* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ معلوم بود آخه بیشتر به فکر کلاس بودی تا بچه ها:Ghelyon: من قیافه تو چون شبیه اون جوجو کوشولو هه هستی یادمه:dancegirl2:مینا یادمه تقریبا (هم مدرسه ای بوده و نمیدونستم واسه همین آشنا میزد ) میلاد زیاد یادم نیست امینم چون عکسش یه مدت آواتارش بود یادمه هدا رو یادم نیست زیاد ولی بانمک بود کلا قیافش سپیده اصلا یادم نیست جوجو لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ نه بزار برای روز تولدت نشونت میدم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ فنچ خونه خودمونی دیگه چیکارت کنیم آباجیخوب شد کارت باشگاه برات گرفتیم تا بتونی حرفی داشته باشی اون روی خان داداشتو هنوز ندیدی بیشین بیییییییییینیم باو زولبیا ایراد از چشاته زود خودتو به متخصص نشون بده چشم نی که چشم عقابهههههههه :w963: برو که در مقیاس انگسترومی کارت پیش منه زیر میکروسکوپ جست و جو میکنمت غصه نخور برو کنار بذار باد بیاد... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ نه بزار برای روز تولدت نشونت میدم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ جوجو مگه خنده داره؟! جوجو کیه؟ :دی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ بیشین بیییییییییینیم باو زولبیا چشم نی که چشم عقابهههههههه :w963: برو که در مقیاس انگسترومی کارت پیش منه زیر میکروسکوپ جست و جو میکنمت غصه نخور برو کنار بذار باد بیاد... دو روز رفتی باشگاه لات شدی باسه ما:brodkavelarg: اگه چشه عقابه چرا عینک با عدسدی میکروسکوپی میزنی:vahidrk: برم کنار باد میبرتا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دو روز رفتی باشگاه لات شدی باسه ما:brodkavelarg:اگه چشه عقابه چرا عینک با عدسدی میکروسکوپی میزنی:vahidrk: برم کنار باد میبرتا باشگاه کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ جوجو کیه؟ :دی محمد مهدی اگه اشتباه نکنم برادر زادت دیگه خیلی دوسش دارم :w963: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ باشگاه کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی دونم آباجیمون میگه من تکواندو کارم قاتل بروسلی هم هستم جکی و هم زخمی کردم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دو روز رفتی باشگاه لات شدی باسه ما:brodkavelarg:اگه چشه عقابه چرا عینک با عدسدی میکروسکوپی میزنی:vahidrk: برم کنار باد میبرتا خان داداش دعوام نکن دوستام ناباب بودندیگه دست خودم نیست دیگه دل تو دلم نیست اون چشم غیر مسلحه دیدو گسترده تر میکنه باعث میشه مقیاس انگستروم رو هم ببینی کی؟ باد؟ منو؟میبره؟خودش نره یه وقت 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ محمد مهدی اگه اشتباه نکنمبرادر زادت دیگه خیلی دوسش دارم :w963: آهااااااااان؛ ونوس کجا می خوای بری همداااااااااااااااااان نمی دونم آباجیمون میگه من تکواندو کارم قاتل بروسلی هم هستم جکی و هم زخمی کردم:icon_pf (34): منم کمربند زرد تکواندو دارماااااااااا همگی بااااااااااای:w14: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ما داریم میریم ...ابوی گرام دستور فرمودن تمومش کنیم....شب همتون قشنگ:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خان داداش دعوام نکن دوستام ناباب بودندیگه دست خودم نیست دیگه دل تو دلم نیست اون چشم غیر مسلحه دیدو گسترده تر میکنه باعث میشه مقیاس انگستروم رو هم ببینی کی؟ باد؟ منو؟میبره؟خودش نره یه وقت گفتم که درستت میکنم کامپیوتر و که جمع کردم:banel_smiley_90: و کارت باشگاهو توقیف کردم :banel_smiley_90:تو اتاق درو روت قفل کردم:banel_smiley_90: خودت درست میشی نه ببخشید باد که نه نسیم نبرت 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ میلاد68, * Ven000s *+, RAPUNZEL+ برید دیگه می خوام بخوابم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ در [/url]مسلک ما سوخته دلان خنده حرام استاین بخت گهی تلخ گهی نیز به کام است گر چه ما اهل شب و مسجد و تسبیح نباشیم در مذهب ما حق رفاقت به تمام است 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پروردگارا به خواب دوستانم:آرامش به بیداریشان:آسایش به زندگیشان:عافیت به عشقشان:ثبات به مهرشان:وفا به عمرشان:عزت به رزقشان:برکت به وجودشان:صحت عطا فرما پرچم بالاست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده