mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 28 مهر، 2010 سلام بچه ها هر کی هر چی از عشق میدونه بگه گیج شدم بخدا اصلا بگین یعنی چی ؟ 11
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2010 گفته بودم قبلا یعنی پفیلا ممنون که نظر دادی ولی من جدی پرسیدم 2
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2010 تپه ای که هر خری از آن بالا میرود!!!!!!! داداش یعنی تو عاشق کسی نیستی من عاشق مادرمم یعنی خرم ممنون 3
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2010 معنی عشق 1. پفیلا 2.تپه ای که هر خری از ان بالا میرود 2
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 اون عشق نیست اون عادت و احساس محبته اگه بهت بگن بچه سر راهی بودی و مادرت فلان کسه مطمئنن سعی میکنی این احساس علاقه رو قسمت کنی این در حالیه که عشق قسمت نمیشه!!!! ----------------- ببخشید رک گفتم بد برداشت نکنید من خودم کسایی تو زندگیم هستن که برام مهمن و به قول دوستان عاشقشونم اما اینم عشق نیست!!!!! 5
.FatiMa 36560 ارسال شده در 28 مهر، 2010 الان دارم دوستمو توجیه می کنم که عشق یعنی چی؟! خودمم نمی دونم! فقط می خوام بی عقلی نکنه............ 2
سمندون 19440 ارسال شده در 28 مهر، 2010 اون عشق نیستاون عادت و احساس محبته اگه بهت بگن بچه سر راهی بودی و مادرت فلان کسه مطمئنن سعی میکنی این احساس علاقه رو قسمت کنی این در حالیه که عشق قسمت نمیشه!!!! ----------------- ببخشید رک گفتم بد برداشت نکنید من خودم کسایی تو زندگیم هستن که برام مهمن و به قول دوستان عاشقشونم اما اینم عشق نیست!!!!! چی داری میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2010 اون عشق نیستاون عادت و احساس محبته اگه بهت بگن بچه سر راهی بودی و مادرت فلان کسه مطمئنن سعی میکنی این احساس علاقه رو قسمت کنی این در حالیه که عشق قسمت نمیشه!!!! ----------------- ببخشید رک گفتم بد برداشت نکنید من خودم کسایی تو زندگیم هستن که برام مهمن و به قول دوستان عاشقشونم اما اینم عشق نیست!!!!! خوب داداشه من منم همینو میگم گیج شدم جواب من اون خره یا پفیلا نیست که تو بگو عشق یعنی چی 2
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2010 چی داری میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما نمی دونی عشق یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2010 من خیلی مطلب درباره عشق و دوست داشتن خوندم اما هنوز گیجم
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 چی داری میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب داداشه من منم همینو میگم گیج شدم جواب من اون خره یا پفیلا نیست که تو بگو عشق یعنی چی عشق آن است که زبان ناتوان است از جاری ساختنش!!! بقیشم فلسفی میشه آدم هنگ میکنه دیگه!!!!!:imoksmiley: 1
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2010 الان دارم دوستمو توجیه می کنم که عشق یعنی چی؟! خودمم نمی دونم! فقط می خوام بی عقلی نکنه............ ابجی ممنون که سر زدی ....منتظرم (فقط می خوام بی عقلی نکنه..)منظورت اینه که عشق بی عقلی
mohammad.khoshnood 4710 سازنده ارسال شده در 28 مهر، 2010 عشق آن است که زبان ناتوان است از جاری ساختنش!!!بقیشم فلسفی میشه آدم هنگ میکنه دیگه!!!!!:imoksmiley: یعنی از ریاضی مهندسی سخت تره اگه مطلبی گیر اوردی واسم بفرست ممنون میشم 1
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 یعنی از ریاضی مهندسی سخت تره اگه مطلبی گیر اوردی واسم بفرست ممنون میشم من حاضرم ده تا ریاضی مهندسی و مدار3 و ماشین 3 پاس کنم ولی سراغ اینا نرم!!!!!!! راستی به اون لینک تو امضام سر بزن منتظرتیم
سمندون 19440 ارسال شده در 28 مهر، 2010 حتما حل نشده که پرسیده. برا خودتم حل نشده بیخودی جو گیر نشو کلاسم نذار. 3
am in 25041 ارسال شده در 28 مهر، 2010 بیا اینم عشق تونستی چیزی درک کنی ازش مارو هم بی نصیب نزار!!!!!!!! 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری