armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ خوب شی شده؟؟؟ آرمین...چیزی بگو....حرفی بزن...دلت واسه من تنگ شده ، میدونم متین چه خبرا حالا؟ چایی داری؟ 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ متین چه خبرا حالا؟ چایی داری؟ خبر....:JC_thinking: فاطمه که خوابه...ساعت 8 کلاس دارم....aida.comix, شاهین اینا الان اینجان....هفته دیگه شاید برم رشت خبرای بهتری بدم بهت!! آآآره من همیشه چاایی دارم...بیا..:mornincoffee: داخه هاااا.... لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ خبر....:JC_thinking: فاطمه که خوابه...ساعت 8 کلاس دارم....aida.comix, شاهین اینا الان اینجان....هفته دیگه شاید برم رشت خبرای بهتری بدم بهت!! آآآره من همیشه چاایی دارم...بیا..:mornincoffee: داخه هاااا.... ا خوب تو چرا بیداری؟ پاشو برو یه فیلم نگاه کن:icon_pf (34): فاطمه مگه مرغه؟بابا اول شبه ها:w00: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ ا خوب تو چرا بیداری؟پاشو برو یه فیلم نگاه کن:icon_pf (34): فاطمه مگه مرغه؟بابا اول شبه ها:w00: من که همیشه بیدارم....الانا دیگه میییرم:mornincoffee: فیلم میخوام ببینم...سی دیش خل شده بود دیگه بی خیالش شدم فاطمه قبلنا مرغ تر بود!! ساعت 10 میخوابید...فک کن!!! با من گشت به آدمیزاد نزدیک شد:girl_in_dreams: سپورمونم اومد الان کوچه رو جارو کنه 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ من که همیشه بیدارم....الانا دیگه میییرم:mornincoffee: فیلم میخوام ببینم...سی دیش خل شده بود دیگه بی خیالش شدم فاطمه قبلنا مرغ تر بود!! ساعت 10 میخوابید...فک کن!!! با من گشت به آدمیزاد نزدیک شد :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: سپورمونم اومد الان کوچه رو جارو کنه اینجا تازه شب شده بابا ما هنوز شام هم نخوردیم بابا:dancegirl2: الان دارم نماز مغرب میخونم :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ اینجا تازه شب شده بابا ما هنوز شام هم نخوردیم بابا:dancegirl2:الان دارم نماز مغرب میخونم :dancegirl2: واسه ما هم دعا کن برادر..!!:dancegirl2: بای بای فعلا..... تو بمون پرچمو بالا نگه دار!! اینم چاییت:mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ واسه ما هم دعا کن برادر..!!:dancegirl2: بای بای فعلا..... تو بمون پرچمو بالا نگه دار!! اینم چاییت:mornincoffee: :byesad: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ دل کندن آسان نیست....آیا میتوانم ؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ دل کندن آسان نیست....آیا میتوانم ؟ :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ میبینم که پرچمو بردین بالا چه هوایی شده گیلان ؛ عجب بارونی میاد لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ میبینم که پرچمو بردین بالاچه هوایی شده گیلان ؛ عجب بارونی میاد اوهومممم بازم باید مدیون انزلی چیا باشین این هوارو واسه این بارون میاد که ماهی فروشا تو انزلی موقه ی ماهی فروختن داد میزنن باران بیا باران بیا چون وقتی بارون میاد صید خوب میشه آخه تا کی میخاین به انزلی چیا مدیون باشین شماها 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ اوهومممم بازم باید مدیون انزلی چیا باشین این هوارو واسه این بارون میاد که ماهی فروشا تو انزلی موقه ی ماهی فروختن داد میزنن باران بیا باران بیا چون وقتی بارون میاد صید خوب میشه آخه تا کی میخاین به انزلی چیا مدیون باشین شماها تا وقتی اونا آرزوشون این باشه که رشتی به حساب بیان! لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ تا وقتی اونا آرزوشون این باشه که رشتی به حساب بیان! :ws28: فک کننننننننننننننننننننننننن....... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ اوهومممم بازم باید مدیون انزلی چیا باشین این هوارو واسه این بارون میاد که ماهی فروشا تو انزلی موقه ی ماهی فروختن داد میزنن باران بیا باران بیا چون وقتی بارون میاد صید خوب میشه آخه تا کی میخاین به انزلی چیا مدیون باشین شماها :jawdrop: لینک به دیدگاه
bahareh69 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ :icon_pf (44):سلااااااااااااااام همه خوبن؟ هیچکس اینجا نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ دوستان:mornincoffee: دوستان:mornincoffee: در جشن خوب شاخه های گرم و شاد....همچو گل های بهاری رویتان پرخنده باااااد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده