arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ سلام,خوبین بچه ها؟ الان شاید پیش خودتون بگین باز این اومد باید معلم خصوصیش بشیم! می بینم که بازم فارسی حرف می زنید 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ 504 لغاتاشو بلدی ؟ زبان اینجوری نیست بشینی لغت حفظ کنی باید بمونی تو متن لغت یاد بگیری فیلمای زیان اصلی ببین اول مکالمت خوب شه خیلی از ماها لغتا نوشتنیسو ببینیم معنیشو میگیم حالا یکی تلفظ کنه ما نمیدونیم همون لغته (خودم جدا این مشکل دارم) دارم یاد میگیرم، خو معلومه فقط با لغت حفظ کردن آدم به جایی نمیرسه، باید به کاربردشون تو جملات دقت کرد من امدم بعد چند روززززززززززززززززززززززز:biggrin: خوش اومدی، 20 امتیاز ریختم به حسابت روح خبیث 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ عوض تشکرته ؟ اینم تشکر :whistles: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ سلام,خوبین بچه ها؟ الان شاید پیش خودتون بگین باز این اومد باید معلم خصوصیش بشیم!می بینم که بازم فارسی حرف می زنید سلام خوبیم خوبید؟ خواهش میکنم جسارت نمیکنیم ندیدی اینا منو سوژه کردن:icon_pf (34): بلد نیستم یه 5 صفحه قبلو بخون 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سلام ما نیز آمدیم :62izy85: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سلامما نیز آمدیم :62izy85: سلام خوش اومدی شبنمی:texc5lhcbtrocnmvtp8 موهاتو دکس زدی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ موهاتو دکس زدی اون داکس هستش نه دکس :icon_pf (34): اره معلومه :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :Ghelyon:درود ایَ چرا انقد خلوت بوبوسته می سرم شولُغه زیاد ناتانم آمون چطو موطو ایسید زاکان جااااااااااااااااان:w963: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :Ghelyon:درود ایَ چرا انقد خلوت بوبوسته می سرم شولُغه زیاد ناتانم آمون چطو موطو ایسید زاکان جااااااااااااااااان:w963: عههه؛ تی سر چرا شلوغه؟ امان خوبیم, تو چطوری؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ از اینورا ؛ خوش آمدن کردی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ عههه؛ تی سر چرا شلوغه؟ امان خوبیم, تو چطوری؟ بدا ایپچه جدی تر بِبِ شماره گَم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بدا ایپچه جدی تر بِبِ شماره گَم عهههههههه؛ موضوع چیه خواخور جان؟ مشکوکه بوستم شدیدددددددددد؛ عخشی عاشخیه؛ یا ای چی دیگه؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ اون داکس هستش نه دکس :icon_pf (34): اره معلومه :biggrin: فکر کردم اسمش دکسه:icon_razz: :Ghelyon:درود ایَ چرا انقد خلوت بوبوسته می سرم شولُغه زیاد ناتانم آمون چطو موطو ایسید زاکان جااااااااااااااااان:w963: خوبیم مرسی تو خوبی 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ عهههههههه؛ موضوع چیه خواخور جان؟ مشکوکه بوستم شدیدددددددددد؛ عخشی عاشخیه؛ یا ای چی دیگه؟ عشخی عاشخی ایسه ولی میشین نیهموضو ازمواج مزمواجه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کردم اسمش دکسه:icon_razz: خوبیم مرسی تو خوبی ما نیز خوبیم شه خبرااااااااااااااااا؟:dancegirl2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده