maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ پس مال کیه؟ مال یکی دیگه..... خود الفی هم خیلی ناناحت شده که دوست دخترش بهش خیانت کرده...:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ مال یکی دیگه.....خود الفی هم خیلی ناناحت شده که دوست دخترش بهش خیانت کرده...:icon_pf (34): پس روزنامه های اونجام مثل روزنامه های ما زیاد چاخان میگن 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ بابا جان شما به زندگی خصوصی مردم چی کار دارین اخه؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ وای خدای من باور نکردنیه من تو سنه 23 سالگی هم نمی تونم فکر کنم بچه داشته باشم ...آخه این بچه ها یه بزرگتر ندارن 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ پس روزنامه های اونجام مثل روزنامه های ما زیاد چاخان میگن نه بابا بچه شکله باباشه...قشنگ نگاه کنید 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ نه بابا بچه شکله باباشه...قشنگ نگاه کنید رفتی تو کار زیر خاکی ها 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ :w58: منظورم تاپیکهای قدیمی و زیر خاکیه لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ منظورم تاپیکهای قدیمی و زیر خاکیه اووووووووووووووو.............. آهان فهمیدم خوب تازه واردیم دیگه... مشخص نیست دیدم آشنامون چرت و پرت گفته گفتم یک جوابی بهش بدم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ اووووووووووووووو..............آهان فهمیدم خوب تازه واردیم دیگه... مشخص نیست دیدم آشنامون چرت و پرت گفته گفتم یک جوابی بهش بدم:icon_pf (34): شبیه تازه واردا نیستی 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ شبیه تازه واردا نیستی میشه بپرسم چرا شبیه تازه واردا نیستم؟ ولی هستما... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ با اصول علمی من جور در نمیاد اصلا:icon_razz: مگه الکیه؟!! لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ با اصول علمی من جور در نمیاد اصلا:icon_razz: مگه الکیه؟!! چی با اصول علمیت جور در نمیاد؟ چی مگه الکیه؟ 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ چی با اصول علمیت جور در نمیاد؟چی مگه الکیه؟ اینکه دختره از پسره باردار شده گنده تر از اینا کلی دوا درمون میکنن بچه دار بشن نمیشه اونوقت اونا با...... زرتی بچه دار شدن؟!! اصلا اون پسره میفهمه پدر شدن یعنی چی؟ اصلا میدونه تصمیم چیه که بخواد تصمیم بگیره اون بچه رو نگه دارن یا نه؟!! لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ با اصول علمی من جور در نمیاد اصلا:icon_razz: مگه الکیه؟!! چی با اصول علمیت جور در نمیاد؟ چی مگه الکیه؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ شبیه تازه واردا نیستی دخیخا 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ دخیخا :w58: باع ع ع آخه چرا انوقت:w58: 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ :w58:باع ع ع آخه چرا انوقت:w58: حرفای امید رو خیلی جدی نگیر واسه خودش یه چیزی میگه!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده