O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بیخودی از اون قیافه های مظلومانه به خودت نگیر ها... راست میگه... :icon_razz: :167: :w00: آبجي كسي اذيتت كرده؟ به خودم بگو با وينچسترم برم باش صوبت كنم.:icon_pf (95): 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ من از این تاپیک خوشم نمیاد... چون به نفعت نیست 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ چون به نفعت نیست :ws28: دقیقا... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ چرا؟؟؟؟؟؟ ای بابا... از کجا فهمیدی ؟ چرا آخه ؟ یعنی نرم خواستگاریش ؟ مردانی که با زنان باهوش ازدواج میکنند، شادترند = مردانی که با زنان کم هوش ازدواج میکنند غمگین ترند 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مردانی که با زنان باهوش ازدواج میکنند، شادترند = مردانی که با زنان کم هوش ازدواج میکنند غمگین ترند :3384s: میگن که:کافر همه را به کیش خود پندارد:persiana__hahaha::persiana__hahaha::2525s: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ الان کی تو این سایت از همه باهوش تر هست؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ الان کی تو این سایت از همه باهوش تر هست؟؟؟ الان این وسط این چه سوالیه می پرسی اخه؟ لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ الان کی تو این سایت از همه باهوش تر هست؟؟؟ یه نفری هست که من میشناسمش... به جرات باهوش ترین آدمی هست که در عمرم دیدم... ولی کم اینورا میاد... در تاپیک ها نشانه هایی هست برای آنان که میبینند... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ الان این وسط این چه سوالیه می پرسی اخه؟ سمنی مال منی... :w58::w58: (:icon_redface:)() 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ الان کی تو این سایت از همه باهوش تر هست؟؟؟ میخوای باهاش ازدواج کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ میخوای باهاش ازدواج کنی؟ :ws28: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ مردی که ازدواج کند حتما یه نقص فنی داشته تو مخش 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ یه نفری هست که من میشناسمش... به جرات باهوش ترین آدمی هست که در عمرم دیدم... ولی کم اینورا میاد... در تاپیک ها نشانه هایی هست برای آنان که میبینند... بابا ویفر دندون سر جیگر بذار 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ سمنی مال منی... :w58::w58: (:icon_redface:)() پیشته بابا................. 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ خانوما چی کا کنن پس ،آقایون باهوش نیسن! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ همجنس گرایی از همین جاها شروع میشه.............:w410: والا ما بی خطریم:w00: ای بابا... از کجا فهمیدی ؟ چرا آخه ؟ یعنی نرم خواستگاریش ؟ الان کی تو این سایت از همه باهوش تر هست؟؟؟ منم(:jawdrop:) سمنی مال منی... :w58::w58: (:icon_redface:)() :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ بابا ویفر دندون سر جیگر بذار بابا جان من که چیزی نگفتم اصلا... چیکار کردم مگه ؟ پیشته بابا................. بره من پیشته بابا نکن ها... :w74: :ws28::ws28: به من چه اصلا... خودش یهوو اومد... 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ میخوای باهاش ازدواج کنی؟ همین الان میلاد به من فحش داد. از مدیران میخوام که اخراجش کنید. یک فحش داد که اصلا نمیشه تحمل کرد.یا جای من هست یا جای میلاد:ws28: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ به من چه اصلا... خودش یهوو اومد... خیلی هم دلت بخاد:ws2:خیلی ماهه 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۸۹ تا اینجا مبهم از همه باهوشتر هست. هر کی فکر میکنه از مبهم باهوش تر هست .اعلام کنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده