pme 3474 ارسال شده در 11 مهر، 2011 آدرس ندارما ایشال.... خودت عروس بشی ایشا.... شما داماد بشی گوشتو بیار جلووووووووووووووو مردود با مشروط فرق موکونه ها مهندس... به به به...مبارکها باشه...چه عروس داماد بازاری بوبوست... بازار بازار عروس دوماد عیسه زی 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2011 گوشتو بیار جلووووووووووووووو بازار بازار عروس دوماد عیسه زی جدیییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فک کردم ..................
pme 3474 ارسال شده در 11 مهر، 2011 جدیییییییییییییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فک کردم .................. چیو جدی فکر کردی؟ بابا بی خیال 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2011 چیو جدی فکر کردی؟بابا بی خیال آره دیگه؛ همون که گفتی :shad: به پای هم پیر و شاد شید
pme 3474 ارسال شده در 11 مهر، 2011 آره دیگه؛ همون که گفتی :shad: به پای هم پیر و شاد شید آها دلتو صابون نزن عزیزم من اهداف بزرگتری دارم ولی کلن به شادی 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2011 آهادلتو صابون نزن عزیزم من اهداف بزرگتری دارم ولی کلن به شادی پس تو گوشم چی گفتی
pme 3474 ارسال شده در 12 مهر، 2011 پس تو گوشم چی گفتی یه چیزی گفتم دیگه ...حالا صداشو در نیار سلام علیک خوش بومیی:shad: 3
VINA 31339 ارسال شده در 12 مهر، 2011 یه چیزی گفتم دیگه ...حالا صداشو در نیار علیک خوش بومیی:shad: هه من دیر اومدم خودتونو معرفی کنید من مینا دانشحوی ترم 4:ws3: شما 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 مهر، 2011 هه من دیر اومدم خودتونو معرفی کنید من مینا دانشحوی ترم 4:ws3: شما مینا جون ؛ خوش اومدی؛ اینم لیست بچه های گیلانی؛ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت مینا (مینا جوجو ) : رشت طهورا (tahoora) : رشت (آبجیه خودمه ) نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت
VINA 31339 ارسال شده در 12 مهر، 2011 مینا جون ؛ خوش اومدی؛ اینم لیست بچه های گیلانی؛ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت مینا (مینا جوجو ) : رشت :mornincoffee: طهورا (tahoora) : رشت (آبجیه خودمه ) نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت بعضیا رو میشناسم خب خوشبختم 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 مهر، 2011 بعضیا رو میشناسم خب خوشبختم نگاه کردم, دیدم اسمت رو بچه ها قبلا گفته بودن و تو لیست بودی ما نیز همچنین:62izy85:
pme 3474 ارسال شده در 12 مهر، 2011 هه من دیر اومدم خودتونو معرفی کنید من مینا دانشحوی ترم 4:ws3: شما مینا جون ؛ خوش اومدی؛ اینم لیست بچه های گیلانی؛ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت pme : لنگرود بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت این شکلکا چه برازندن منم باید این باشم=> اعصاب ندارم، ضعیفه بعضیا رو میشناسم خب خوشبختم و ما نیز 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 مهر، 2011 این شکلکا چه برازندنمنم باید این باشم=> اعصاب ندارم، ضعیفه و ما نیز اصلاح شد
VINA 31339 ارسال شده در 12 مهر، 2011 این شکلکا چه برازندنمنم باید این باشم=> اعصاب ندارم، ضعیفه و ما نیز اصلاح شد اره مخصوصا شکلک امین 3
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 13 مهر، 2011 آجی آجی مرهههههههه از خودای دامادییییییییی........ ولیییییییییی چی بوکونیم فاندنده امرههههههه........ 4
VINA 31339 ارسال شده در 13 مهر، 2011 شکلکه خودت چطوره؟؟؟؟ شکلکم اینه:؟؟؟؟ خودمم همینجوریم آجی آجی مرهههههههه از خودای دامادییییییییی........ ولیییییییییی چی بوکونیم فاندنده امرههههههه........ تو کیس مناسبتو پیدا کن اول 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 مهر، 2011 بعضیا رو میشناسم خب خوشبختم به به سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام چی عجب بوکودی خوش بامویی:flowerysmile: نگاه کردم, دیدم اسمت رو بچه ها قبلا گفته بودن و تو لیست بودی ما نیز همچنین:62izy85: سلااااااااااااااااااااااام جانه خاخور چوطو موتویی؟:w963: این شکلکا چه برازندنمنم باید این باشم=> اعصاب ندارم، ضعیفه و ما نیز سلام بلامیسر آره خیلی برازندس مخصوصا مال من ونوس برام اینو گذاشته:(:w963:)همینجوری خبیثم حالا نمیدونم معیار انتخاب شباهت خلقی بود یا استفاده زیاد ازون شکلک ! مال من که جفتش در موردم صادقه البته اینم بهم میاد:w589:هم همینجوریم هم زیاد به کار میبرمش یکمم بی اعصابم اینجوری:w74: این سه تارو رو هم بذاری شخصیتم میاد دستت آجی آجی مرهههههههه از خودای دامادییییییییی........ ولیییییییییی چی بوکونیم فاندنده امرههههههه........ وای اینو.... چقد دوس داره عروسی کنه :ws28:وای خیلی باحال گفتی چرا تَرَ دختر فاندید؟ خیلیم اَشانِ دیل بخَیه می برار به اَن خُبییییییی :viannen_38: تو دست بَنِ من تَرَ شَم خواستگاری آورم به زور نیشانَم سر سفره عقد ولی خب ناراحت ناوابوستن حالا وقت داری برار جان:persiana__hahaha: 5
ارسال های توصیه شده