EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۸ خدائیش زد حال خفنی زدن اصلا من دیگه طرفدار تیم های خارجی میشم دنیا برزیل . برزیلته چقدر گفتم فوتبال ایران دیدن نداره گوشتون بدهکار نبود:ws7::ws28: تیم فقط بارسلونا(قابل توجه محمد) 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۸ اااااااااااااااااااا ديديد گفتم.تو نظر سنجيم زدم مساوي داداش چرا؟ برزيل.بابا نا اميد كردي فداي سرم كه مساوي ميشن:ws13: مهم اينه كه من بازيشونو دوست دارم و بهشون افتخار ميكنم:ws14: 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۸ اخه این استقلال هم شد تیم :ws6: دنیا پرسپولیس لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۸ عجب!! اون استقلالیه که اسمش آقای الف بود کی بود؟ لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۸ اقای الف در پست اول گفته بود رو ابی بودنش حساب نکنید وقتی خون انسان قرمزه من چه طوری ابی باشم البته از سپاهان هم خوشم میاد . لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۸ اقا جرزي شدا پنالتي به نفع گير بود بعدم سپاهان هرچي داره از مربي ما داره پس چي قلعه نوعي واقعا خوب كار ميكنه. ديگه چيكار كنيم به خاطر رفتار بعضي مدير عاملان مربي پاميشه ميره مگه تقصير طرفداره؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۸ ما هوادارن استقلال قلبمون به عشق امير خان مي تپه. درسته در حركتي ناجوانمردانه استقلال بازي رو باخت ولي مهم اين بود كه با باخت استقلال طرفدار پرسپوليس هم ماتم گرفتن. اونا دوس نداشتن سپاهان ببره. (نه به خاطر استقلال ، به خاطر اختلاف امتياز با خودشون ) امير جان خوب حالي ازشون گرفتي. اقا صمد دستت هم درد نكنه باختي ما انرژيمون رو گذاشتيم برا آسيا. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۸ مگه اینکه اینطوری بخواین دل خودتونو خوش کنید شما که راست میگین خوشحالید که استقلال باخته. اگه اینطوریه ما از استیل آذین باختیم چون کریمی رو دوست داشتیم این سپاهان اگه مربیش صمدم بود بازم صدر جدول بود. ماشالا هرچی بازیکنه گرفته. نصف تیم ملی توشه. دوتا بهترین مهاجمای خارجی لیگ رو داره مخصوصاً عماد رضا که جز بازیکنای خفن و مورد علاقه منه. جلوی پرسپولیس 10 نفره ام شانس آوردن که رحمتی رو داشتن. وگرنه تو اصفهان باخته بودن. (البته پنالتی زنا تعطیل بودن:ws18: ) 2 لینک به دیدگاه
محسن 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۸ دنیا فقط امیر قلعه نویی حالا چه استقلال باشه چه هر تیم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۸ آها گرفتم آقای الف تا دو روز بعد بازی استقلال، پرسپولیسی میشه (چون همیشه میبازه) والا هرکسی از تیمش نا امید بشه میره سراغ یکی که یه جوری به تیمش ربط داشته باشه. همین استقلال تا چند هفته پیش که هی میبرد همه طرفدارش بودن حالا که خوب میبازه دیگه کسی نمیگه طرفدار استقلالم میگه طرفدار قلعه نوعیم. اگه قلعه نوعی هم نبود یا کسی نبود که بهش بچسبن میگفتن فوتبال ایران ارزش نداره. فقط فوتبالای اروپایی. این واسه همه هستا. ولی استقلالیا بیشتر. چون غیرت فقط غیرت پرسپولیسی که اگه نابودم بشه بازم پرسپولیسه. بیخود نیست طرفداراشم 2برابر استقلاله. (من نمیگم آمارای مختلف از جمله آمار برنامه نود میگه). من اینجا با استقلالیای دو آتیشه کل میکنم. :w60: نبود کسی؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۸ امين هر جا به سودش باشه اونجا جولان ميده. ( استقلال چه خبره كه اومدي استقلالي شدي؟ ) لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۸ من از اول هم استقلالی نبودم من یک پرسپولیسی هستم که از تیم پرسپولیس خسته شدم و برای مدتی گفتم استقلالی باشم الان نمی دونک گفتم طرفدار چه تیمی هستم :ws6: اصلا من طرفدار استقلال ملاثانی که تو لیگ محلات بازی م کنه هستم لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۸ من طرفدار تيم استقلال شهرداري نورآبادم كه سال پيش قهرمان ليگ عشايري كشور شد و الان تو ليگ دسته 3 داره بازي مي كنه اين تيم نورآباده يا علي مدد لینک به دیدگاه
T-Agent 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۸ پرسپولیس زلزله *** محبوب هر چی دله 6 تا تویه بازی بخوری بعد بگی تیم... اس اس آث میلان * 6تایی خور ایران (چه مدل تهرانی چه مدل جنوبی) __________________________________________ حیف که آبکش ها استیل اند وگرنه آبی ساخته می شدند. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۸ به سلام به پرسپولیسی عزیز. استقلالیا اینجا حرفی واسه گفتن ندارن این پرسپولیسی که جدیداً به جمع ما اومده اسمش چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۸ استقلالي بيشتر فكر مي كنن و كمتر حرف ميزنن اما پرسپوليسي ها بيشتر حرف مي زنن و كمتر فكر مي كنن. برا همينه كه فكر مي كني استقلالي ها حرفي برا گقتن ندارن لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۸ من که اصلاً فکر نمیکنم چون مطمئنم :4chsmu1: آقا مواظب باش زیاد عمل نکنید وگرنه یه دفعه چشم باز میکنید می بینید رفتین دسته دوما لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۸ تو كي فكر كردي اين دوميش باشه. البته تنها تو نيستي. تمام پرسپوليسي ها همسن جورن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده