Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ به شمردن نيست. به اعتبار اون ليگي هست كه توش رتبه اوردن. ليگ قدس به چه درد ما استقلاليها ميخوره. ليگ برتر رو بچسبيد. لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ به شمردن نيست. به اعتبار اون ليگي هست كه توش رتبه اوردن. ليگ قدس به چه درد ما استقلاليها ميخوره. ليگ برتر رو بچسبيد. دبه نکنین!!! ما بهتر تریم لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ این طالب لو دمش گرم دوتا گل خورد که تا حالا نخورده بود!!! گلر خوبیه!!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ این استقلالیا ذاتاً همینطورین. وقتی 6تا میخورن روشون کم نمیشه با 2تا میخواد روشون کم شه. لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ این استقلالیا ذاتاً همینطورین. وقتی 6تا میخورن روشون کم نمیشه با 2تا میخواد روشون کم شه. همینو بگو !!! الان داغن هنوز نمیدونن چه بلایی سرشون اومده!!! ولی عجب گلی خورد طالب لو عجب گلی زد کریم باقری لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ پرسپولیس رو عشق است می گم این استقلالی های عزیز چرا از رو نمی رن؟ لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ خسته شدیم از بس مساوی دیدیم. لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ شما پر روييد تا ما مثل اينكه پرافتخارترين نيم ليگ ماييم ها لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ آره والا منم کلی ذوق کردم یه ذره هیجان زده شدیم من میدونم دفعه بعد نوبت این آبی هاست! لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ عیبی نداره دلتون خوش همون باشه بسه واستون ( یکی نیست به من بگه چرا خودتو قاطی می کنی آخه؟ من طرفدار پرسپولیس بودم ولی الان اصلا طرفار هیچ تیمی نیستم ) راحت باشید واسه کل کل با من لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ شما پر روييد تا ما مثل اينكه پرافتخارترين نيم ليگ ماييم ها ابوذر جان هول نشو ما همچنان هستیم این همه غلط املایی از تو بعید بودااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ من خداي غلط املايي هستم. حالا ديگه از كل كل با تيم ما كم مياريد ميريد تو حاشيه. حاشيه سازها. اين شعار هاي بازي رو بر عليه مرفاوي هم شما ميداديد. لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ ما و کم آوردن؟؟؟ محاله!!اونو گفتم که جوّ عوض بشه!!! اون مرفاوی که خدای خندست!!! بابام بهش میگه مرقاوی!!! لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ چرا مربي هاي پرسپوليس همشون نوك زبوني صحبت مي كنن. ولي در عوض تلفظ th رو خوب و مثل انگليس ها در ميارن. حالا خارج از شوخي هم علي دايي هم پروين و هم مرفاوي از بهترين هاي فوتبال ايران هستن. ديگه به اشخاص توهين نكنيم. فقط كل كل استقلال پيروزي. البته اين رو هم بگم جفتش رو هيچ مالي نيست. هم پرسپوليس و هم پيروزي لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ چرا مربي هاي پرسپوليس همشون نوك زبوني صحبت مي كنن. ولي در عوض تلفظ th رو خوب و مثل انگليس ها در ميارن. حالا خارج از شوخي هم علي دايي هم پروين و هم مرفاوي از بهترين هاي فوتبال ايران هستن. ديگه به اشخاص توهين نكنيم. فقط كل كل استقلال پيروزي. البته اين رو هم بگم جفتش رو هيچ مالي نيست. هم پرسپوليس و هم پيروزي باز پرسپولیس و یا پیروزی یه جورایی باحاله شما چی که قبلا تاج بودین:ws47: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده