EN-EZEL 13039 ارسال شده در 2 دی، 2009 خدائیش زد حال خفنی زدن اصلا من دیگه طرفدار تیم های خارجی میشم دنیا برزیل . برزیلته چقدر گفتم فوتبال ایران دیدن نداره گوشتون بدهکار نبود:ws7::ws28: تیم فقط بارسلونا(قابل توجه محمد) 2
setare.blue 23086 ارسال شده در 3 دی، 2009 اااااااااااااااااااا ديديد گفتم.تو نظر سنجيم زدم مساوي داداش چرا؟ برزيل.بابا نا اميد كردي فداي سرم كه مساوي ميشن:ws13: مهم اينه كه من بازيشونو دوست دارم و بهشون افتخار ميكنم:ws14: 1
Amin 6457 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2009 اقای الف در پست اول گفته بود رو ابی بودنش حساب نکنید وقتی خون انسان قرمزه من چه طوری ابی باشم البته از سپاهان هم خوشم میاد .
setare.blue 23086 ارسال شده در 5 اسفند، 2009 اقا جرزي شدا پنالتي به نفع گير بود بعدم سپاهان هرچي داره از مربي ما داره پس چي قلعه نوعي واقعا خوب كار ميكنه. ديگه چيكار كنيم به خاطر رفتار بعضي مدير عاملان مربي پاميشه ميره مگه تقصير طرفداره؟
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 6 اسفند، 2009 ما هوادارن استقلال قلبمون به عشق امير خان مي تپه. درسته در حركتي ناجوانمردانه استقلال بازي رو باخت ولي مهم اين بود كه با باخت استقلال طرفدار پرسپوليس هم ماتم گرفتن. اونا دوس نداشتن سپاهان ببره. (نه به خاطر استقلال ، به خاطر اختلاف امتياز با خودشون ) امير جان خوب حالي ازشون گرفتي. اقا صمد دستت هم درد نكنه باختي ما انرژيمون رو گذاشتيم برا آسيا.
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 اسفند، 2009 مگه اینکه اینطوری بخواین دل خودتونو خوش کنید شما که راست میگین خوشحالید که استقلال باخته. اگه اینطوریه ما از استیل آذین باختیم چون کریمی رو دوست داشتیم این سپاهان اگه مربیش صمدم بود بازم صدر جدول بود. ماشالا هرچی بازیکنه گرفته. نصف تیم ملی توشه. دوتا بهترین مهاجمای خارجی لیگ رو داره مخصوصاً عماد رضا که جز بازیکنای خفن و مورد علاقه منه. جلوی پرسپولیس 10 نفره ام شانس آوردن که رحمتی رو داشتن. وگرنه تو اصفهان باخته بودن. (البته پنالتی زنا تعطیل بودن:ws18: ) 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 اسفند، 2009 آها گرفتم آقای الف تا دو روز بعد بازی استقلال، پرسپولیسی میشه (چون همیشه میبازه) والا هرکسی از تیمش نا امید بشه میره سراغ یکی که یه جوری به تیمش ربط داشته باشه. همین استقلال تا چند هفته پیش که هی میبرد همه طرفدارش بودن حالا که خوب میبازه دیگه کسی نمیگه طرفدار استقلالم میگه طرفدار قلعه نوعیم. اگه قلعه نوعی هم نبود یا کسی نبود که بهش بچسبن میگفتن فوتبال ایران ارزش نداره. فقط فوتبالای اروپایی. این واسه همه هستا. ولی استقلالیا بیشتر. چون غیرت فقط غیرت پرسپولیسی که اگه نابودم بشه بازم پرسپولیسه. بیخود نیست طرفداراشم 2برابر استقلاله. (من نمیگم آمارای مختلف از جمله آمار برنامه نود میگه). من اینجا با استقلالیای دو آتیشه کل میکنم. :w60: نبود کسی؟
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 6 اسفند، 2009 امين هر جا به سودش باشه اونجا جولان ميده. ( استقلال چه خبره كه اومدي استقلالي شدي؟ )
Amin 6457 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2009 من از اول هم استقلالی نبودم من یک پرسپولیسی هستم که از تیم پرسپولیس خسته شدم و برای مدتی گفتم استقلالی باشم الان نمی دونک گفتم طرفدار چه تیمی هستم :ws6: اصلا من طرفدار استقلال ملاثانی که تو لیگ محلات بازی م کنه هستم
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 7 اسفند، 2009 من طرفدار تيم استقلال شهرداري نورآبادم كه سال پيش قهرمان ليگ عشايري كشور شد و الان تو ليگ دسته 3 داره بازي مي كنه اين تيم نورآباده يا علي مدد
T-Agent 24 ارسال شده در 8 اسفند، 2009 پرسپولیس زلزله *** محبوب هر چی دله 6 تا تویه بازی بخوری بعد بگی تیم... اس اس آث میلان * 6تایی خور ایران (چه مدل تهرانی چه مدل جنوبی) __________________________________________ حیف که آبکش ها استیل اند وگرنه آبی ساخته می شدند. 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 اسفند، 2009 به سلام به پرسپولیسی عزیز. استقلالیا اینجا حرفی واسه گفتن ندارن این پرسپولیسی که جدیداً به جمع ما اومده اسمش چیه؟ 1
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 8 اسفند، 2009 استقلالي بيشتر فكر مي كنن و كمتر حرف ميزنن اما پرسپوليسي ها بيشتر حرف مي زنن و كمتر فكر مي كنن. برا همينه كه فكر مي كني استقلالي ها حرفي برا گقتن ندارن
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 اسفند، 2009 من که اصلاً فکر نمیکنم چون مطمئنم :4chsmu1: آقا مواظب باش زیاد عمل نکنید وگرنه یه دفعه چشم باز میکنید می بینید رفتین دسته دوما
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 8 اسفند، 2009 تو كي فكر كردي اين دوميش باشه. البته تنها تو نيستي. تمام پرسپوليسي ها همسن جورن
ارسال های توصیه شده