میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ پس این سمیرا کجاست سپیده رو آورد خوشحال شدیم که خونوادمون زیاد شده سپیده که دیگه نمیاد سمیرا هم رفت:brodkavelarg:هی روزگار:banel_smiley_90: 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ب این شکل تغییر پیدا کرد یعنی از بین 4 شکل همین یکی میشه لوگو شما 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من اسم کارشناسمونو میدونم اونم واسه اینکه واسه حذف پزشکی زیاد اویزونش شدم اسم استادا هم نمیدونم دیگه اسم استادارو آدم ندونه، فک کنم یکم ضایع باشه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ دیگه اسم استادارو آدم ندونه، فک کنم یکم ضایع باشه ضایع که هست این ترم سر امتحان اقتصاد مهندسی اسم استاد میخاستم بنویسم یادم نمیومد اصلا:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه هااا :ws2:ونوسی لوگو رو زدم این چیه!!! جدا جدا نذار؛ با هم ترکیبشون کن قشنگ بشن، همون صفحه اول رو که انتخاب میکنی، اونا هم نمونه لوگو هستش (home o....)؛ از اونا ایده بگیر، دقت کنی میبینی؛ اون لوگوها رو با همون شکلای داخل برنامه درست کرده؛ حالا اینا رو که درست کردی با اونا مقایسه کن!! دیدم شما ها نمیدید گفتم شاید رسم شده آهان؛ نه بابا رسم نشده؛ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ضایع که هست این ترم سر امتحان اقتصاد مهندسی اسم استاد میخاستم بنویسم یادم نمیومد اصلا:icon_pf (34): این که مهم نیست من اصلا نمی دونستم اسم درسی که امتحان میدم چیه :icon_pf (34): فقط یه جزوه بچه ها برام کپی کرده بودن 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ آهان؛ نه بابا رسم نشده؛ زودتر میگفتید من فکر کردم رسم شده:Ghelyon: لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی از بین 4 شکل همین یکی میشه لوگو شما تخریباااا رحمان اینور چیکار میکنی برادر ببخشید تورو خدااااااا 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ این که مهم نیست من اصلا نمی دونستم اسم درسی که امتحان میدم چیه :icon_pf (34):فقط یه جزوه بچه ها برام کپی کرده بودن نه من تا این حد نیستم 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ این چیه!!! جدا جدا نذار؛ با هم ترکیبشون کن قشنگ بشن، همون صفحه اول رو که انتخاب میکنی، اونا هم نمونه لوگو هستش (home o....)؛ از اونا ایده بگیر، دقت کنی میبینی؛ اون لوگوها رو با همون شکلای داخل برنامه درست کرده؛ حالا اینا رو که درست کردی با اونا مقایسه کن!! آهان؛ نه بابا رسم نشده؛ معنی داره اسم گروهمون راهزن هست اینم ی جورایی داره ب قانون حمله میکنه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ تخریباااا ببخشید تورو خدااااااا دلمون واست تنگ شده بود برادر 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ رحمان اینور چیکار میکنی برادر مینا خانوم رحمان جان قدیمی اینجا با لقب :w155: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ مینا خانوم رحمان جان قدیمی اینجا با لقب :w155: جون هر کی دوست داری نگو مینا خانوم فحشم بدی بهتره 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ضایع که هست این ترم سر امتحان اقتصاد مهندسی اسم استاد میخاستم بنویسم یادم نمیومد اصلا:icon_pf (34): خسته نباشی شماها همتون جابر میخونید ؟ !!! 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ دلمون واست تنگ شده بود برادر می توو خواهر مینا خانوم رحمان جان قدیمی اینجا با لقب :w155: داداش شرمنده کردی مارو جون هر کی دوست داری نگو مینا خانومفحشم بدی بهتره مینااااااا خوبی :ws2: من خانوم نمیگم 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ جون هر کی دوست داری نگو مینا خانومفحشم بدی بهتره آبجی مینا خوبه یا چی صدات کنیم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ زودتر میگفتید من فکر کردم رسم شده:Ghelyon: حالا گفتم دیگه معنی داره اسم گروهمون راهزن هست اینم ی جورایی داره ب قانون حمله میکنه چه میدونم والا؛ خوبه دیگه لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ سلام و درود به هم استانیهای عزیز خوب هستید؟ با باز باران با ترانه چیکار می کنید؟ اِ داداش منم که اینجاست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده