* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ شوخی کردممممممممم مگه اینجا چندتا صاحب خونه داره من فخط ونوسو میشناسم اینجا ........................................ خوشبختم سلااااااااااااااام نیلو جون, چه کم پیدایی؛ خوش اومدی , بازم بیا , خوشحال میشیم :aghosh: ونوس از کجا میشناسی ونوس نگو یه با کلاس بگو من قبلنم اومده بودم تو این تاپیک منتها شماها نبودیداااا ونوس باکلاسه ؟چرو؟:ydm47612zsesgift969 :persiana__hahaha: بفرمیو دختریم دم در بده من و مینا و میلاد و ونوس و سپیده صاحابشیم بهرامم مستاجره همین روزا میندازیمش تو کوچه بفرما تو دم در بده ولی صاحاب اصلیش منم چی میگی تو, اینجا اول آرمین و داداش رضا و من و امین نپو بودیم, بعد اونا رفتن , من موندم یه تاپیک گیلانی، بعد شماها اومدین؛ آرمین سند اینجا رو به نام من زده سرپاسبان نه آها فک کنم تو قبلا اومده بودی اینجا فروم هیلل بودش سرپاسبان بودش نه بابا من از آغاز خلقت همین جا بودماولش من و ونوسی بودیم یهو میلادم اومد شلوخ پولوخ کردیم بقیه هم اومدننه عجیجم دلم نیمیاد بندازمت تو کوچه آدم مگه مهمونو میندازه تو کوچه؟:icon_pf (34): راست میگه؛ سمیرا و میلاد یهو اومدن و شلوخ پلوخ شد ایشالا سپیده ونوس و بهرام و میلادم متاهل میشن ما میخندیم چرا بخندی؟ یه ضرب المثل هستش که میگه : خواهره خودش شوهر میخواد ، به برادرش میگه زن نمیخوای؟؟؟؟؟!!! :persiana__hahaha: تصورشو بکن آخییییی ونوسی:dancegirl2: آخی شیپیییییییده:dancegirl2: آخی میلاااااد:dancegirl2:نازیییییییییییییهمشون خیلی با ممک میشنبهرامم ندیدیم نمیتونیم تصور کنیمش بهرام هم یه چیزیه تو مایه های میلاد بهش نمیخوره بخواد ازدواج کنه :persiana__hahaha: افرین دختریم مقنعه نخی کجا میتونم بخرم؟:icon_razz: تو تختی هم چند تا جا دارنا, تو بازار روز هم 3-4 جا هست من خودم, شهرداری؛ یه کوچه هستا فقط شلوار لی داره؛ بعد میری تو کوچه روبروت پله برقیه؛ تو اون کوچه 2 تا روسری فروشیه؛ مقنعه های خوب داره بابا بریم خب من که پایه ام به ونوسی بوگو منم پایههههههههههه ام:w14:, اما فردا کلاس دارم؛ پس فردا باید برم جشن؛ 5 شنبه امتحان دارم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ کی خانوم مهندس ونوس رو از برچسبا پاک کرده؛ مگه دستم بهتون نرسه لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ گیلانی ها همه حالا حالا حالا همه دستا به بالا با این تایپک و پستا................. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ گیلانی ها همه حالا حالا حالا همه دستا به بالا با این تایپک و پستا................. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر شادید شما هاااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ چقدر شادید شما هاااااااااااااااا ماشالله بگو, لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :w14: :w330: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :w42::2eaoapgxehimkak1y7e طرح شاد سازی نواندیشان............. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ کی خانوم مهندس ونوس رو از برچسبا پاک کرده؛ مگه دستم بهتون نرسه حتما جز سر شماری نیستی دیگه :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (4 عضو و 1 مهمان) * Ven000s *, mahrokh666, pesare irani, poor!a+ همیشه ؛ اینجا مهمان هم میادا, من موندم اونا اینجا چی میخوان لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :cryingf: چطور دلتون میاد شاد باشی در حالی که روح غم گینه :cryingf: :w821:روحتون 2 ماه و 14 روزه فارغ التحصیل شده هنوز بیکاره :w821: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ همیشه ؛ اینجا مهمان هم میادا, من موندم اونا اینجا چی میخوان اومدن پرچم رو بکشن پایین :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :w14: :w330: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :w42::2eaoapgxehimkak1y7e طرح شاد سازی نواندیشان............. دست دست دست حتما جز سر شماری نیستی دیگه :JC_thinking: تا دیروز تو برچسبا بود لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اگه اینو دوس ندارین بریم تو فاز بندری.......... :2rqfst4: :hapydancsmil: همگی بیان وسط وسط بینم جست این وسط..... ............ ............ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :cryingf: چطور دلتون میاد شاد باشی در حالی که روح غم گینه :cryingf: :w821:روحتون 2 ماه و 14 روزه فارغ التحصیل شده هنوز بیکاره :w821: اشکال نداره , بالاخره پیدا میشه اومدن پرچم رو بکشن پایین :JC_thinking: من عمرا اجازه بدم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ کی خانوم مهندس ونوس رو از برچسبا پاک کرده؛ مگه دستم بهتون نرسه کار منه چی میگی تو, اینجا اول آرمین و داداش رضا و من و امین نپو بودیم, بعد اونا رفتن , من موندم یه تاپیک گیلانی، بعد شماها اومدین؛ آرمین سند اینجا رو به نام من زده راست میگه؛ سمیرا و میلاد یهو اومدن و شلوخ پلوخ شد :persiana__hahaha: بهرام هم یه چیزیه تو مایه های میلاد بهش نمیخوره بخواد ازدواج کنه :persiana__hahaha: خو هن تاپیکه بزیید شِمِره بوشویید :1111: منم از وجود تاپیک گیلان خبر نداشتم دو سه ماه بعد از عضویتم بعدشم که پیداش کردم یکی دو تا پست دادم دیدم سوت و کوره هیچکی محل نمیده اصلا نمیان این آذریا و ... هی تاپیکشون شلوخ بود منم هی حسودیم میشدبعد یه بار ونوسو دیدم واسه خودش اینجا داره آهنگ میذاره بنده خدا منم که از خدا خواسته بدیو بدیو اومدم شلوخ کردم یه چند هفته ای گذشت و تصمیم گرفتیم پرچمو بیاریم بالا که خانداداشم(میلاد) اومد اون که اومد و روح میرزا هم که درش حلول کرده بودحسابی پرچمو بردیم بالا مینا و امین و رضا هم که داشتن فراموش میکردن این تاپیکو حسودیشون شد اومدن:dancegirl2:این شد که پرچم رفت بالای قله اورست الانم که داش رضا عروسی کرد داداش امینمونم که مارو گذاشت رفت...خانداداشمم هست ولی دسترسی نداره فهلا ولی بازم پرچم بالاست:dancegirl2::w963:هر بارم بیان خونه خودشونه بازم خونواده با آغوش باز پذیراشونن:dancegirl2: مگه بهرامو دیدیشچرا به میلاد دومادی خیلی میاد مخصوصا دوماد عباس آقا بودن :(87): اومدن پرچم رو بکشن پایین :JC_thinking: جرات میخواد 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ کار منه خو هن تاپیکه بزیید شِمِره بوشویید :1111: منم از وجود تاپیک گیلان خبر نداشتم دو سه ماه بعد از عضویتم بعدشم که پیداش کردم یکی دو تا پست دادم دیدم سوت و کوره هیچکی محل نمیده اصلا نمیان این آذریا و ... هی تاپیکشون شلوخ بود منم هی حسودیم میشدبعد یه بار ونوسو دیدم واسه خودش اینجا داره آهنگ میذاره بنده خدا منم که از خدا خواسته بدیو بدیو اومدم شلوخ کردم یه چند هفته ای گذشت و تصمیم گرفتیم پرچمو بیاریم بالا که خانداداشم(میلاد) اومد اون که اومد و روح میرزا هم که درش حلول کرده بودحسابی پرچمو بردیم بالا مینا و امین و رضا هم که داشتن فراموش میکردن این تاپیکو حسودیشون شد اومدن:dancegirl2:این شد که پرچم رفت بالای قله اورست الانم که داش رضا عروسی کرد داداش امینمونم که مارو گذاشت رفت...خانداداشمم هست ولی دسترسی نداره فهلا ولی بازم پرچم بالاست:dancegirl2::w963:هر بارم بیان خونه خودشونه بازم خونواده با آغوش باز پذیراشونن:dancegirl2: مگه بهرامو دیدیشچرا به میلاد دومادی خیلی میاد مخصوصا دوماد عباس آقا بودن جرات میخواد آخه کر؛ تو چرا هی برچسبانه دست زنی، ترا بیگیرم؛ عی شکم ترا زنم؛ یادیش بخیر؛ بیدم هیچکی نایه؛ بوشوم ایته آهنگ بنام, هرکی که دانیستیم رشتیه؛ آدریسه عه تاپیکه اونه پروفایل بنام, ایبچه بعد اون زاکان بوموده سمیرا , ترا یاده ؛ او اوایل چی کیلاس زبان بنا بی هم میلاد هم بهرام؛ هنوز قیافشون پیله مرداکانه مراسان نیه؛ عباس آقا ایبچه سیبیل داره؛ اونه خوره زن و زای بداره؛ اشان نه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ چطور می تونم حجم یه عکس رو کم کنم :cryingf: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده