سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ ایران کنونی سی و دومین کشور ورشکسته جهان سایت کلمه: سایت سیاست خارجی و بنیاد صلح در ششمین همکاری سالانه خویش، شاخص آسیبپذیرترین کشورها و یا به عبارتی، اسامی دولتهای ورشکسته را منتشر کردهاند. به گزارش آفتاب به نقل از سایت «سیاست خارجی»(فارین پالیسی )، در فهرست کشورهای ورشکسته، کشور سومالی در رتبه نخست است و کشورهای سودان، چاد و زیمبابوه در رتبه دوم تا چهارم قرار دارند. بنا بر این گزارش، این طبقهبندی بر پایه ۱۲ شاخص صورت گرفته است که از میان این شاخصها، میتوان به نقض حقوق بشر، نرخ پناهندگی، تنزل وضعیت اقتصادی، خدمات عمومی، دخالت خارجی و وضعیت امنیتی اشاره کرد. در این رتبهبندی، ایران سی و دومین کشور ورشکسته دنیاست ، یعنی سیو دومین کشور دنیا از لحاظ آسیبپذیری در بین ۱۷۷ کشور . 10 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ لینک معتبر؟:167: البته فک کنم درست باشه ولی برا اینکه ریا نشه لینکو رد کن بیاد 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته داداشی این سایت هم از سایت کلمه برداشته سایت کلمه هم از سایت اصلی یعنی فارین پالیسی برداشته 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ با کله رفتم تو ف،یلتر:w00: البته خبر سیا.سی نیستش ولی منتقل میشه تالار اخبار 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ با کله رفتم تو ف،یلتر:w00:البته خبر سیا.سی نیستش ولی منتقل میشه تالار اخبار تو خبرگزاری افتاب چی ؟ اونجارو دیدی اونجام فکر کنم باشه تازه میلتر هم نیس البته اگه تاحالا نکرده باشن 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ ایران کنونی سی و دومین کشور ورشکسته جهان سایت کلمه: سایت سیاست خارجی و بنیاد صلح در ششمین همکاری سالانه خویش، شاخص آسیبپذیرترین کشورها و یا به عبارتی، اسامی دولتهای ورشکسته را منتشر کردهاند. به گزارش آفتاب به نقل از سایت «سیاست خارجی»(فارین پالیسی )، در فهرست کشورهای ورشکسته، کشور سومالی در رتبه نخست است و کشورهای سودان، چاد و زیمبابوه در رتبه دوم تا چهارم قرار دارند. بنا بر این گزارش، این طبقهبندی بر پایه ۱۲ شاخص صورت گرفته است که از میان این شاخصها، میتوان به نقض حقوق بشر، نرخ پناهندگی، تنزل وضعیت اقتصادی، خدمات عمومی، دخالت خارجی و وضعیت امنیتی اشاره کرد. در این رتبهبندی، ایران سی و دومین کشور ورشکسته دنیاست ، یعنی سیو دومین کشور دنیا از لحاظ آسیبپذیری در بین ۱۷۷ کشور . مرسی سارا جان:wubpink: -------------------- اینکه نیاز به اعلام رسمی نداشت..... همه میدونن!! ---------------------- 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ رتبه ی فوتبالمونم همین 32 بوود نه؟!!!:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ایول بابا کلی به خودمون امیدوار شدم....... یعنی واقعا 31 کشور از ما بد بخت ترن...... بیا بعد هی میگن کشورمون... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده