*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ دوران قبل از دانشگاه = حسرت قبول شدن در دانشگاه = صعود كنكور = گذرگاه كاماندارا دوران دانشجويي = سالهاي دور از خانه خوابگاه دانشجويي = آپارتمان شماره 13 بي نصيبان از خوابگاه = اجاره نشين ها امتحان ميان ترم = زنگ خطر امتحان پايان ترم = آوار ليست نمرات دانشجويي = ديدنيها نمره امتحان = پرنده كوچك خوشبختي مسئولين دانشگاه = گرگها استادان = اين گروه خشن اشپزخانه = خانه عنكبوت رستوران دانشگاه = پايگاه جهنمي پاسخ مسئولين = شايد وقتي ديگر دانشجوي ا خراجي = مردي كه به زانو در امد دانشجوي فارغ التحصيل = ديوانه از قفس پريد دانشجوي سال اولي = هالوي خوش شانس واحد گرفتن = جدال بر سر هيچ مدرك گرفتن = پرواز بر فراز آشيانه فاخته پاس كردن واحدها = آرزوهاي بزرگ استاد راهنما = مرد نامرئي كمك هزينه = بر باد رفته درخواست دانشجويان = بگذار زندگي كنم دانشجوي دانشگاه صنعتي = بينوايان برخورد استادان = زن بابا اتاق رئيس دانشگاه = كلبه وحشت شب امتحان = امشب اشكي ميريزم تقلب در امتحان = راز بقا يادگيري = قله قاف دانشجوي معترض = پسر شجاع تربيت بدني1 = راكي1 تربيت بدني2 = راكي2 انصراف = فرار از كولاك تصييح ورقه امتحان = انتقام نمره گرفتن از استاد = دوئل مرگ شاگرد اول = مرد 6مبليون دلاري آرزوي دانشجويان = زلزله بزرگ هيئت علمي = سامورا يي ها رئيس دانشگاه = ديكتاتور بزرگ رئيس اموزش = هزاردستان معاون اموزش = دزد دريايي برخورد مسئولين = كميسر متهم ميكند از دانشگاه تا خوابگاه = از كرخه تا راين 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ انشا الله با وحدت حوزه و دانشگاه این معضلات حل میشه 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ انشا الله با وحدت حوزه و دانشگاه این معضلات حل میشه آمین گو هاش بلند بگن : الهی امین 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ آرزوي دانشجويان = زلزله بزرگ وای این همیشه ارزوی من بود:shad: انشا الله با وحدت حوزه و دانشگاه این معضلات حل میشه خدا نکنه به هه:ubhuekdv133q83a7yy7 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ آمین گو هاش بلند بگن : الهی امین کسی منو صدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ انشا الله با وحدت حوزه و دانشگاه این معضلات حل میشه بلـه،حتمـا...!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ کسی منو صدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ سـلام،خوبی؟گفتیم دور هم هستیم،شما هم بیای! 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سـلام،خوبی؟گفتیم دور هم هستیم،شما هم بیای! آها هستم در خدمتتون!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ آهاهستم در خدمتتون!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مدیر و این حرکات؟! :icon_pf (34): امیییییییین...:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مدیر و این حرکات؟! :icon_pf (34):امیییییییین...:icon_pf (34): مدیر باس خاکی باشه!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مدیر باس خاکی باشه!!!!!!! خاک رو شونت رو بتکون....:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خاک رو شونت رو بتکون....:girl_in_dreams: تکوندم خانوم مزاحم نشین من نومزد دارم 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ تکوندم خانوم مزاحم نشین من نومزد دارم آفـــرین :persiana__hahaha: . . . . . . . . . . کــوفتـه! :w00:منم دارم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ آفـــرین :persiana__hahaha: . . . . . . . . . . کــوفتـه! :w00:منم دارم خاش وشد!!!!! چه باحال بریم یه تاپیک بزنیم واسه متاهلا!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ خاش وشد!!!!! چه باحال بریم یه تاپیک بزنیم واسه متاهلا!!!!!! 10 امتیـاز! . . . . . . . . . چی باحاله؟! :JC_thinking: برای متاهل ها؟ حالا کیا هستن؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ 10 امتیـاز! . . . . . . . . . چی باحاله؟! :JC_thinking: برای متاهل ها؟ حالا کیا هستن؟ خودمون دوتایی توش اسپم میکنیم!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ خودمون دوتایی توش اسپم میکنیم!!!!!! خب اینجا هم که داریم اسپم می کنیم! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده