am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ شده تا حالا عضو گروه های مختلفی باشیم مثه دوستام و گروه های علمی و عملی:imoksmiley: یا حتی همینجا اما خیلی کم پیش میاد یه انجمن پایدار بمونه و استوار:shame: خیلی کمتر پیش میاد اعضاش ثابت باشن و هیچوخت ولش نکنن:shame: خب به نظرتون این عامل که باعث بشه یه گروه یا کلوب یا انجمن دچار فرسایش بشه چیا هستن؟؟؟؟؟ ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خب به نظرتون این عامل که باعث بشه یه گروه یا کلوب یا انجمن دچار فرسایش بشه چیا هستن؟؟؟؟؟ ؟؟ جنبش سبز لجنی + آمریکا و اسرائیل! 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ شرایط زندگی متفاوت میشه...افزایش سن و کارهایی که در طول روز باید انجام داد... متاسفانه آدم ها هر وقت زمان آزادی دارن،به یاد دوستاشون میفتن! همیشه به دوستان گفته میشه:کار دارم،سرم شلوغ هست.نمی دونم،کی به کارها گفته میشه:با دوستم قرار دارم! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خوب انجمن واسه دوران علافي و بيکاري و بي حوصلگي و.... هستش وقتي يه خورده زندگيمون سر و سامون بگيره ولش ميکنيم من که خودم اگه اينجوري بشه ديگه ميرم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ شده تا حالا عضو گروه های مختلفی باشیممثه دوستام و گروه های علمی و عملی:imoksmiley: یا حتی همینجا اما خیلی کم پیش میاد یه انجمن پایدار بمونه و استوار:shame: خیلی کمتر پیش میاد اعضاش ثابت باشن و هیچوخت ولش نکنن:shame: خب به نظرتون این عامل که باعث بشه یه گروه یا کلوب یا انجمن دچار فرسایش بشه چیا هستن؟؟؟؟؟ ؟؟ به نظر من تنها عامل مدیران اون انجمن یا فروم یا باشگاه هستن که با نوع برخورد با کاربر ها می تونن انه رو جذب یا دفع کنن قابل توجه بعضی ها 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ بستگی داره فرومه راجع به چی باشه.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده