میلاد68 3471 ارسال شده در 13 آبان، 2011 بشین درستون بخون بچه رفتی شکلک باسه ما پیدا کردی ترم تابستون گرفتی باسه چی ؟ 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 آبان، 2011 بشین درستون بخون بچه رفتی شکلک باسه ما پیدا کردی ترم تابستون گرفتی باسه چی ؟ دس رو دلم نذار که خونه... یه کاری کردم خودم توش موندم تربیت بدنی 2 که هیچی دوشنبه امتحانشو میدم میره یکم درس شیرینه اندیشه اسلامی 2 دارم چهارم فیزیک2 1
VINA 31339 ارسال شده در 13 آبان، 2011 من الان خونه ام باو شیبیده رفته داره تربیت بدنی امتان میدههههههههههههه وای تربیت بدنی:icon_pf (34): بچه ها اینو میبینید یاد کی میفتید خدایی یکم فک کنید به شدت شباهت میدهاین شکلک منظورمه: داره میگه ملت ایراننننننننننننننن بَینَ یَدَیبعدش در میره:icon_pf (34): شکلکی دیده نشد 1
VINA 31339 ارسال شده در 13 آبان، 2011 اره میلاد امین گفت دیگه نمیام برید تو وبلاگش خو:http://2124.mihanblog.com/ شاید یه روزی راضی شد اومد
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 آبان، 2011 اره میلاد امین گفت دیگه نمیام برید تو وبلاگش خو:http://2124.mihanblog.com/ شاید یه روزی راضی شد اومد اون با من میارمش همون طور که قبلا یه بار آوردمش البته اون موقع همدیگرو نمیشناختیم:zadan: 2
VINA 31339 ارسال شده در 13 آبان، 2011 اون با من میارمش همون طور که قبلا یه بار آوردمش البته اون موقع همدیگرو نمیشناختیم:zadan: الحق که دوماد عباس اقایی 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 آبان، 2011 وای تربیت بدنی:icon_pf (34): شکلکی دیده نشد عیب نداره بی خیال شکلک چرا وای؟ باحاله که... ورزشکار نیستی دیگه من یه عمر رزمی کار کردم:icon_pf (34): الان تو سایت باسه تربیت بدنی داری خودتو آماده میکنی آخی... میلاد توام یکی دو تا بیا شکمت بزرگ نشه سنت رفته بالا رعنا زنت نمیشه اگه شکمت گنده باشه اره میلاد امین گفت دیگه نمیام برید تو وبلاگش خو:http://2124.mihanblog.com/ شاید یه روزی راضی شد اومد ذلیل مرده فقط مارو میخواد زجر بده خو بیا دیگه پسررررررر این لوس بازیا چیه خو... خو دلمون تنگ شد مینا داره میمیرهآباجی ونوس غش کردهمن ذوب شدم:w821:میلادم داره گوزگا چک میزنه 2
VINA 31339 ارسال شده در 13 آبان، 2011 عیب نداره بی خیال شکلکچرا وای؟ باحاله که... ورزشکار نیستی دیگه من یه عمر رزمی کار کردم:icon_pf (34): آخی... میلاد توام یکی دو تا بیا شکمت بزرگ نشه سنت رفته بالا رعنا زنت نمیشه اگه شکمت گنده باشه ذلیل مرده فقط مارو میخواد زجر بده خو بیا دیگه پسررررررر این لوس بازیا چیه خو... خو دلمون تنگ شد مینا داره میمیرهآباجی ونوس غش کردهمن ذوب شدم:w821:میلادم داره گزگا چک میزنه بعدم میاد تو گرما بوی عرق ادم میگیره تا بیاد خونه با اون بو گند:icon_pf (34): 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 آبان، 2011 الحق که دوماد عباس اقایی عباس گفته بهش دختر نمیدم:persiana__hahaha: عکس جدید رعنا: 1
VINA 31339 ارسال شده در 13 آبان، 2011 عباس گفته بهش دختر نمیدم:persiana__hahaha: عباس بیخود گفته الان تو این بحران بی دومادی دوماد از کجا میخواد گیر بیاره 2
VINA 31339 ارسال شده در 13 آبان، 2011 میلاد میخواد اینو بگیره:icon_pf (34):میلاد جان اول فکر کن بعد بگیر چیه اخه 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 آبان، 2011 ووییییییییییییییی من عاشخ اینم آفرین ورزش کن تناسب اندام پیدا کنی به میلادم بوگو ازت یاد بیگیره پس فردا رو دستمون نمونه امید داد بهم میگن آدم با آفتابه آب بخوره ولی ضایع نشه داستان اینه عباس بیخود گفته الان تو این بحران بی دومادی دوماد از کجا میخواد گیر بیاره نه بابا رعنا کلی خاطرخواه داره اینم عکسش:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 آبان، 2011 میلاد میخواد اینو بگیره:icon_pf (34):میلاد جان اول فکر کن بعد بگیر چیه اخه چشه مگه عروس گلمون لپ گلی چشمون خمار کی دیده؟ هیچکی هیچکی ندیده 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 آبان، 2011 من یه عمر رزمی کار کردم:icon_pf (34): آخی... میلاد توام یکی دو تا بیا شکمت بزرگ نشه سنت رفته بالا رعنا زنت نمیشه اگه شکمت گنده باشه اون وقت رزمی چی چی کار کردی شطرنج با مانع 2
ارسال های توصیه شده