RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ میبینمکه پرچمو آوردی بالا :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:w00: وای وای:w00: بابا من دیوانه شدم یکی نیست اینجا 24 ساعته پرنده پر نمیزنه بابا آبروی هر چی گیلکه بردین به خدا:w00: یکم بیاید گپ بزنیم باوو 3 لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ای ولا ، دمتون گرم ، صفحه 26 عجب آهنگ قشنگی گذاشتین.:w72: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ ای ولا ،دمتون گرم ، صفحه 26 عجب آهنگ قشنگی گذاشتین.:w72: من گذاشتم:shad: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای:w00:وای وای:w00: بابا من دیوانه شدم یکی نیست اینجا 24 ساعته پرنده پر نمیزنه بابا آبروی هر چی گیلکه بردین به خدا:w00: یکم بیاید گپ بزنیم باوو سلااااااااااااااااااااااااام لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ آخی همشهری :aghosh:؛خب از کجا میشناختمت:62izy85:؛ خب چرا تو این تاپیک نمیومدی:62izy85:؛ خب باشه دیگه از یاد نمیبرمت:flowerysmile::4uboxsmiley: [FLASH=width=25 heigh=25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] جمع بچه ها رشت جمعه فقط من رو کم دارن من رشتی ام ولی تهران بزرگ شدم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ جمع بچه ها رشت جمعه فقط من رو کم دارن من رشتی ام ولی تهران بزرگ شدم وووووووووووووووو، بچه رشتی هستی:62izy85: بابا همشهری ، کجا بودی تا حالا لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ من گذاشتم:shad: تی دست درد نکنه، ایشالا همیشه شاد ببی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۰ تی دست درد نکنه،ایشالا همیشه شاد ببی ممنووووووووووووووووووووون:62izy85: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ بیا بالا....:62izy85: لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ زکن جان سلام شومی احوال خب ایسه؟ دنید چیسه؟ من گم بَعید اَیه اَطویی گب بَزنیم نتنید بَفهمید اما چی گیم بیدینم چقد مَرَ همراهی کُنید:ws2: تاپیک آپ پرچم بالا دِ چه سیغه ای ایسه؟ الان گیلان پرچمه فَکَشِم بُجُر؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ زکن جان سلامشومی احوال خب ایسه؟ دنید چیسه؟ من گم بَعید اَیه اَطویی گب بَزنیم نتنید بَفهمید اما چی گیم بیدینم چقد مَرَ همراهی کُنید:ws2: تاپیک آپ پرچم بالا دِ چه سیغه ای ایسه؟ الان گیلان پرچمه فَکَشِم بُجُر؟ سلاااام خاااااانووووم جان؛ خووووووش باموئی ؛ کوئه ایسابی؟ نانم بقیه زاکان چرا ناید آیه؛ اما تی دس درد نکنه؛ آمی پرچمه بولند کودی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ زکن جان سلامشومی احوال خب ایسه؟ دنید چیسه؟ من گم بَعید اَیه اَطویی گب بَزنیم نتنید بَفهمید اما چی گیم بیدینم چقد مَرَ همراهی کُنید:ws2: تاپیک آپ پرچم بالا دِ چه سیغه ای ایسه؟ الان گیلان پرچمه فَکَشِم بُجُر؟ سلام بلا میسر خب ایسی؟:dancegirl2: خاخور جانه قوربان :flowerysmile: خاخور امی زاکان اصلا مرام نریدی ان تورک مورکان انجمنه بیدینی ایجور همدیگره امره فاب ایسد امان سالی ایبارم از هم خبر نیگیریم مره حسودی گیره:viannen_38: تی نام چیسه کویه ایسابی تا هاسا من تره نیدم کر:w963: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بلا میسر خب ایسی؟:dancegirl2:خاخور جانه قوربان :flowerysmile: خاخور امی زاکان اصلا مرام نریدی ان تورک مورکان انجمنه بیدینی ایجور همدیگره امره فاب ایسد امان سالی ایبارم از هم خبر نیگیریم مره حسودی گیره:viannen_38: تی نام چیسه کویه ایسابی تا هاسا من تره نیدم کر:w963: تی مرا موافقم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ امی زاکان اصلا مرام نریدی ان تورک مورکان انجمنه بیدینی ایجور همدیگره امره فاب ایسد امان سالی ایبارم از هم خبر نیگیریم مره حسودی گیره:viannen_38: سلام بر تمامی تالش و گیلک زبانان عزیز:icon_pf (44): ما هم امدیم که با برو بچ گیلانی نواندیشانو بترکونیم و حال ان تورک مورکان انجمنه رو هم بگیریم:167: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ [ خاخور امی زاکان اصلا مرام نریدی ان تورک مورکان انجمنه بیدینی ایجور همدیگره امره فاب ایسد امان سالی ایبارم از هم خبر نیگیریم مره حسودی گیره:viannen_38: سلام بر تمامی تالش و گیلک زبانان عزیز:icon_pf (44): ما هم امدیم که با برو بچ گیلانی نواندیشانو بترکونیم و حال ان تورک مورکان انجمنه رو هم بگیریم:167: سلاااااام سلااااااام :shad: ایففففففففففففففففففل؛ من پایه ام ؛ اگه باشین ؛منم هستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده