کنجکاو 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من تازه رشته برق انتخاب کردم کلی سوال تو ذهنم کجا میتونم بپرسم بیشتر در مورد قطعه مورد نیاز برای هر کاری می باشد ممنون 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ سلاممن تازه رشته برق انتخاب کردم کلی سوال تو ذهنم کجا میتونم بپرسم بیشتر در مورد قطعه مورد نیاز برای هر کاری می باشد ممنون به جای این تاپیک سوالتو میپرسیدی خوب همینجوری تاپیک بزن بپرس قبلش برو با مدیر تالار برق هماهننگ کن شاید خوشش نیاد MTM, spow 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ به جای این تاپیک سوالتو میپرسیدی خوب همینجوری تاپیک بزن بپرس قبلش برو با مدیر تالار برق هماهننگ کن شاید خوشش نیاد MTM, spow مدیر ها با من بپرس عزیزم بپرس میلاد اینجا هم اره............... 3 لینک به دیدگاه
کنجکاو 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ممنون از راهنمایتون ببخشید هنوز وارد نشده سوال میپرسم 1)من به یه گیرنده و فرستنده مثل کنترل می خواهم ایا اماده گیر میاد یا باید بسازم 2)وسیله ای موتور می خواهم بشه چپ گرد وراست گرد باهاش کار کرد 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ سلامممنون از راهنمایتون ببخشید هنوز وارد نشده سوال میپرسم 1)من به یه گیرنده و فرستنده مثل کنترل می خواهم ایا اماده گیر میاد یا باید بسازم 2)وسیله ای موتور می خواهم بشه چپ گرد وراست گرد باهاش کار کرد 1 هم میتونی بسازی هم اماده تو بازار اهستش اماده بگیری دردسزت کمتره 2 منظورتو نفهمیدم اگر بخوای موتور رو به صورت چپ گرد و راست گرد راه انداری کنی هم میتونی به وسیله کلید زبونه ای این کار رو بکنی هم به وسیله ی کنتاکتور و تایمر اگر منظورت یه چی دیگه بود بگو شاید بتونم کمک کنم دیگه سوال نبود............ 4 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ سلام2)وسیله ای موتور می خواهم بشه چپ گرد وراست گرد باهاش کار کرد يه تايمري هست كه تو ماشين لباسشوئي هاي قديمي كاربرد داشت كه باعث چپگرد و راستگرد شدن پروانه ماشين لباشسوئي ميشد اگه پيدا كني فكر ميكنم بدردت بخوره 3 لینک به دیدگاه
کنجکاو 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ 1 هم میتونی بسازی هم اماده تو بازار اهستش اماده بگیری دردسزت کمتره 2 منظورتو نفهمیدم اگر بخوای موتور رو به صورت چپ گرد و راست گرد راه انداری کنی هم میتونی به وسیله کلید زبونه ای این کار رو بکنی هم به وسیله ی کنتاکتور و تایمر اگر منظورت یه چی دیگه بود بگو شاید بتونم کمک کنم دیگه سوال نبود............ سلام میخواهم با ریموت موتور چپگرد وراست گرد کنم قیمت ریموت تو بازار چنده 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلاممیخواهم با ریموت موتور چپگرد وراست گرد کنم قیمت ریموت تو بازار چنده :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: والا دیگه تو کار قیمت نیستم اما چون مارک های مختلفی تو بازار هست قیمت های مختلفی هم وجود داره 3 لینک به دیدگاه
کنجکاو 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون در مورد دوربین مدار بسته می خواهم بدونم زمانی دوربین روشن هست اطلاعات کجا ذخیره میشه ایا دوربین مخصوص هست یا با دوربین وب کم هم میشه کار کرد 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ ممنوندر مورد دوربین مدار بسته می خواهم بدونم زمانی دوربین روشن هست اطلاعات کجا ذخیره میشه ایا دوربین مخصوص هست یا با دوربین وب کم هم میشه کار کرد خوب دروبیییییین مگر من 118 هستم :ws3: یه مقدار توضیح میدم 2 نوع داریم هم میشه روی فیلم ضبط کرد هم روی cd اما چون اگر بخواد 24 ساعت ضبط کنه یه نفر افغانی باید بشینه اونجا هی فیلم و cd عوض کنه:w00: پس با یه دستگاه که الان یادم نیست یه برنامه ای بهش میدن که دوربین از فضای اطراف عکس برداری کنه زمانش هم دست خودته مثلا میتونی هر 3 ثانیه یه بار یه عکس بگیره دست خودته این طوری وقتی عکس ها پشت سر هم قرار بگیره (مثل کارتون) به صورت فیلم در میاد :ws3: این طوری مثلا یه فیلم vhs 1.5 ساعته میتونه حدود 9000 ساعت رو ضبط کنه دیگه چی........... :ws44: 4 لینک به دیدگاه
باهوش 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من كه هيچي بلد نبيدم................ اظهار نظر ول نميدم خوب بيد 3 لینک به دیدگاه
کنجکاو 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام ممنون از کمکی که میکنید من قرار شده سوالاتم بپرسم شاید کسی کمک کنه از برق خوشم میاد اما خیلی سوالات دارم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من كه هيچي بلد نبيدم................ اظهار نظر ول نميدم خوب بيد واقعا اسمت برازندته :ws3: تو هم سوال داری بپرس خجالت نکش سلامممنون از کمکی که میکنید من قرار شده سوالاتم بپرسم شاید کسی کمک کنه از برق خوشم میاد اما خیلی سوالات دارم علیک سلام :ws44: بپرس دیگه.................... :ws44: تا الان که کمک شدی تا اونجایییی که از دستم بر میاد حالا بپرس (قیمت نخواه که نیستم) بقیه رو یه طور جواب میدییییم دیگه:w410: 4 لینک به دیدگاه
کنجکاو 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من خیلی خیلی از شما بابت کمکی که میکنید ممنونم امکان داره در مورد plcجیزی بگی فقط میدونم میشه باهاش کارخونه را کنترل کرد چطوری عمل میکنه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ سلاممن خیلی خیلی از شما بابت کمکی که میکنید ممنونم امکان داره در مورد plcجیزی بگی فقط میدونم میشه باهاش کارخونه را کنترل کرد چطوری عمل میکنه وای plc :ws44: زیاد نمی تودونم اما تا اینجاییی که میدونم :167: :167: :167: 99% اموزش کده هایی که الان دارن plc تدریس میکنن چون شنیدن plc خوبه یه چیز هایی گزاشتن به نام کلاس که هیچ کدوم به درد نمی خوره به جر اموزش کده هاییی تک و توک در کل plc اگر بتونی برنامه نویسی اون رو یاد بگیری نونت تو روغنه:167: :167: :167: plc یه کنترل کننده اوتوماتیکه و همه جا میشه از اون استفاده کرد و میتونه دخالت دست رو به 0 برسونه :ws52: تا این حد میدونم :banel_smiley_52: دیگه.......... 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ سلاممن خیلی خیلی از شما بابت کمکی که میکنید ممنونم امکان داره در مورد plcجیزی بگی فقط میدونم میشه باهاش کارخونه را کنترل کرد چطوری عمل میکنه دوست عزیز مطالب اموزشی زیادی تو بخش اتوماسیون درموردplc گذاشته شده میتونید از اونا کمک بگیرید وباهم گام به گام برای اموختنش جلو بریم موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
کنجکاو 30 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ سلام برا یاد گیریplcچکار باید بکنم بهترین مرجع چیه کدام نوع در ایران کارایی بیشتر داره 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ سلامبرا یاد گیریplcچکار باید بکنم بهترین مرجع چیه کدام نوع در ایران کارایی بیشتر داره سلام. تالار مربوط به گرایش کنترل کلی مررجع قرار دادم .میتونین از اونجا استفاده کنین. http://www.noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=13 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ سلامبرا یاد گیریplcچکار باید بکنم بهترین مرجع چیه کدام نوع در ایران کارایی بیشتر داره در ایران بهترین نوع plc رو شرکت زیمنس داره و بهترین نرم افزار هم step7 هستش بهترین و آسونترین زبان هم زبان لدر هستش میتونین از همون لینکی که دوستم سمندون قرار دادن استفاده کنید!!!! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ در ایران بهترین نوع plc رو شرکت زیمنس دارهو بهترین نرم افزار هم step7 هستش بهترین و آسونترین زبان هم زبان لدر هستش میتونین از همون لینکی که دوستم سمندون قرار دادن استفاده کنید!!!! :ws28: من سوال های این کنجاو رو جواب میدم لطفا مزاحم نشییید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده