کنجکاو 30 ارسال شده در 27 مهر، 2010 سلام من تازه رشته برق انتخاب کردم کلی سوال تو ذهنم کجا میتونم بپرسم بیشتر در مورد قطعه مورد نیاز برای هر کاری می باشد ممنون 4
میلاد 24047 ارسال شده در 27 مهر، 2010 سلاممن تازه رشته برق انتخاب کردم کلی سوال تو ذهنم کجا میتونم بپرسم بیشتر در مورد قطعه مورد نیاز برای هر کاری می باشد ممنون به جای این تاپیک سوالتو میپرسیدی خوب همینجوری تاپیک بزن بپرس قبلش برو با مدیر تالار برق هماهننگ کن شاید خوشش نیاد MTM, spow 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 مهر، 2010 به جای این تاپیک سوالتو میپرسیدی خوب همینجوری تاپیک بزن بپرس قبلش برو با مدیر تالار برق هماهننگ کن شاید خوشش نیاد MTM, spow مدیر ها با من بپرس عزیزم بپرس میلاد اینجا هم اره............... 3
کنجکاو 30 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2010 سلام ممنون از راهنمایتون ببخشید هنوز وارد نشده سوال میپرسم 1)من به یه گیرنده و فرستنده مثل کنترل می خواهم ایا اماده گیر میاد یا باید بسازم 2)وسیله ای موتور می خواهم بشه چپ گرد وراست گرد باهاش کار کرد 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 28 مهر، 2010 سلامممنون از راهنمایتون ببخشید هنوز وارد نشده سوال میپرسم 1)من به یه گیرنده و فرستنده مثل کنترل می خواهم ایا اماده گیر میاد یا باید بسازم 2)وسیله ای موتور می خواهم بشه چپ گرد وراست گرد باهاش کار کرد 1 هم میتونی بسازی هم اماده تو بازار اهستش اماده بگیری دردسزت کمتره 2 منظورتو نفهمیدم اگر بخوای موتور رو به صورت چپ گرد و راست گرد راه انداری کنی هم میتونی به وسیله کلید زبونه ای این کار رو بکنی هم به وسیله ی کنتاکتور و تایمر اگر منظورت یه چی دیگه بود بگو شاید بتونم کمک کنم دیگه سوال نبود............ 4
salvador 1932 ارسال شده در 28 مهر، 2010 سلام2)وسیله ای موتور می خواهم بشه چپ گرد وراست گرد باهاش کار کرد يه تايمري هست كه تو ماشين لباسشوئي هاي قديمي كاربرد داشت كه باعث چپگرد و راستگرد شدن پروانه ماشين لباشسوئي ميشد اگه پيدا كني فكر ميكنم بدردت بخوره 3
کنجکاو 30 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2010 1 هم میتونی بسازی هم اماده تو بازار اهستش اماده بگیری دردسزت کمتره 2 منظورتو نفهمیدم اگر بخوای موتور رو به صورت چپ گرد و راست گرد راه انداری کنی هم میتونی به وسیله کلید زبونه ای این کار رو بکنی هم به وسیله ی کنتاکتور و تایمر اگر منظورت یه چی دیگه بود بگو شاید بتونم کمک کنم دیگه سوال نبود............ سلام میخواهم با ریموت موتور چپگرد وراست گرد کنم قیمت ریموت تو بازار چنده 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 30 مهر، 2010 سلاممیخواهم با ریموت موتور چپگرد وراست گرد کنم قیمت ریموت تو بازار چنده :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: والا دیگه تو کار قیمت نیستم اما چون مارک های مختلفی تو بازار هست قیمت های مختلفی هم وجود داره 3
کنجکاو 30 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2010 ممنون در مورد دوربین مدار بسته می خواهم بدونم زمانی دوربین روشن هست اطلاعات کجا ذخیره میشه ایا دوربین مخصوص هست یا با دوربین وب کم هم میشه کار کرد 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 31 مهر، 2010 ممنوندر مورد دوربین مدار بسته می خواهم بدونم زمانی دوربین روشن هست اطلاعات کجا ذخیره میشه ایا دوربین مخصوص هست یا با دوربین وب کم هم میشه کار کرد خوب دروبیییییین مگر من 118 هستم :ws3: یه مقدار توضیح میدم 2 نوع داریم هم میشه روی فیلم ضبط کرد هم روی cd اما چون اگر بخواد 24 ساعت ضبط کنه یه نفر افغانی باید بشینه اونجا هی فیلم و cd عوض کنه:w00: پس با یه دستگاه که الان یادم نیست یه برنامه ای بهش میدن که دوربین از فضای اطراف عکس برداری کنه زمانش هم دست خودته مثلا میتونی هر 3 ثانیه یه بار یه عکس بگیره دست خودته این طوری وقتی عکس ها پشت سر هم قرار بگیره (مثل کارتون) به صورت فیلم در میاد :ws3: این طوری مثلا یه فیلم vhs 1.5 ساعته میتونه حدود 9000 ساعت رو ضبط کنه دیگه چی........... :ws44: 4
کنجکاو 30 مالک ارسال شده در 31 مهر، 2010 سلام ممنون از کمکی که میکنید من قرار شده سوالاتم بپرسم شاید کسی کمک کنه از برق خوشم میاد اما خیلی سوالات دارم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 31 مهر، 2010 من كه هيچي بلد نبيدم................ اظهار نظر ول نميدم خوب بيد واقعا اسمت برازندته :ws3: تو هم سوال داری بپرس خجالت نکش سلامممنون از کمکی که میکنید من قرار شده سوالاتم بپرسم شاید کسی کمک کنه از برق خوشم میاد اما خیلی سوالات دارم علیک سلام :ws44: بپرس دیگه.................... :ws44: تا الان که کمک شدی تا اونجایییی که از دستم بر میاد حالا بپرس (قیمت نخواه که نیستم) بقیه رو یه طور جواب میدییییم دیگه:w410: 4
کنجکاو 30 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 سلام من خیلی خیلی از شما بابت کمکی که میکنید ممنونم امکان داره در مورد plcجیزی بگی فقط میدونم میشه باهاش کارخونه را کنترل کرد چطوری عمل میکنه 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 آبان، 2010 سلاممن خیلی خیلی از شما بابت کمکی که میکنید ممنونم امکان داره در مورد plcجیزی بگی فقط میدونم میشه باهاش کارخونه را کنترل کرد چطوری عمل میکنه وای plc :ws44: زیاد نمی تودونم اما تا اینجاییی که میدونم :167: :167: :167: 99% اموزش کده هایی که الان دارن plc تدریس میکنن چون شنیدن plc خوبه یه چیز هایی گزاشتن به نام کلاس که هیچ کدوم به درد نمی خوره به جر اموزش کده هاییی تک و توک در کل plc اگر بتونی برنامه نویسی اون رو یاد بگیری نونت تو روغنه:167: :167: :167: plc یه کنترل کننده اوتوماتیکه و همه جا میشه از اون استفاده کرد و میتونه دخالت دست رو به 0 برسونه :ws52: تا این حد میدونم :banel_smiley_52: دیگه.......... 3
spow 44198 ارسال شده در 2 آبان، 2010 سلاممن خیلی خیلی از شما بابت کمکی که میکنید ممنونم امکان داره در مورد plcجیزی بگی فقط میدونم میشه باهاش کارخونه را کنترل کرد چطوری عمل میکنه دوست عزیز مطالب اموزشی زیادی تو بخش اتوماسیون درموردplc گذاشته شده میتونید از اونا کمک بگیرید وباهم گام به گام برای اموختنش جلو بریم موفق باشید 3
کنجکاو 30 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2010 سلام برا یاد گیریplcچکار باید بکنم بهترین مرجع چیه کدام نوع در ایران کارایی بیشتر داره 2
سمندون 19437 ارسال شده در 27 آبان، 2010 سلامبرا یاد گیریplcچکار باید بکنم بهترین مرجع چیه کدام نوع در ایران کارایی بیشتر داره سلام. تالار مربوط به گرایش کنترل کلی مررجع قرار دادم .میتونین از اونجا استفاده کنین. http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=13 2
am in 25041 ارسال شده در 27 آبان، 2010 سلامبرا یاد گیریplcچکار باید بکنم بهترین مرجع چیه کدام نوع در ایران کارایی بیشتر داره در ایران بهترین نوع plc رو شرکت زیمنس داره و بهترین نرم افزار هم step7 هستش بهترین و آسونترین زبان هم زبان لدر هستش میتونین از همون لینکی که دوستم سمندون قرار دادن استفاده کنید!!!! 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 آبان، 2010 در ایران بهترین نوع plc رو شرکت زیمنس دارهو بهترین نرم افزار هم step7 هستش بهترین و آسونترین زبان هم زبان لدر هستش میتونین از همون لینکی که دوستم سمندون قرار دادن استفاده کنید!!!! :ws28: من سوال های این کنجاو رو جواب میدم لطفا مزاحم نشییید 2
ارسال های توصیه شده