* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 آبان، 2011 معلوم بود آخه بیشتر به فکر کلاس بودی تا بچه ها:Ghelyon: من قیافه تو چون شبیه اون جوجو کوشولو هه هستی یادمه:dancegirl2:مینا یادمه تقریبا (هم مدرسه ای بوده و نمیدونستم واسه همین آشنا میزد ) میلاد زیاد یادم نیست امینم چون عکسش یه مدت آواتارش بود یادمه هدا رو یادم نیست زیاد ولی بانمک بود کلا قیافش سپیده اصلا یادم نیست جوجو
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 آبان، 2011 فنچ خونه خودمونی دیگه چیکارت کنیم آباجیخوب شد کارت باشگاه برات گرفتیم تا بتونی حرفی داشته باشی اون روی خان داداشتو هنوز ندیدی بیشین بیییییییییینیم باو زولبیا ایراد از چشاته زود خودتو به متخصص نشون بده چشم نی که چشم عقابهههههههه :w963: برو که در مقیاس انگسترومی کارت پیش منه زیر میکروسکوپ جست و جو میکنمت غصه نخور برو کنار بذار باد بیاد...
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 آبان، 2011 بیشین بیییییییییینیم باو زولبیا چشم نی که چشم عقابهههههههه :w963: برو که در مقیاس انگسترومی کارت پیش منه زیر میکروسکوپ جست و جو میکنمت غصه نخور برو کنار بذار باد بیاد... دو روز رفتی باشگاه لات شدی باسه ما:brodkavelarg: اگه چشه عقابه چرا عینک با عدسدی میکروسکوپی میزنی:vahidrk: برم کنار باد میبرتا 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 آبان، 2011 دو روز رفتی باشگاه لات شدی باسه ما:brodkavelarg:اگه چشه عقابه چرا عینک با عدسدی میکروسکوپی میزنی:vahidrk: برم کنار باد میبرتا باشگاه کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 آبان، 2011 جوجو کیه؟ :دی محمد مهدی اگه اشتباه نکنم برادر زادت دیگه خیلی دوسش دارم :w963:
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 آبان، 2011 باشگاه کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی دونم آباجیمون میگه من تکواندو کارم قاتل بروسلی هم هستم جکی و هم زخمی کردم :icon_pf (34): 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 آبان، 2011 دو روز رفتی باشگاه لات شدی باسه ما:brodkavelarg:اگه چشه عقابه چرا عینک با عدسدی میکروسکوپی میزنی:vahidrk: برم کنار باد میبرتا خان داداش دعوام نکن دوستام ناباب بودندیگه دست خودم نیست دیگه دل تو دلم نیست اون چشم غیر مسلحه دیدو گسترده تر میکنه باعث میشه مقیاس انگستروم رو هم ببینی کی؟ باد؟ منو؟میبره؟خودش نره یه وقت 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 آبان، 2011 محمد مهدی اگه اشتباه نکنمبرادر زادت دیگه خیلی دوسش دارم :w963: آهااااااااان؛ ونوس کجا می خوای بری همداااااااااااااااااان نمی دونم آباجیمون میگه من تکواندو کارم قاتل بروسلی هم هستم جکی و هم زخمی کردم:icon_pf (34): منم کمربند زرد تکواندو دارماااااااااا همگی بااااااااااای:w14:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 آبان، 2011 ما داریم میریم ...ابوی گرام دستور فرمودن تمومش کنیم....شب همتون قشنگ:flowerysmile: 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 آبان، 2011 خان داداش دعوام نکن دوستام ناباب بودندیگه دست خودم نیست دیگه دل تو دلم نیست اون چشم غیر مسلحه دیدو گسترده تر میکنه باعث میشه مقیاس انگستروم رو هم ببینی کی؟ باد؟ منو؟میبره؟خودش نره یه وقت گفتم که درستت میکنم کامپیوتر و که جمع کردم:banel_smiley_90: و کارت باشگاهو توقیف کردم :banel_smiley_90:تو اتاق درو روت قفل کردم:banel_smiley_90: خودت درست میشی نه ببخشید باد که نه نسیم نبرت 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 14 آبان، 2011 در [/url]مسلک ما سوخته دلان خنده حرام استاین بخت گهی تلخ گهی نیز به کام است گر چه ما اهل شب و مسجد و تسبیح نباشیم در مذهب ما حق رفاقت به تمام است 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 15 آبان، 2011 پروردگارا به خواب دوستانم:آرامش به بیداریشان:آسایش به زندگیشان:عافیت به عشقشان:ثبات به مهرشان:وفا به عمرشان:عزت به رزقشان:برکت به وجودشان:صحت عطا فرما پرچم بالاست 2
ارسال های توصیه شده