رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان
شوخی کردممممممممم:icon_redface:

مگه اینجا چندتا صاحب خونه داره

من فخط ونوسو میشناسم اینجا

........................................

خوشبختم:a030:

سلااااااااااااااام نیلو جون, (1782).gif

چه کم پیدایی؛

خوش اومدی , بازم بیا , خوشحال میشیم :aghosh:

ونوس از کجا میشناسی(50).gif ونوس نگو یه با کلاس بگو :whistle:

(1820).gif

من قبلنم اومده بودم تو این تاپیک

منتها شماها نبودیداااا

ونوس باکلاسه ؟چرو؟:ydm47612zsesgift969

:persiana__hahaha:

بفرمیو دختریم دم در بده من و مینا و میلاد و ونوس و سپیده صاحابشیم بهرامم مستاجره همین روزا میندازیمش تو کوچه :ws3:

بفرما تو دم در بده

ولی صاحاب اصلیش منم:ws3:

چی میگی تو, (629).gif

اینجا اول آرمین و داداش رضا و من و امین نپو بودیم,

بعد اونا رفتن , من موندم یه تاپیک گیلانی،

بعد شماها اومدین؛

آرمین سند اینجا رو به نام من زده (2332).gif

سرپاسبان نه :w58:

آها فک کنم تو قبلا اومده بودی اینجا فروم هیلل بودش سرپاسبان بودش :ws3:

نه بابا من از آغاز خلقت همین جا بودم:ws3:اولش من و ونوسی بودیم یهو میلادم اومد شلوخ پولوخ کردیم بقیه هم اومدن:ws3:نه عجیجم دلم نیمیاد بندازمت تو کوچه آدم مگه مهمونو میندازه تو کوچه؟:icon_pf (34):

راست میگه؛ سمیرا و میلاد یهو اومدن و شلوخ پلوخ شد (122).gif

ایشالا سپیده ونوس و بهرام و میلادم متاهل میشن ما میخندیم:ws43:

چرا بخندی؟ (2332).gif

یه ضرب المثل هستش که میگه : خواهره خودش شوهر میخواد ، به برادرش میگه زن نمیخوای؟؟؟؟؟!!! :whistle:

تصورشو بکن آخییییی ونوسی:dancegirl2: آخی شیپیییییییده:dancegirl2: آخی میلاااااد:dancegirl2:

نازییییییییییییی:ws3:همشون خیلی با ممک میشن:ws3:بهرامم ندیدیم نمیتونیم تصور کنیمش:ws3:

بهرام هم یه چیزیه تو مایه های میلاد (122).gif بهش نمیخوره بخواد ازدواج کنه :persiana__hahaha:

افرین دختریم

مقنعه نخی کجا میتونم بخرم؟:icon_razz:

تو تختی هم چند تا جا دارنا,

تو بازار روز هم 3-4 جا هست :ws37:

من خودم, شهرداری؛ یه کوچه هستا فقط شلوار لی داره؛ بعد میری تو کوچه روبروت پله برقیه؛ تو اون کوچه 2 تا روسری فروشیه؛ مقنعه های خوب داره:w16:

بابا بریم خب من که پایه ام به ونوسی بوگو:ws3:

:w58:

منم پایههههههههههه ام:w14:, اما فردا کلاس دارم؛ پس فردا باید برم جشن؛ 5 شنبه امتحان دارم:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان
:w14: :w330: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :w42::2eaoapgxehimkak1y7e

b3dbnjgzcyxegyz5d92.gif zg9vr0dh09wy9a7xte.gif 5yrgshss4eee8al6brx0.gif 0i0lfxkdfyautsxxh312.gif

طرح شاد سازی نواندیشان.............

(468).gif

دست دست دست

(87).gif(87).gif(87).gif

حتما جز سر شماری نیستی دیگه :JC_thinking:

تا دیروز تو برچسبا بود :hanghead:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
:cryingf: چطور دلتون میاد شاد باشی در حالی که روح غم گینه :cryingf:

:w821:روحتون 2 ماه و 14 روزه فارغ التحصیل شده هنوز بیکاره :w821:

اشکال نداره , بالاخره پیدا میشه (51).gif

اومدن پرچم رو بکشن پایین

:JC_thinking:

من عمرا اجازه بدم (2232).gif

لینک به دیدگاه
کی خانوم مهندس ونوس رو از برچسبا پاک کرده؛ مگه دستم بهتون نرسه (629).gif

:ws3:کار منه

چی میگی تو, (629).gif

اینجا اول آرمین و داداش رضا و من و امین نپو بودیم,

بعد اونا رفتن , من موندم یه تاپیک گیلانی،

بعد شماها اومدین؛

آرمین سند اینجا رو به نام من زده (2332).gif

راست میگه؛ سمیرا و میلاد یهو اومدن و شلوخ پلوخ شد (122).gif

بهرام هم یه چیزیه تو مایه های میلاد (122).gif بهش نمیخوره بخواد ازدواج کنه :persiana__hahaha:

خو هن تاپیکه بزیید شِمِره بوشویید :1111:

منم از وجود تاپیک گیلان خبر نداشتم دو سه ماه بعد از عضویتم بعدشم که پیداش کردم یکی دو تا پست دادم دیدم سوت و کوره هیچکی محل نمیده اصلا نمیان این آذریا و ... هی تاپیکشون شلوخ بود منم هی حسودیم میشد:hanghead:بعد یه بار ونوسو دیدم واسه خودش اینجا داره آهنگ میذاره بنده خدا منم که از خدا خواسته بدیو بدیو اومدم شلوخ کردم یه چند هفته ای گذشت و تصمیم گرفتیم پرچمو بیاریم بالا که خانداداشم(میلاد) اومد اون که اومد و روح میرزا هم که درش حلول کرده بود:ws28:حسابی پرچمو بردیم بالا مینا و امین و رضا هم که داشتن فراموش میکردن این تاپیکو حسودیشون شد اومدن:dancegirl2:این شد که پرچم رفت بالای قله اورست

الانم که داش رضا عروسی کرد داداش امینمونم که مارو گذاشت رفت...:hanghead:خانداداشمم هست ولی دسترسی نداره فهلا ولی بازم پرچم بالاست:dancegirl2::ws3::w963:هر بارم بیان خونه خودشونه بازم خونواده با آغوش باز پذیراشونن:dancegirl2:

مگه بهرامو دیدیش:w58:چرا به میلاد دومادی خیلی میاد مخصوصا دوماد عباس آقا بودن:ws28:

:(87):

اومدن پرچم رو بکشن پایین

:JC_thinking:

جرات میخواد:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
:ws3:کار منه

خو هن تاپیکه بزیید شِمِره بوشویید :1111:

منم از وجود تاپیک گیلان خبر نداشتم دو سه ماه بعد از عضویتم بعدشم که پیداش کردم یکی دو تا پست دادم دیدم سوت و کوره هیچکی محل نمیده اصلا نمیان این آذریا و ... هی تاپیکشون شلوخ بود منم هی حسودیم میشد:hanghead:بعد یه بار ونوسو دیدم واسه خودش اینجا داره آهنگ میذاره بنده خدا منم که از خدا خواسته بدیو بدیو اومدم شلوخ کردم یه چند هفته ای گذشت و تصمیم گرفتیم پرچمو بیاریم بالا که خانداداشم(میلاد) اومد اون که اومد و روح میرزا هم که درش حلول کرده بود:ws28:حسابی پرچمو بردیم بالا مینا و امین و رضا هم که داشتن فراموش میکردن این تاپیکو حسودیشون شد اومدن:dancegirl2:این شد که پرچم رفت بالای قله اورست

الانم که داش رضا عروسی کرد داداش امینمونم که مارو گذاشت رفت...:hanghead:خانداداشمم هست ولی دسترسی نداره فهلا ولی بازم پرچم بالاست:dancegirl2::ws3::w963:هر بارم بیان خونه خودشونه بازم خونواده با آغوش باز پذیراشونن:dancegirl2:

مگه بهرامو دیدیش:w58:چرا به میلاد دومادی خیلی میاد مخصوصا دوماد عباس آقا بودن:ws28:

جرات میخواد:ws3:

آخه کر؛ تو چرا هی برچسبانه دست زنی، ترا بیگیرم؛ عی شکم ترا زنم؛ (2232).gif

یادیش بخیر؛

بیدم هیچکی نایه؛

بوشوم ایته آهنگ بنام, هرکی که دانیستیم رشتیه؛ آدریسه عه تاپیکه اونه پروفایل بنام,

ایبچه بعد اون زاکان بوموده(279).gif

سمیرا , ترا یاده ؛ او اوایل چی کیلاس زبان بنا بی (285).gif

هم میلاد هم بهرام؛ هنوز قیافشون پیله مرداکانه مراسان نیه؛ عباس آقا ایبچه سیبیل داره؛

اونه خوره زن و زای بداره؛ اشان نه (1913).gif

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...