میلاد68 3471 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 مثلا چه احوالی ؟ اینجا آدم مگه میتونه تفاوتی تو روزای خسته کننده حس کنه مثل همیشه غمگین با شادی های زود گذر:viannen_38: اینجا کجاست اونجا کجاست ما کجاییم تو کجایی هر شادی وغمی یه خاطرست آدم باید خاطره خوبی باسه خودش بسازه 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 12 شهریور، 2011 اینجا کجاست اونجا کجاست ما کجاییم تو کجایی هر شادی وغمی یه خاطرست آدم باید خاطره خوبی باسه خودش بسازه اینجا منظورم ایران کنونیه با خود جملت موافقم اما نه به عنوان یه دختر توی ایران کنونی پسر ها هم تو ایران مورد ظلمن و آزادی ندارن ولی اوضاع دخترا فاجعست... 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 اینجا منظورم ایران کنونیهبا خود جملت موافقم اما نه به عنوان یه دختر توی ایران کنونی پسر ها هم تو ایران مورد ظلمن و آزادی ندارن ولی اوضاع دخترا فاجعست... 1. از چه نظر فاجعست؟ 2.اصلا" تعریفت از فاجعه چیه؟ 3.آزادی که میگی دقیقا" چی می خوای؟ 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 1. از چه نظر فاجعست؟2.اصلا" تعریفت از فاجعه چیه؟ 3.آزادی که میگی دقیقا" چی می خوای؟ منظورم کلا آزادی بود آزادی افکار- عقاید و... منتهی در ایران منظورم حداقلاشه فاجعست چون به عنوان یه دختر(البته منظور با خانوادست)حق بلند خندیدن نداری شاید مسخره باشه ولی حق دوچرخه سواری نداری حق نداری زیاد تو پارک بشینی حق نداری توی این هوای گرم وقتی سرت داره گیج میره از گرما روسریتو از سرت برداری تا باد به سرت بخوره بگی خدایا شکرت حالم جا اومد اصلا منظورم از آزادی قانون شکنی و رفتار خلاف هنجار نیست منظورم داشتن حداقل ها در زندگی حداقل حق خودم به عنوان یه شهروند و انسان بود ول کن بابا منم که تا یکی احوالمو میپرسه شروع میکنم به غرغر چه کار میتونیم بکنیم بی خیال... 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 شهریور، 2011 منظورم کلا آزادی بود آزادی افکار- عقاید و...منتهی در ایران منظورم حداقلاشه فاجعست چون به عنوان یه دختر(البته منظور با خانوادست)حق بلند خندیدن نداری شاید مسخره باشه ولی حق دوچرخه سواری نداری حق نداری زیاد تو پارک بشینی حق نداری توی این هوای گرم وقتی سرت داره گیج میره از گرما روسریتو از سرت برداری تا باد به سرت بخوره بگی خدایا شکرت حالم جا اومد اصلا منظورم از آزادی قانون شکنی و رفتار خلاف هنجار نیست منظورم داشتن حداقل ها در زندگی حداقل حق خودم به عنوان یه شهروند و انسان بود ول کن بابا منم که تا یکی احوالمو میپرسه شروع میکنم به غرغر چه کار میتونیم بکنیم بی خیال... ای خاخور کوچیکه غرغرو:zadan: دوچرخه چیه بیا موتور سوارشو بلندم که میخندی همه همسایه ها ازت شاکین:vahidrk: یعنی روسریتو برداری حالت خوب میشه:ubhuekdv133q83a7yy7 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 ای خاخور کوچیکه غرغرو:zadan:دوچرخه چیه بیا موتور سوارشو بلندم که میخندی همه همسایه ها ازت شاکین:vahidrk: یعنی روسریتو برداری حالت خوب میشه:ubhuekdv133q83a7yy7 سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام جانه برار هسَ دِ تی کوجه خاخوره کتک زنی؟:viannen_38: دلت میاد:babygirl: 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 کوجه خاخور نگرانتم باسه همین می خوام از نگرانی در بیام اینا از روی برار و خاخوریه 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 یکی منو تحویل بگیره سلااااااااااااااااااام می گوله خاخور چطو موطویی؟ راستی شما دو نفر چرا شورش کردین به من میگین کوجه خاخور مگه خودتون خیلی بزرگین:w589: ونوسی تو چند سالته؟ 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 کوجه خاخور نگرانتم باسه همین می خوام از نگرانی در بیام اینا از روی برار و خاخوریه باشه :banel_smiley_90: ولی دفعه آخرت باشه دست رو زن :femenist:جماعت بلند میکنی مخصوصا کوجه خاخور:167: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 شهریور، 2011 سلااااااااااااااااااام می گوله خاخور چطو موطویی؟راستی شما دو نفر چرا شورش کردین به من میگین کوجه خاخور مگه خودتون خیلی بزرگین:w589: ونوسی تو چند سالته؟ سلااااام گلم, بد نیسم؛ خب کوجی خواخوری دیگه؛ متولد مهر 68 هستم
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 سلااااام گلم, بد نیسم؛ خب کوجی خواخوری دیگه؛ متولد مهر 68 هستم شیمی امتحانان شرو نابوسته جانه خاخولی:babygirl: فارسی موقوف:w74: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 شهریور، 2011 شیمی امتحانان شرو نابوسته جانه خاخولی:babygirl: فارسی موقوف:w74: ایته امتحان فادام فردا هم ایته د دارم :w768:
میلاد68 3471 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 باشه :banel_smiley_90:ولی دفعه آخرت باشه دست رو زن :femenist:جماعت بلند میکنی مخصوصا کوجه خاخور:167: به چشم کوجه خاخور تی امتحانات تموم بکوفتی؟ 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 سلااااام گلم, بد نیسم؛ خب کوجی خواخوری دیگه؛ متولد مهر 68 هستم :ws28: کوجه خاخورونوسی
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 به چشم کوجه خاخور تی امتحانات تموم بکوفتی؟ نه بابا هنوز شروع نوبوسته از 28 تا 13:w821: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 شهریور، 2011 فروردین 68 می بگو خان داداش فقط به خاطر چند ماه بگم خان داداش!!!!
میلاد68 3471 ارسال شده در 14 شهریور، 2011 نه بابا هنوز شروع نوبوسته از 28 تا 13:w821: ناراحت نباش کوجه خاخور جان:zadan:درستو بخون می امتحانات از فردا شرو بوسته تا 12 باشد که بعد از 12 هم خوش باشیم (رشته نشا آیه 456) 1
ارسال های توصیه شده