* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بهترترک میکنی اومدی نبودم حلال کن خوبه که تا فردا لبتاپ درست میشه؛ تا پس فردا هم از سفر میام؛ فقط میمونه شارژ adsl ؛ اون سری بعد میتینگ شارژ کردم؛ چقد زود تموم شد:icon_pf (34): حالا چرا حلال کنم؟ چرا نباشی؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ووووووووووووووووای اینا بچه های منن؛قلفوووونشووون بلم من:w14: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خوبه که تا فردا لبتاپ درست میشه؛ تا پس فردا هم از سفر میام؛ فقط میمونه شارژ adsl ؛ اون سری بعد میتینگ شارژ کردم؛ چقد زود تموم شد:icon_pf (34): حالا چرا حلال کنم؟ چرا نباشی؟ تو خوابگاه یکی از بچه ها میگفت منم خوشم اومد از اون به بعد استفاده میکنم خو شاید من یه دقیقه بعد مردم:w00: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28:بیا اینم از خاهرامون یکیشون اهل کفتر بازیه اون یکی هم اهل خشونت و لات بازی مینا تو هم خودت بگو چیکاره ای میبینم که مینا هم تکواندو کار درومد...و ایناااااااا ....خانداداش برو یار بیار دلدار دار بیار:persiana__hahaha: چیه اخه چرا من هرجا میرفتمو هر کاری میکردم تو میکردیمنم تکواندو کار کردم چشه مگه مثل هلوی پوست کنده میمونه:dancegirl2: آفرین به تو ...دبیرستانت که با من اردشیری بودی پیش دانشگاهیت با من خدیجه کبری بودی تکواندو هم که با من میومدی کدوم باشگاه؟ لابد استقلال!!!!:icon_pf (34): کمربندت؟ این تاپیک نه والا این زیست شناسه یه هو دیدی خواست رو من ازمایشاتی کنه و هویت من رو بشناسه اون وقت بیا و جمع کن :banel_smiley_52: یه وقت دیدی گفت اجداد این روح بر میگرده به ببر اسیایی:banel_smiley_52: بله بله سابقه دارم رو آخرین نفری که آزمایشات میکروبی انجام دادم همین میلاد بود تازه از اتوکلاو درومده استریل شده نسبت به هر گونه میکروارگانیسم مصونیت داره اینکارستااا ببین رزمی هم کار کرده میزنه نصفت میکنه حالا مگه چیکار کرده بچه ....چرا قراره نصفش کنم :w963: حالا همه با هم یک دو یک یو میلادو رعنا در دوران کودکی در کوچه به روایت تصویر.... 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ میبینم که مینا هم تکواندو کار درومد...و ایناااااااا ....خانداداش برو یار بیار دلدار دار بیار:persiana__hahaha: کمربندت؟ بله بله سابقه دارم رو آخرین نفری که آزمایشات میکروبی انجام دادم همین میلاد بود تازه از اتوکلاو درومده استریل شده نسبت به هر گونه میکروارگانیسم مصونیت داره میلادو رعنا در دوران کودکی در کوچه به روایت تصویر.... یه مشت رزمی کار دور خودمون جمع کردیم حالا کی میاد :Ghelyon: راستی هنوز کمربندت سفیده کدوم آزمایش من چیزی یادم نمیاد اونم خود تویی با عباس آقا:w155: به رعنا گفتم ورزش نکنه استیلش به هم می خوره 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ یه مشت رزمی کار دور خودمون جمع کردیم حالا کی میاد :Ghelyon:راستی هنوز کمربندت سفیده ..........نابود شدی رفت کدوم آزمایش من چیزی یادم نمیاد............مغزتو تو اتوکلاو شست و شو دادم یادت نی تو سازمان سیا هم رو هر کی آزمایشات میکروبی میکنن بعد مغزشو شست و شو میدن طرف اصلا یادش نمیاد چه بلایی سرش آوردن اونم خود تویی با عباس آقا:w155:.............. به رعنا گفتم ورزش نکنه استیلش به هم می خوره.............کی تا حالا ورزش استیل آدمو خراب میکنه؟خودم اسمشو رزمی مینویسم بعد از ازدواج بزنه ناکارت کنه خانداداشم خانداداشای قدیم از سیبیلشون خون میچکید:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خب بچه های منن دیگه:persiana__hahaha: تو خوابگاه یکی از بچه ها میگفت منم خوشم اومد از اون به بعد استفاده میکنم خو شاید من یه دقیقه بعد مردم:w00: باشد؛ حلالت کردم :persiana__hahaha: میلادو رعنا در دوران کودکی در کوچه به روایت تصویر.... میلاد و رعنا کجا بود!!!!!!!!!!!!!! رو بچه های من اسم نذارا:w00: ولی خدایی پسره شبیه میلادِ:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ تقصیر خودمه حالا هم دیر نشده درستت میکنم:vahidrk: از الان هم خواهر شوهر بازی در نیار زود ردت میکنیم بریا 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خب بچه های منن دیگه:persiana__hahaha: باشد؛ حلالت کردم :persiana__hahaha: میلاد و رعنا کجا بود!!!!!!!!!!!!!! رو بچه های من اسم نذارا:w00: ولی خدایی پسره شبیه میلادِ:persiana__hahaha: ونوس گفتم بهت کادو تولدت آمادس لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ تقصیر خودمه حالا هم دیر نشده درستت میکنم:vahidrk:از الان هم خواهر شوهر بازی در نیار زود ردت میکنیم بریا کی ؟!!!.......... تو.............. منو درست میکنی؟!!! ریز میبینمت قناری آخه نگاش کن ورپریده رو بعد بوگو چرا خواهر شوری میکنی نیگا نیگا ....اه اه خو منم حسودیم میشه دیگه داداشم همش رعنا رعنا میکنه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ونوس گفتم بهت کادو تولدت آمادس ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووون یه عااااااااااالمه؛:w42: حالا کادوم چی هست؟:shad: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ میلاد و رعنا کجا بود!!!!!!!!!!!!!! رو بچه های من اسم نذارا:w00: ولی خدایی پسره شبیه میلادِ:persiana__hahaha: دیدی یه چیز میگم الکی نمیگم که پسره رو دیدم یاد میلاد افتادم چهرش اومد جلوی چشم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دیدی یه چیز میگم الکی نمیگم که پسره رو دیدم یاد میلاد افتادم چهرش اومد جلوی چشم ولی من زیاد قیافه هاتون یادم نیست؛ بیشتر مینا یادم مونده و سپیده لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ فنچ خونه خودمونی دیگه چیکارت کنیم آباجی خوب شد کارت باشگاه برات گرفتیم تا بتونی حرفی داشته باشی اون روی خان داداشتو هنوز ندیدی 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووون یه عااااااااااالمه؛:w42: حالا کادوم چی هست؟:shad: می خوای عکسشو ببینی لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اون سری بعد میتینگ شارژ کردم؛ چقد زود تموم شد:icon_pf (34): کمتر وب گردی کن لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دیدی یه چیز میگم الکی نمیگم که پسره رو دیدم یاد میلاد افتادم چهرش اومد جلوی چشم ایراد از چشاته زود خودتو به متخصص نشون بده 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من زیاد قیافه هاتون یادم نیست؛ بیشتر مینا یادم مونده و سپیده معلوم بود آخه بیشتر به فکر کلاس بودی تا بچه ها:Ghelyon: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من زیاد قیافه هاتون یادم نیست؛ بیشتر مینا یادم مونده و سپیده من قیافه تو چون شبیه اون جوجو کوشولو هه هستی یادمه:dancegirl2: مینا یادمه تقریبا (هم مدرسه ای بوده و نمیدونستم واسه همین آشنا میزد ) میلاد زیاد یادم نیست امینم چون عکسش یه مدت آواتارش بود یادمه هدا رو یادم نیست زیاد ولی بانمک بود کلا قیافش سپیده اصلا یادم نیست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ می خوای عکسشو ببینی جدی؟!! شوخیت گرفته دیگه!!! من دارم میرم سفر ؛ ممکنه بر نگردما حالا چی هست؟ کمتر وب گردی کن من که اصلا وب گردی نمیکنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده