saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ايران در رده بندي كلي:81 درصد كاميابي: 19 ، درصد كشمكش: 66 ، درصد رنج:14 ، تجربه روزانه شادماني: 6.3 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ايران در رده بندي كلي:81 درصد كاميابي: 19 ، درصد كشمكش: 66 ، درصد رنج:14 ، تجربه روزانه شادماني: 6.3 :w139: میشه منبعشم بگی؟ اگر داخلی نباشه و بی طرف باشه بهتره... لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ :w139:میشه منبعشم بگی؟ اگر داخلی نباشه و بی طرف باشه بهتره... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته فكر كنم همون 155 درست تر باشه!!! 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=111150 البته فكر كنم همون 155 درست تر باشه!!! خوب اونیکی درصدارم بزار تا خبرت تکمیل شه....مردم ببینن تو چه جهنم دره ای داریم زندگی میکنیم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خوب اونیکی درصدارم بزار تا خبرت تکمیل شه....مردم ببینن تو چه جهنم دره ای داریم زندگی میکنیم:icon_pf (34): الانه كه يه نفر بياد شوتش كنه تالار اخبار:ws28: در همین زمینه تهران امروز نوشته است؛ نتيجه تحقيقات چهار ساله محققان گالوپ به تفكيك قارهها از اين قرار است: شماره يك اروپا: دانمارك درصد كاميابي: 82 ، درصد كشمكش: 17 ، درصد؛ رنج:يك ، تجربه روزانه شادماني: 7.9 شماره دو اروپا: فنلاند درصد كاميابي: 75 ، درصد كشمكش: 23 ، درصد - رنج:2 ، تجربه روزانه شادماني: 7.8 شماره سه اروپا: نروژ درصد كاميابي: 69 ، درصد كشمكش: 31 ، درصد رنج:صفر ، تجربه روزانه شادماني: 7.9 شماره يك آمريكا:كاستاريكا درصد كاميابي: 63 ، درصد كشمكش: 35 ، درصد رنج:2 ، تجربه روزانه شادماني: 8.1 شماره دو آمريكا: كانادا درصد كاميابي: 62 ، درصد كشمكش: 36 ، درصد - رنج:2 ، تجربه روزانه شادماني: 7.6 شماره سه آمريكا: پاناما درصد كاميابي: 58 ، درصد كشمكش: 39 ، - درصد رنج:3 ، تجربه روزانه شادماني: 8.4 شماره يك آفريقا: مالاوي درصد كاميابي: 25 ، درصد كشمكش: 64 ، درصد رنج:10 ، تجربه روزانه شادماني: 8 شماره دو آفريقا: ليبي درصد كاميابي: 24 ، درصد كشمكش: 68 ، درصد رنج:8 ، تجربه روزانه شادماني: 6 شماره سه آفريقا: جمهوري بوتسوانا درصد كاميابي: 24 ، درصد كشمكش: 65 ، درصد رنج:11 ، تجربه روزانه شادماني: 7.3 شماره يك آسيا و اقيانوسيه: نيوزلند درصد كاميابي: 63 ، درصد كشمكش: 35 ، درصد رنج:2 ، تجربه روزانه شادماني: 7.6 شماره دو آسيا و اقيانوسيه: تركمنستان درصد كاميابي: 52 ، درصد كشمكش: 47 ، درصد رنج:يك، تجربه روزانه شادماني: 7.5 شماره سه آسيا و اقيانوسيه: استراليا درصد كاميابي: 62 ، درصد كشمكش: 35 ، درصد، رنج:3 ، تجربه روزانه شادماني: 7.5 ايران در رده بندي كلي:81 درصد كاميابي: 19 ، درصد كشمكش: 66 ، درصد رنج:14 ، تجربه روزانه شادماني: 6.3:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ايران در رده بندي كلي:81 درصد كاميابي: 19 ، درصد كشمكش: 66 ، درصد رنج:14 ، تجربه روزانه شادماني: 6.3 پس مگه من تو این سایت تویه تاپیک نخوندم 202 مین بودیم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا یه جا دیگه بود؟ 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ پس مگه من تو این سایت تویه تاپیک نخوندم 202 مین بودیم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا یه جا دیگه بود؟ نه اگه اشتباه نكنم اينجا بين 155 كشور آمارگيري كردن!!!:ws52: شما همون رتبه اول از آخر مد نظرت باشه:ws28:زياد به نتيجه اينا كاري نداشته باش!!! 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ حالا از کجا بفهمم کجا خوندم اونجا 210 تا بود ایرانم از عراق و افغانستان شاد تر بود .. :banel_smiley_4:202 از 210 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ حالا از کجا بفهمم کجا خوندم اونجا 210 تا بود ایرانم از عراق و افغانستان شاد تر بود ..:banel_smiley_4:202 از 210 خوبه باز 2 تا كشور بدبخت تر از ما هم پيدا شده!!! اگه اين افغانستان و عراق نبود چيكار بايد مي كرديم!!! 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ما کلا تهشیم!!!!!!! :w00: به به جناب مكانياب!!!! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ ما کلا تهشیم!!!!!!! :w00: آره....بعضی وقتا از آخر...بعضی وقتا هم از اول... تو تورم-نرخ بیکاری-فقر-اعدام و....از آخر تهشیم... تو نرخ ارزی-رشد اقتصادی-جذب توریست-میزان آزادی مطبوعات و... از اول تهشیم....:45645: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خوبه باز 2 تا كشور بدبخت تر از ما هم پيدا شده!!!اگه اين افغانستان و عراق نبود چيكار بايد مي كرديم!!! البته تو سرعت اینترنت و همین شادی هم از ما جلوترن....شادی مردم افغان و عراقی از ما بیشتره.. من یجایی خوندم...پیدا میکنم براتون! لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نه اگه اشتباه نكنم اينجا بين 155 كشور آمارگيري كردن!!!:ws52:شما همون رتبه اول از آخر مد نظرت باشه:ws28:زياد به نتيجه اينا كاري نداشته باش!!! خوبه باز 2 تا كشور بدبخت تر از ما هم پيدا شده!!!اگه اين افغانستان و عراق نبود چيكار بايد مي كرديم!!! میگم با این خنده های تو باید یه بازنگری تو این رده بندی بدن.. مثلا ما کشور غمگینی هسیماااااااا 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ میگم با این خنده های تو باید یه بازنگری تو این رده بندی بدن..مثلا ما کشور غمگینی هسیماااااااا مي خوام آمارو تغيير بدم!!!:ws28: ولي شماها همكاري نمي كنين!!! زود حرفاتونو بزنين جناب مكان ياب مي خوان تاپيكو منتقل كنن!!! 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نخیر من اعتراض دارم :w00: تو امار دستکاری شده :w00: امار ایران خیلی از این حرفا بدتره 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ وای من هنوز دارم میگردم بگو مزاحم نشه همینجا جاش خوبه:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ نخیر من اعتراض دارم :w00: تو امار دستکاری شده :w00: امار ایران خیلی از این حرفا بدتره بچه پرونده درست نكن!!! وای من هنوز دارم میگردم بگو مزاحم نشه همینجا جاش خوبه:banel_smiley_52: نمي خواد بگردي ما همين طوري قبولت داريم:w16: 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بچه پرونده درست نكن!!! یعنی میگی اینجا هم سکوت کنیم اخه تا کی :w00: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ لازم به امار و رده بندی نیس یه سوال : کجای دنیا ملت پول میدن تا اونا رو بگریه بندازن؟ کجای دنیا شغلی به نام" به گریه انداختن ملت" هست؟ کجای دنیا وختی از بچه ای می پرسن بابات چیکاره هس؟ میگه گریه انداز ملت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده