~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلام کم میای متوجه نمیشیم خب تحویلم نمیگیرین منم نمیام ،داداشیمم که پیداش نیست خوبی؟ جریان این دستگیری چی بود گفتی؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نامردین دیگه ، من تنهام تحویلم نمی گیرین ااااااااا این حرفا چیه ما بی مرامیم دستت درد نکنه تو بیا آخه!!!! نمیای بعد چطوری تحویلت بگیریم؟ عاجقتممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ااااااااا این حرفا چیه ما بی مرامیم دستت درد نکنه تو بیا آخه!!!! نمیای بعد چطوری تحویلت بگیریم؟ عاجقتممممممممممم آره دیگه ، مگه مردین ؟ زنین دیگه میشین نامرد 1 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ دختر مگه بچه س؟! مثل اینکه به یه بچه بگی بیا بریم واسه ت پفک بخرم ! این جور دخترا هر چی بلا سرشون بیاد حقشونه به پسره نگفته منو کجا میبری؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ تنها تنها میاین اینجا؛ بقول میلاد قبلا یه تشکر میزدین مارو خبر میکردین نه عجیج دلم یونی بودم اون موقه دو ، مین اومدم زود رفتم ولی الان هستم در خدمتتون 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ آره دیگه ، مگه مردین ؟ زنین دیگه میشین نامرد من نامرد نا مردم :dancegirl2: ولی بی مرام نیستم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ميبنم كه آقايونو از تالار گيلون انداختيم بيرون خودمون شيطوني ميكنيم :167: دوباره امینو بر میگردونم حال همتونو میگیرم تک گیر آوردین 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خب تحویلم نمیگیرین منم نمیام ،داداشیمم که پیداش نیستخوبی؟ جریان این دستگیری چی بود گفتی؟:icon_pf (34): همون تجاور دیگه حقه هر دو تاشونه برن آب خنک بخورندلت واسه خودت بسوزه دختری که انقد راحت اعتماد میکنه میره خونه حقشه اینجوری بی آبرو شه بدترین چیز روی زمین همین بی آبروییه جدی میگم... پسره هم باید تاوان عمل قبیحشو بده اصلا مرد نیست نامرده... پسره که در رفت اره بیچاره پدره اومد سکته کرد یعنی دلم خفن سوخت دختره بیهوش بود 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ :167:دوباره امینو بر میگردونم حال همتونو میگیرم تک گیر آوردین امین دیگه نمیاد نوبته توهه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من نامرد نا مردم :dancegirl2:ولی بی مرام نیستم بیا اینجا بینم دو ساعت میری کلاس چهار ساعت تو سایتی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ااااااا سلام دولوووووووووووووووووووخ امینووووووووووو الکی نگووووووووو واقعاااااااااااااااا بزار سپیده هم بشینه 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ امین دیگه نمیاد نوبته توهه به مرحله سختی رسیدید ببینم چه کار می کنید 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بزار سپیده هم بشینه من الان خونه ام باو شیبیده رفته داره تربیت بدنی امتان میدههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ :167:دوباره امینو بر میگردونم حال همتونو میگیرم تک گیر آوردین میتونی یار بیاری دل و دلدار بیاری ولی آخرشم ما برنده میشوییییییییم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بوشو بوشو تر نخوام بوشو بوشو تر نخوام سیایی تر نخوام بلایی تر نخوام سیا سوخته تر نخوام بلاسوخته تر نخوام:persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: ا حرفانه بنه کناااااار ا حرفانه بنه کنارررررر دست دست دست تا میتونین شلوخ کنید:dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: دور همین فلا 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ میتونی یار بیاری دل و دلدار بیاری ولی آخرشم ما برنده میشوییییییییم یار میارم یار وفادار میارم گر چه دل ودلدادگی از ما گذشت اما رعنا میارم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ یار میارم یار وفادار میارم گر چه دل ودلدادگی از ما گذشت اما رعنا میارم چشمم روشن هنوز با آباجیت نرفتین خواستگاری دختره رو هنوز عقد نکردی نامحرمو کجا میاری:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چشمم روشن هنوز با آباجیت نرفتین خواستگاری دختره رو هنوز عقد نکردی نامحرمو کجا میاری:icon_pf (34): غصه نخور آباجی همه چی آرومه من رازی رعنا رازی آباجی رازی عباس آقا رازی با چسب رازی 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بزار سپیده هم بشینه مینا چی میگی بگو دیگه مردیم خاهر چی امین الکی نگو حرف برای داداشت در نیار واقعا"راست میگی چی شده 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها اینو میبینید یاد کی میفتید خدایی یکم فک کنید به شدت شباهت میده این شکلک منظورمه: داره میگه ملت ایراننننننننننننننن بَینَ یَدَیبعدش در میره:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده