armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 5 دی، 2010 خوب شی شده؟؟؟ آرمین...چیزی بگو....حرفی بزن...دلت واسه من تنگ شده ، میدونم متین چه خبرا حالا؟ چایی داری؟ 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 5 دی، 2010 متین چه خبرا حالا؟ چایی داری؟ خبر....:JC_thinking: فاطمه که خوابه...ساعت 8 کلاس دارم....aida.comix, شاهین اینا الان اینجان....هفته دیگه شاید برم رشت خبرای بهتری بدم بهت!! آآآره من همیشه چاایی دارم...بیا..:mornincoffee: داخه هاااا....
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 5 دی، 2010 خبر....:JC_thinking: فاطمه که خوابه...ساعت 8 کلاس دارم....aida.comix, شاهین اینا الان اینجان....هفته دیگه شاید برم رشت خبرای بهتری بدم بهت!! آآآره من همیشه چاایی دارم...بیا..:mornincoffee: داخه هاااا.... ا خوب تو چرا بیداری؟ پاشو برو یه فیلم نگاه کن:icon_pf (34): فاطمه مگه مرغه؟بابا اول شبه ها:w00: 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 5 دی، 2010 ا خوب تو چرا بیداری؟پاشو برو یه فیلم نگاه کن:icon_pf (34): فاطمه مگه مرغه؟بابا اول شبه ها:w00: من که همیشه بیدارم....الانا دیگه میییرم:mornincoffee: فیلم میخوام ببینم...سی دیش خل شده بود دیگه بی خیالش شدم فاطمه قبلنا مرغ تر بود!! ساعت 10 میخوابید...فک کن!!! با من گشت به آدمیزاد نزدیک شد:girl_in_dreams: سپورمونم اومد الان کوچه رو جارو کنه 1
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 5 دی، 2010 من که همیشه بیدارم....الانا دیگه میییرم:mornincoffee: فیلم میخوام ببینم...سی دیش خل شده بود دیگه بی خیالش شدم فاطمه قبلنا مرغ تر بود!! ساعت 10 میخوابید...فک کن!!! با من گشت به آدمیزاد نزدیک شد :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: سپورمونم اومد الان کوچه رو جارو کنه اینجا تازه شب شده بابا ما هنوز شام هم نخوردیم بابا:dancegirl2: الان دارم نماز مغرب میخونم :dancegirl2: 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 5 دی، 2010 اینجا تازه شب شده بابا ما هنوز شام هم نخوردیم بابا:dancegirl2:الان دارم نماز مغرب میخونم :dancegirl2: واسه ما هم دعا کن برادر..!!:dancegirl2: بای بای فعلا..... تو بمون پرچمو بالا نگه دار!! اینم چاییت:mornincoffee: 1
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 5 دی، 2010 واسه ما هم دعا کن برادر..!!:dancegirl2: بای بای فعلا..... تو بمون پرچمو بالا نگه دار!! اینم چاییت:mornincoffee: :byesad: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 دی، 2010 میبینم که پرچمو بردین بالا چه هوایی شده گیلان ؛ عجب بارونی میاد
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 5 دی، 2010 میبینم که پرچمو بردین بالاچه هوایی شده گیلان ؛ عجب بارونی میاد اوهومممم بازم باید مدیون انزلی چیا باشین این هوارو واسه این بارون میاد که ماهی فروشا تو انزلی موقه ی ماهی فروختن داد میزنن باران بیا باران بیا چون وقتی بارون میاد صید خوب میشه آخه تا کی میخاین به انزلی چیا مدیون باشین شماها 1
yasi * m 5032 ارسال شده در 5 دی، 2010 اوهومممم بازم باید مدیون انزلی چیا باشین این هوارو واسه این بارون میاد که ماهی فروشا تو انزلی موقه ی ماهی فروختن داد میزنن باران بیا باران بیا چون وقتی بارون میاد صید خوب میشه آخه تا کی میخاین به انزلی چیا مدیون باشین شماها تا وقتی اونا آرزوشون این باشه که رشتی به حساب بیان!
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 5 دی، 2010 تا وقتی اونا آرزوشون این باشه که رشتی به حساب بیان! :ws28: فک کننننننننننننننننننننننننن.......
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 دی، 2010 اوهومممم بازم باید مدیون انزلی چیا باشین این هوارو واسه این بارون میاد که ماهی فروشا تو انزلی موقه ی ماهی فروختن داد میزنن باران بیا باران بیا چون وقتی بارون میاد صید خوب میشه آخه تا کی میخاین به انزلی چیا مدیون باشین شماها :jawdrop:
bahareh69 80 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 :icon_pf (44):سلااااااااااااااام همه خوبن؟ هیچکس اینجا نیست؟ 2
yasi * m 5032 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 دوستان:mornincoffee: دوستان:mornincoffee: در جشن خوب شاخه های گرم و شاد....همچو گل های بهاری رویتان پرخنده باااااد
ارسال های توصیه شده