Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ دیشب جلوی محل کارم خیمه زده بودن و چایی میدادن ! پسرکی که صاحب یک چهار چرخه نون خشکی بود توجهم رو جلب کرد … پسرک هی میرفت نزدیک خیمه و چند تا قند برمیداشت میریخت توی جیبش و میومد عقب … باز منتظر میشد که جلوی خیمه شلوغ بشه و توی شلوغی میرفت چند تا قند دیگه بر میداشت میریخت توی جیبش ! سه چهار بار که این کار رو انجام داد اومد نشست بغل دیوار ! پلاستیکی رو از توی جیبش در اورد و از توی اون تکه ای نون رو بیرون کشید ! همونطور که نشسته بود نون رو روی پاهاش باز کرد … از توی جیبش قند ها رو در اورد و با وسواس لای نون چید و نون رو عین ساندویچ لوله کرد و شروع کرد به خوردن ! لذتی که به پسرک از خوردن ساندویچ قند دست داده بود از برق چشماش و ولعش در گاز زدن معلوم بود …. ساندویچش که تموم شد نرمه نون های روی زمین رو جمع کرد و گذاشت گوشه دیوار و رفت سمت خیمه ! یه لیوان چای گرفت و دوباره برگشت کنار دیوار نشست و اروم اروم پوف کرد و خورد ! چاییش که تموم شد لیوان یکبار مصرفش رو گذاشت توی جیبش و رفت سمت چهار چرخه و هلش داد رفت …. پسرک شامش رو خورده بود ! ….. یک ساندویچ قند ! 27 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :sigh:مرسی ویفری. از اینا کم نیستن 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ فعلا کمک به برادرای لبنانی و فلسطینی واجب تره... 8 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ توفو بر چرخ گردون واقعا آدم بعضی اوقات شرمش میگیره ازین که بگه انسانه!!!!!!!! :shame: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :w00: حرفم میزنیم میگن تو سیاست دخالت نکن:w00::w00::w00: :w00: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ :w00:حرفم میزنیم میگن تو سیاست دخالت نکن:w00::w00::w00: :w00: :w00::w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ توی قصابی بودم که یه پیرزن اومد تو و یه گوشه وایستاد … یه اقای خوش تیپی هم اومد تو گفت : ابرام اقا قربون دستت پنج کیلو فیله گوساله بکش عجله دارم … اقای قصاب شروع کرد به بریدن فیله و جدا کردن اضافه هاش … همینجور که داشت کارشو میکرد رو به پیرزن کرد گفت : چی مِخی نِنه ؟ پیرزن اومد جلو یک پونصد تومنی مچاله گذاشت تو ترازو گفت : هَمی ره گُوشت بده نِنه ! قصاب یه نگاهی به پونصد تومنی کرد گفت : پُونصَد تُومَن فَقَط اّشغال گوشت مِشِه نِنه … بُدُم ؟ پیرزن یه فکری کرد گفت بده نِنه ! قصاب اشغال گوشت های اون جوون رو میکند میذاشت برای پیره زن …..اون جوونی که فیله سفارش داده بود همینجور که با موبایلش بازی میکرد گفت : اینارو واسه سگت میخوای مادر ؟ پیرزن نگاهی به جوون کرد گفت : سَگ ؟ جوون گفت اّره … سگ من این فیله هارو هم با ناز میخوره … سگ شما چجوری اینارو میخوره ؟ پیرزن گفت : مُخُوره دیگه نِنه … شیکم گوشنه سَنگم مُخُوره … جوون گفت نژادش چیه مادر ؟ پیرزنه گفت بهش مِگن تُوله سَگِ دوپا نِنه …ایناره بره بچه هام ماخام اّبگوشت بار بیذارم ! جوونه رنگش عوض شد … یه تیکه از گوشتای فیله رو برداشت گذاشت رو اشغال گوشتای پیرزن … پیرزن بهش گفت: تُو مَگه ایناره بره سَگِت نگیریفته بُودی ؟ جوون گفت چرا ! پیرزن گفت ما غِذای سَگ نِمُخُورم نِنه … بعد گوشت فیله رو گذاشت اونطرف و اشغال گوشتاش رو برداشت و رفت ! قصابه شروع کرد به وراجی که خوبی به این جماعت نیومده اقا … و از این خزعبلات … و من همینجور مات مونده بودم !! پ ن : برگرفته از بازز جی میل یکی از دوستان 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همشون برگرفته از اینجان دیگه... برید بخونید... خیلی جالبه... 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ این فقر ها برای هر کسی روزی تموم میشه و روزی میشه که بهترین ساندویچ رو بخوره همون پسره ولی فقر آدمیت هیچ وقت تموم نمیشه همه کسانی که خون این ملتو میمکند روزی به سزای عملشون میرسن ....مطمئن باشید 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ این فقر ها برای هر کسی روزی تموم میشه و روزی میشه که بهترین ساندویچ رو بخوره همون پسرهولی فقر آدمیت هیچ وقت تموم نمیشه همه کسانی که خون این ملتو میمکند روزی به سزای عملشون میرسن ....مطمئن باشید چه فایده ای به حال ملت داره.؟ ولی موافقم با جمله اول 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ چه فایده ای به حال ملت داره.؟ولی موافقم با جمله اول فایده ای نداره ولی کسی که مال مردمو میخوره جوابشو میگیره این پولا خوردن نداره 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ توفو بر چرخ گردونواقعا آدم بعضی اوقات شرمش میگیره ازین که بگه انسانه!!!!!!!! :shame: آره من واقعا شرمم میشه بگم تو انسانی 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ فایده ای نداره ولی کسی که مال مردمو میخوره جوابشو میگیرهاین پولا خوردن نداره درسته ولی مهم این وسط قشر اسیب پذیر هست که به خاطر فقر مالی به فقر های دیگه هم میرسن . حالا این پولا از گلو اونا پایین بره یا نه زندگی یه عده فنا شده:shame: 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ تا مردم ...هستند اوضاع همینه... مردم که تو سری خور باشن هر کی بیاد وضع همینه.....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ شرح اوضاع کنونی جامعه مثنوی هفتاد من کاغذه.همه ما هر روز شاهد مصیبتهایی هستیم.اما آخه تاکی؟ینی واقعا" کی باید درست بشه.سهیل میگه این پولا خوردن نداره.اما خیلیا راحت میخورن و ککشونم نمی گزه 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ من خودم به عینه دیدم کسانی که با ریاکاری پولی بدست میارن به بدترین نحو ممکن اون پولارو باز پس دادن درسته اینا همش تجربس و ثابت نمیشه کرد ولی من عمیقا به این موضوع باور دارم که پول مفتی هیشکی نمیتونه بخوره باید به میزان تلاشی که میشه مزد گرفت نه بیشتر نه کمتر لینک به دیدگاه
Waffen 15118 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ جالب بود خودت نوشتی؟ نه... من اینطوری نمینویسم... این مطلب از وبلاگ شاتوت برداشته شده... آدرسش رو اون صفحه گذاشتم... لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ البته سامان یه چیزی هم هستا...من خودم بچه که بودم عاشق قند بودم...مشت مشت می خوردم...از ترس من تو خونه قندونا رو قایم می کردن(مریض بودم دیگه)یه بار واسه ختم یکی از فامیلا رفته بودیم خونه شون دیدیم اونجا یه گونی قند ریختن رو زمین دارن خورد می کنن خواستم برم سمت قندها ولی ذوق زیاد از حد امونم نداد و از خوشحالی غش کردم:jawdrop:وقتی به هوش اومدم دیدم از قندا خبری نیست و تو قسمت مردونه ام:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده