*Polaris* 19606 ارسال شده در 27 مهر، 2010 دوران قبل از دانشگاه = حسرت قبول شدن در دانشگاه = صعود كنكور = گذرگاه كاماندارا دوران دانشجويي = سالهاي دور از خانه خوابگاه دانشجويي = آپارتمان شماره 13 بي نصيبان از خوابگاه = اجاره نشين ها امتحان ميان ترم = زنگ خطر امتحان پايان ترم = آوار ليست نمرات دانشجويي = ديدنيها نمره امتحان = پرنده كوچك خوشبختي مسئولين دانشگاه = گرگها استادان = اين گروه خشن اشپزخانه = خانه عنكبوت رستوران دانشگاه = پايگاه جهنمي پاسخ مسئولين = شايد وقتي ديگر دانشجوي ا خراجي = مردي كه به زانو در امد دانشجوي فارغ التحصيل = ديوانه از قفس پريد دانشجوي سال اولي = هالوي خوش شانس واحد گرفتن = جدال بر سر هيچ مدرك گرفتن = پرواز بر فراز آشيانه فاخته پاس كردن واحدها = آرزوهاي بزرگ استاد راهنما = مرد نامرئي كمك هزينه = بر باد رفته درخواست دانشجويان = بگذار زندگي كنم دانشجوي دانشگاه صنعتي = بينوايان برخورد استادان = زن بابا اتاق رئيس دانشگاه = كلبه وحشت شب امتحان = امشب اشكي ميريزم تقلب در امتحان = راز بقا يادگيري = قله قاف دانشجوي معترض = پسر شجاع تربيت بدني1 = راكي1 تربيت بدني2 = راكي2 انصراف = فرار از كولاك تصييح ورقه امتحان = انتقام نمره گرفتن از استاد = دوئل مرگ شاگرد اول = مرد 6مبليون دلاري آرزوي دانشجويان = زلزله بزرگ هيئت علمي = سامورا يي ها رئيس دانشگاه = ديكتاتور بزرگ رئيس اموزش = هزاردستان معاون اموزش = دزد دريايي برخورد مسئولين = كميسر متهم ميكند از دانشگاه تا خوابگاه = از كرخه تا راين 7
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 27 مهر، 2010 انشا الله با وحدت حوزه و دانشگاه این معضلات حل میشه آمین گو هاش بلند بگن : الهی امین 4
asal sadra 3752 ارسال شده در 27 مهر، 2010 آرزوي دانشجويان = زلزله بزرگ وای این همیشه ارزوی من بود:shad: انشا الله با وحدت حوزه و دانشگاه این معضلات حل میشه خدا نکنه به هه:ubhuekdv133q83a7yy7 4
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 27 مهر، 2010 انشا الله با وحدت حوزه و دانشگاه این معضلات حل میشه بلـه،حتمـا...!! 1
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 27 مهر، 2010 کسی منو صدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟ سـلام،خوبی؟گفتیم دور هم هستیم،شما هم بیای! 1
am in 25041 ارسال شده در 27 مهر، 2010 سـلام،خوبی؟گفتیم دور هم هستیم،شما هم بیای! آها هستم در خدمتتون!!!!! 1
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 27 مهر، 2010 مدیر و این حرکات؟! :icon_pf (34): امیییییییین...:icon_pf (34): 1
am in 25041 ارسال شده در 27 مهر، 2010 مدیر و این حرکات؟! :icon_pf (34):امیییییییین...:icon_pf (34): مدیر باس خاکی باشه!!!!!!! 2
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 27 مهر، 2010 مدیر باس خاکی باشه!!!!!!! خاک رو شونت رو بتکون....:girl_in_dreams: 1
am in 25041 ارسال شده در 27 مهر، 2010 خاک رو شونت رو بتکون....:girl_in_dreams: تکوندم خانوم مزاحم نشین من نومزد دارم 2
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 27 مهر، 2010 تکوندم خانوم مزاحم نشین من نومزد دارم آفـــرین :persiana__hahaha: . . . . . . . . . . کــوفتـه! :w00:منم دارم 2
am in 25041 ارسال شده در 27 مهر، 2010 آفـــرین :persiana__hahaha: . . . . . . . . . . کــوفتـه! :w00:منم دارم خاش وشد!!!!! چه باحال بریم یه تاپیک بزنیم واسه متاهلا!!!!!! 2
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 27 مهر، 2010 خاش وشد!!!!! چه باحال بریم یه تاپیک بزنیم واسه متاهلا!!!!!! 10 امتیـاز! . . . . . . . . . چی باحاله؟! :JC_thinking: برای متاهل ها؟ حالا کیا هستن؟ 1
am in 25041 ارسال شده در 27 مهر، 2010 10 امتیـاز! . . . . . . . . . چی باحاله؟! :JC_thinking: برای متاهل ها؟ حالا کیا هستن؟ خودمون دوتایی توش اسپم میکنیم!!!!!! 1
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 27 مهر، 2010 خودمون دوتایی توش اسپم میکنیم!!!!!! خب اینجا هم که داریم اسپم می کنیم! 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری