mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها هر کی هر چی از عشق میدونه بگه گیج شدم بخدا اصلا بگین یعنی چی ؟ 11 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ گفته بودم قبلا یعنی پفیلا ممنون که نظر دادی ولی من جدی پرسیدم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ تپه ای که هر خری از آن بالا میرود!!!!!!! 7 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ تپه ای که هر خری از آن بالا میرود!!!!!!! داداش یعنی تو عاشق کسی نیستی من عاشق مادرمم یعنی خرم ممنون 3 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ معنی عشق 1. پفیلا 2.تپه ای که هر خری از ان بالا میرود 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اون عشق نیست اون عادت و احساس محبته اگه بهت بگن بچه سر راهی بودی و مادرت فلان کسه مطمئنن سعی میکنی این احساس علاقه رو قسمت کنی این در حالیه که عشق قسمت نمیشه!!!! ----------------- ببخشید رک گفتم بد برداشت نکنید من خودم کسایی تو زندگیم هستن که برام مهمن و به قول دوستان عاشقشونم اما اینم عشق نیست!!!!! 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ الان دارم دوستمو توجیه می کنم که عشق یعنی چی؟! خودمم نمی دونم! فقط می خوام بی عقلی نکنه............ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اون عشق نیستاون عادت و احساس محبته اگه بهت بگن بچه سر راهی بودی و مادرت فلان کسه مطمئنن سعی میکنی این احساس علاقه رو قسمت کنی این در حالیه که عشق قسمت نمیشه!!!! ----------------- ببخشید رک گفتم بد برداشت نکنید من خودم کسایی تو زندگیم هستن که برام مهمن و به قول دوستان عاشقشونم اما اینم عشق نیست!!!!! چی داری میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اون عشق نیستاون عادت و احساس محبته اگه بهت بگن بچه سر راهی بودی و مادرت فلان کسه مطمئنن سعی میکنی این احساس علاقه رو قسمت کنی این در حالیه که عشق قسمت نمیشه!!!! ----------------- ببخشید رک گفتم بد برداشت نکنید من خودم کسایی تو زندگیم هستن که برام مهمن و به قول دوستان عاشقشونم اما اینم عشق نیست!!!!! خوب داداشه من منم همینو میگم گیج شدم جواب من اون خره یا پفیلا نیست که تو بگو عشق یعنی چی 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ چی داری میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما نمی دونی عشق یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ من خیلی مطلب درباره عشق و دوست داشتن خوندم اما هنوز گیجم لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا عشق معنی داره لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ چی داری میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب داداشه من منم همینو میگم گیج شدم جواب من اون خره یا پفیلا نیست که تو بگو عشق یعنی چی عشق آن است که زبان ناتوان است از جاری ساختنش!!! بقیشم فلسفی میشه آدم هنگ میکنه دیگه!!!!!:imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ الان دارم دوستمو توجیه می کنم که عشق یعنی چی؟! خودمم نمی دونم! فقط می خوام بی عقلی نکنه............ ابجی ممنون که سر زدی ....منتظرم (فقط می خوام بی عقلی نکنه..)منظورت اینه که عشق بی عقلی لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ عشق آن است که زبان ناتوان است از جاری ساختنش!!!بقیشم فلسفی میشه آدم هنگ میکنه دیگه!!!!!:imoksmiley: یعنی از ریاضی مهندسی سخت تره اگه مطلبی گیر اوردی واسم بفرست ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی از ریاضی مهندسی سخت تره اگه مطلبی گیر اوردی واسم بفرست ممنون میشم من حاضرم ده تا ریاضی مهندسی و مدار3 و ماشین 3 پاس کنم ولی سراغ اینا نرم!!!!!!! راستی به اون لینک تو امضام سر بزن منتظرتیم لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی واقعا این موضوع برای قشر دانشجو هنوز حل نشده؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ حتما حل نشده که پرسیده. برا خودتم حل نشده بیخودی جو گیر نشو کلاسم نذار. 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بیا اینم عشق تونستی چیزی درک کنی ازش مارو هم بی نصیب نزار!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده