Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ اینام زیاده چه برسه حلقه....دور از جون الاغه هرکی بخواد اصلا به ازدواج فکر کنه دور از جون و خوب اومدی اونم درست تو تاپیکی ک بچه ها دارن انتخاب میکنن حلقه شونو باسه وقتی ک ازد کردن! 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ دور از جون و خوب اومدی اونم درست تو تاپیکی ک بچه ها دارن انتخاب میکنن حلقه شونو باسه وقتی ک ازد کردن! :(50):میخواستم متوجه عمق ماجراشون کنم:(87): حالا مثلا اومدیم و خوش گل ترین و مناسب ترین حلقه رم پیدا کردن...چی میشه اون وقت جدن جدا از شوخی الان همه چیتون اوکی شده این حلقهه فقط مونده بود 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ باید به این مشتاقان ازدواج تبریک گفت 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ :(50):میخواستم متوجه عمق ماجراشون کنم:(87):حالا مثلا اومدیم و خوش گل ترین و مناسب ترین حلقه رم پیدا کردن...چی میشه اون وقت جدن جدا از شوخی الان همه چیتون اوکی شده این حلقهه فقط مونده بود دستت درد نکنه...الان کاملا متوجه شدن تو ک نیومدی به تو چه اصن؟ تو رو سننه؟ 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ دستت درد نکنه...الان کاملا متوجه شدن تو ک نیومدی به تو چه اصن؟:(50): تو رو سننه؟ :vahidrk: تو که رفتی الان به حلقت رسیدی و خریدی و فاکتورم داد بهت اول خر و پیدا کن بعد دنبال پالونش بگرد 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تو که رفتی الان به حلقت رسیدی و خریدی و فاکتورم داد بهتاول خر و پیدا کن بعد دنبال پالونش بگرد :vahidrk:خو حالا مگه چیه؟...مگه دل ندارن ملت؟ حلقه ها به این خوشگلی خو حیفِ انتخاب نکنی 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ من قصد ازدواج ندارم حلقه ام نمیخوام 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ تو که رفتی الان به حلقت رسیدی و خریدی و فاکتورم داد بهتاول خر و پیدا کن بعد دنبال پالونش بگرد :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ موندم بين 7 و 8 و 18 كدومو انتخاب كنم!!!!:JC_thinking: البته هنوز پالونشم پيدا كردم(در ادامه صحبت دوستان) 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ اینام زیاده چه برسه حلقه....دور از جون الاغه هرکی بخواد اصلا به ازدواج فکر کنه :vahidrk: اولا که باید بین دور از جون و الاغ (! ) حداقل یه ویرگول می ذاشتی دوما الان دور از جون رو گفتی مشکل حل شد دیگه نه !!!! .... اونم در حالی که مخاطبین تاپیک حتما به ازدواج فکر می کنن که این جا هستن! سوما شما خودت نتیجه یکی از همین اشتباها هستی ! :icon_razz:(یا نکنه می خوای عمل و طرز فکر پدر و مادرت رو هم ببری زیر سوال ! :3384s:) چهارما می گن از اونایی که به شدت و بی دلیل چیزی رو تکذیب می کنن باید ترسید! چون دقیقا دلشون برعکس زبونشون می خواد عمل کنه:4chsmu1: اما یکی نیششون زده حالا کی شما رو نیش زده که این قدر عوض شدی ؟! 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ آره جدا مشکل اون خرست ! مشکل اینه که طرف خره نمیشه باهاش حرف بزنی دیگه 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ :vahidrk:اولا که باید بین دور از جون و الاغ (! ) حداقل یه ویرگول می ذاشتی دوما الان دور از جون رو گفتی مشکل حل شد دیگه نه !!!! .... اونم در حالی که مخاطبین تاپیک حتما به ازدواج فکر می کنن که این جا هستن! سوما شما خودت نتیجه یکی از همین اشتباها هستی ! :icon_razz:(یا نکنه می خوای عمل و طرز فکر پدر و مادرت رو هم ببری زیر سوال ! :3384s:) چهارما می گن از اونایی که به شدت و بی دلیل چیزی رو تکذیب می کنن باید ترسید! چون دقیقا دلشون برعکس زبونشون می خواد عمل کنه:4chsmu1: اما یکی نیششون زده حالا کی شما رو نیش زده که این قدر عوض شدی ؟! من از اولش عوض بودم نه بابا دور از جونه ، الاغهخوب شد؟ الان مساعدی من بابام شاید بخواد 10 تا زن بگیره شاید منم تو زمان بابام بودم زن میگرفتم ولی مطمئنم الان بابام جای من و نسل من بود دور از جون این حماقت رو نمیکرد در ضمن من پول امکاناتو همه چیم داشته باشم حالا حالا که هیچ اصلا زن نمیگرم که دینم ناقص بمونه اون دنیا کاملش کنم همه اینا به کنار یکم از مزیت های زن گرفتن بگین واسه نسل بعد من دهه 70 ها پسرهای منطقی تری هستن میتونید رو مخ اونا کار کنید 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ من از اولش عوض بودمنه بابا دور از جونه ، الاغهخوب شد؟ الان مساعدی من بابام شاید بخواد 10 تا زن بگیره شاید منم تو زمان بابام بودم زن میگرفتم ولی مطمئنم الان بابام جای من و نسل من بود دور از جون این حماقت رو نمیکرد در ضمن من پول امکاناتو همه چیم داشته باشم حالا حالا که هیچ اصلا زن نمیگرم که دینم ناقص بمونه اون دنیا کاملش کنم همه اینا به کنار یکم از مزیت های زن گرفتن بگین واسه نسل بعد من دهه 70 ها پسرهای منطقی تری هستن میتونید رو مخ اونا کار کنید از اولش !؟ مطمئنی ؟!:icon_razz: من که چیز دیگه ای یادم میاد ! :vahidrk: آها پس مشکل از ازدواج نیست مشکل از جای دیگه است :4chsmu1::there: حالا شما بذار اول یکی پیدا بشه که گوشه چشمی نشون بده بعد طاقچه بالا بذار در ضمن من نگفتم برو ازدواج کن که :vahidrk: گفتم به تفکرات و نظرات دیگرانی هم که به غیر شما فکر می کنن احترام بذار در کل از خودت مایه بذار و این قدر جمع نبند رطب خورده کی منع رطب کند! من که تکلیفم در این مورد معلومه و مشاور اصلا خوبی هم نیستم اما نگران هفتادی ها هم نباش دخترای هفتادی به راحتی 60 ها :icon_pf (34):دم به تله نمی دن ؛ قرار به مخ زنی هم باشه تا جایی که یادم میاد از مهارت های پسرا بوده و هست !!!!!!!!!!!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ از اولش !؟ مطمئنی ؟!:icon_razz: من که چیز دیگه ای یادم میاد ! :vahidrk: آها پس مشکل از ازدواج نیست مشکل از جای دیگه است :4chsmu1::there: حالا شما بذار اول یکی پیدا بشه که گوشه چشمی نشون بده بعد طاقچه بالا بذار در ضمن من نگفتم برو ازدواج کن که :vahidrk: گفتم به تفکرات و نظرات دیگرانی هم که به غیر شما فکر می کنن احترام بذار در کل از خودت مایه بذار و این قدر جمع نبند رطب خورده کی منع رطب کند! من که تکلیفم در این مورد معلومه و مشاور اصلا خوبی هم نیستم اما نگران هفتادی ها هم نباش دخترای هفتادی به راحتی 60 ها :icon_pf (34):دم به تله نمی دن ؛ قرار به مخ زنی هم باشه تا جایی که یادم میاد از مهارت های پسرا بوده و هست !!!!!!!!!!!:persiana__hahaha: من نمیتونم ببینم یه عده ای با دست خودشون برن تو چاه ازدواج چاهیه که طنابی ندارهبی احترامی کی کردم:vahidrk:گفتم دور از جون باشه من دیگه نگران هیشکی نیستم فردام تاپیک سفره عقد بزنید بیاییم شرکت کنیم:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ من نمیتونم ببینم یه عده ای با دست خودشون برن تو چاه ازدواج چاهیه که طنابی ندارهبی احترامی کی کردم:vahidrk:گفتم دور از جون باشه من دیگه نگران هیشکی نیستم فردام تاپیک سفره عقد بزنید بیاییم شرکت کنیم:icon_razz: چرا تاپیکش رو آدرس میدیم تشریف فرما بشین ، بلکه خدا به راه راست هدایتتون کنه من بچه های اینجا رو به شهادت می گیرم از ادمین هم خواستارم تمام گفته های گهر بار شما رو توی آرشیو داشته باشه تا به وقتش :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ چرا تاپیکش رو آدرس میدیم تشریف فرما بشین ، بلکه خدا به راه راست هدایتتون کنه من بچه های اینجا رو به شهادت می گیرم از ادمین هم خواستارم تمام گفته های گهر بار شما رو توی آرشیو داشته باشه تا به وقتش :persiana__hahaha: من رو حرفم تا ماه دیگه هستم 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ تو که رفتی الان به حلقت رسیدی و خریدی و فاکتورم داد بهتاول خر و پیدا کن بعد دنبال پالونش بگرد هه هه هه...چه بامزه گفتی واقعا! من نه خر میخوام نه دنبالِ پالونش میگردم! من بابِ عرایضِ دیگر دوستان عرض کردم فقظ لینک به دیدگاه
sharare18 139 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ اینجا چه خبرررررررررررررررررررره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده