Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ سلام.هر کس دوست داره هر حرفی به تیم مقابل بزنه (فقط اهانت نکنه):ws13: بذار خودم بحث و شروع کنم .اولا که من استقلالی هستم و لازم می دونم بگم که : استقلال عشقه . البته رو استقلالی بودن من زیاد اطمینان نکنید هر لحظه ممکنه از پیروزی دفاع کنم 10 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ دوستان فکر می کنم محمد طرفدار پیروزی باشه برای همینه که نام کاربری مدیر کل رو قرمز گذاشته :ws11:عجب!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ درسته امين جان. محمد قرمز هست. ولي چه فايده رنگ قرمز در مقابل دنياي آبي به چشم نمياد. تيمشون و خوشون هم همينطور. زنده باد استقلال 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ تازه من رگهای دستم هم آبیه . شاعر میگه اس اس اث میلان سرور کل ایران 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ جدي. من آدم خجالتي هستم. وقتي خجالت مي كشم تمام صورتم آبي ميشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ آسمون که ذاتاً سیاهه و دریا هم که از آّبه و آّبم بیرنگ. ولی هرکاری کنید نمیتونید رنگ خونتون رو عوض کنید. چون خون ذاتاً قرمزه حالا خوبه که طرفداراتونم مساوی با ما نیست. 70 به 30 نمیدونم الکی دلتونو به چی خوش کردین :ws10: فقط پرسپولیس رو عشقه 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ دوستان یه نگاه به رگهای دستتون بندازین ببینید آبیه یا قرمز :ws11: برای من که ابیه .استقلال عشقه پرسپولیس مشکه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ همه رنگای آبی همین طورین همشون الکین. فقط گول زننده ان. یه چیزی بگین که واقعاً آبی باشه. 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ من به رگ هم نگاه مي كنم سبز ميبينم. 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ من به رگ هم نگاه مي كنم سبز ميبينم. با دقت نگاه کن فیروزه ایی :ws2: شما قرمزها توهم زدین برای همین رنگ آبی رو مشکی می بینید اگر نه همه دنیا می دونن اسمون ابیه دریا ابیه آبی آبیه 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ تازشم الان آخرین نفری که عضو انجمن شده setare-blue است که مطمئنان ابیه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ مهم ماهیتشونه که هیچ کدوم آبی نیست. دقیقاً مثل غیرت استقلالیا که ندارن. رنگای آبی طبیعی هم هیچ کدوم ماهیت آبی بودن ندارن. 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۸ این حرفا چیه من خودم یه مدت پیشه انیشتن بودم .خودش بهم گفت که آسمون آبی . و باقی رنگها مجازی هستن مخصوصا رنگ قرمز .خود انیشتن اسقلالی تیر بود :ws14: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ محمد اگه راست مي گي قالب انجمن رو قرمز كن ببين چند نفر حالشون بهم مي خوره 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ محمد اگه راست مي گي قالب انجمن رو قرمز كن ببين چند نفر حالشون بهم مي خوره خودمونیم الان رنگ اجمن بیشر آبیه یا متمایل به ابیه برای همینه که من خیلی دوسش دارم استقلال سرور پرسپولیسه 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ توجه كردي رنگ مدير كل چقدر جيق هست. اه اه اه. ضايع ضايع. اخه كي قرمز رو جز رنگهاي اصلي قرار داد؟ 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ سلام.بچه ها من هم استقلاليم " موفقيت يعني رفتن از شكستي به شكست ديگر بدون از دست دادن ذوق و شوق " (وينسون چرچيل) 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ مدير انجمن پرسپويليسيه واي از همين حالا اخراجم 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ نه ديگه مدير ارشد شهرسازي ابيه :ws22: جرزني نداريم:ws12: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۸۸ به به. پس بلو بي دليل نبوده. رامتين گلم هم استقلاليه. انشاالله بهش خوش بگذره هر جا كه هست. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده