رفتن به مطلب

بیا حلقه عروسی تو انتخاب کن!!!

aida.comix

ارسال های توصیه شده

اینام زیاده چه برسه حلقه....

دور از جون الاغه هرکی بخواد اصلا به ازدواج فکر کنه:banel_smiley_4:

auto-part-flat-washer.jpg

دور از جون و خوب اومدی اونم درست تو تاپیکی ک بچه ها دارن انتخاب میکنن حلقه شونو باسه وقتی ک ازد کردن!

• Like 4
لینک به دیدگاه
دور از جون و خوب اومدی اونم درست تو تاپیکی ک بچه ها دارن انتخاب میکنن حلقه شونو باسه وقتی ک ازد کردن!

:(50):میخواستم متوجه عمق ماجراشون کنم:(87):

حالا مثلا اومدیم و خوش گل ترین و مناسب ترین حلقه رم پیدا کردن...چی میشه اون وقت:w02:

جدن جدا از شوخی الان همه چیتون اوکی شده این حلقهه فقط مونده بود:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:(50):میخواستم متوجه عمق ماجراشون کنم:(87):

حالا مثلا اومدیم و خوش گل ترین و مناسب ترین حلقه رم پیدا کردن...چی میشه اون وقت:w02:

جدن جدا از شوخی الان همه چیتون اوکی شده این حلقهه فقط مونده بود:ws3:

دستت درد نکنه...الان کاملا متوجه شدن :banel_smiley_4:

تو ک نیومدی به تو چه اصن؟%2850%29.gif

تو رو سننه؟ vahidrk.gif :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دستت درد نکنه...الان کاملا متوجه شدن :banel_smiley_4:

تو ک نیومدی به تو چه اصن؟:(50):

تو رو سننه؟ :vahidrk: :w02:

:w000:تو که رفتی الان به حلقت رسیدی و خریدی و فاکتورم داد بهت:banel_smiley_4:

اول خر و پیدا کن بعد دنبال پالونش بگرد:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

:vahidrk:خو حالا مگه چیه؟...مگه دل ندارن ملت؟:ws3:

حلقه ها به این خوشگلی خو حیفِ انتخاب نکنی:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینام زیاده چه برسه حلقه....

دور از جون الاغه هرکی بخواد اصلا به ازدواج فکر کنه:banel_smiley_4:

auto-part-flat-washer.jpg

:vahidrk:

اولا که باید بین دور از جون و الاغ (! ) حداقل یه ویرگول می ذاشتی :banel_smiley_4:

دوما الان دور از جون رو گفتی مشکل حل شد دیگه نه !!!! .... اونم در حالی که مخاطبین تاپیک حتما به ازدواج فکر می کنن که این جا هستن! :whistles:

سوما شما خودت نتیجه یکی از همین اشتباها هستی ! :icon_razz:(یا نکنه می خوای عمل و طرز فکر پدر و مادرت رو هم ببری زیر سوال ! :3384s:)

چهارما می گن از اونایی که به شدت و بی دلیل چیزی رو تکذیب می کنن باید ترسید! چون دقیقا دلشون برعکس زبونشون می خواد عمل کنه:4chsmu1: اما یکی نیششون زده :ws43:

حالا کی شما رو نیش زده که این قدر عوض شدی ؟!

• Like 4
لینک به دیدگاه
:vahidrk:

اولا که باید بین دور از جون و الاغ (! ) حداقل یه ویرگول می ذاشتی :banel_smiley_4:

دوما الان دور از جون رو گفتی مشکل حل شد دیگه نه !!!! .... اونم در حالی که مخاطبین تاپیک حتما به ازدواج فکر می کنن که این جا هستن! :whistles:

سوما شما خودت نتیجه یکی از همین اشتباها هستی ! :icon_razz:(یا نکنه می خوای عمل و طرز فکر پدر و مادرت رو هم ببری زیر سوال ! :3384s:)

چهارما می گن از اونایی که به شدت و بی دلیل چیزی رو تکذیب می کنن باید ترسید! چون دقیقا دلشون برعکس زبونشون می خواد عمل کنه:4chsmu1: اما یکی نیششون زده :ws43:

حالا کی شما رو نیش زده که این قدر عوض شدی ؟!

من از اولش عوض بودم:w02:

نه بابا دور از جونه ، الاغه:ws3:خوب شد؟ الان مساعدی:w02:

من بابام شاید بخواد 10 تا زن بگیره شاید منم تو زمان بابام بودم زن میگرفتم ولی مطمئنم الان بابام جای من و نسل من بود دور از جون این حماقت رو نمیکرد :w02:

در ضمن من پول امکاناتو همه چیم داشته باشم حالا حالا که هیچ اصلا زن نمیگرم که دینم ناقص بمونه اون دنیا کاملش کنم:w02:

همه اینا به کنار یکم از مزیت های زن گرفتن بگین واسه نسل بعد من دهه 70 ها پسرهای منطقی تری هستن میتونید رو مخ اونا کار کنید:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من از اولش عوض بودم:w02:

نه بابا دور از جونه ، الاغه:ws3:خوب شد؟ الان مساعدی:w02:

من بابام شاید بخواد 10 تا زن بگیره شاید منم تو زمان بابام بودم زن میگرفتم ولی مطمئنم الان بابام جای من و نسل من بود دور از جون این حماقت رو نمیکرد :w02:

در ضمن من پول امکاناتو همه چیم داشته باشم حالا حالا که هیچ اصلا زن نمیگرم که دینم ناقص بمونه اون دنیا کاملش کنم:w02:

همه اینا به کنار یکم از مزیت های زن گرفتن بگین واسه نسل بعد من دهه 70 ها پسرهای منطقی تری هستن میتونید رو مخ اونا کار کنید:w16:

از اولش !؟ مطمئنی ؟!:icon_razz: من که چیز دیگه ای یادم میاد ! :vahidrk:

آها پس مشکل از ازدواج نیست مشکل از جای دیگه است :4chsmu1::there:

حالا شما بذار اول یکی پیدا بشه که گوشه چشمی نشون بده بعد طاقچه بالا بذار:w58:

در ضمن من نگفتم برو ازدواج کن که :vahidrk: گفتم به تفکرات و نظرات دیگرانی هم که به غیر شما فکر می کنن احترام بذار :banel_smiley_4:

در کل از خودت مایه بذار و این قدر جمع نبند :w000:

رطب خورده کی منع رطب کند! من که تکلیفم در این مورد معلومه و مشاور اصلا خوبی هم نیستم

اما نگران هفتادی ها هم نباش دخترای هفتادی به راحتی 60 ها :icon_pf (34):دم به تله نمی دن ؛ قرار به مخ زنی هم باشه تا جایی که یادم میاد از مهارت های پسرا بوده و هست !!!!!!!!!!!:persiana__hahaha:

• Like 3
لینک به دیدگاه
از اولش !؟ مطمئنی ؟!:icon_razz: من که چیز دیگه ای یادم میاد ! :vahidrk:

آها پس مشکل از ازدواج نیست مشکل از جای دیگه است :4chsmu1::there:

حالا شما بذار اول یکی پیدا بشه که گوشه چشمی نشون بده بعد طاقچه بالا بذار:w58:

در ضمن من نگفتم برو ازدواج کن که :vahidrk: گفتم به تفکرات و نظرات دیگرانی هم که به غیر شما فکر می کنن احترام بذار :banel_smiley_4:

در کل از خودت مایه بذار و این قدر جمع نبند :w000:

رطب خورده کی منع رطب کند! من که تکلیفم در این مورد معلومه و مشاور اصلا خوبی هم نیستم

اما نگران هفتادی ها هم نباش دخترای هفتادی به راحتی 60 ها :icon_pf (34):دم به تله نمی دن ؛ قرار به مخ زنی هم باشه تا جایی که یادم میاد از مهارت های پسرا بوده و هست !!!!!!!!!!!:persiana__hahaha:

من نمیتونم ببینم یه عده ای با دست خودشون برن تو چاه ازدواج چاهیه که طنابی نداره:w02:بی احترامی کی کردم:vahidrk:گفتم دور از جون:ws37:

باشه من دیگه نگران هیشکی نیستم فردام تاپیک سفره عقد بزنید بیاییم شرکت کنیم:icon_razz::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من نمیتونم ببینم یه عده ای با دست خودشون برن تو چاه ازدواج چاهیه که طنابی نداره:w02:بی احترامی کی کردم:vahidrk:گفتم دور از جون:ws37:

باشه من دیگه نگران هیشکی نیستم فردام تاپیک سفره عقد بزنید بیاییم شرکت کنیم:icon_razz::ws3:

چرا تاپیکش رو آدرس میدیم تشریف فرما بشین ، بلکه خدا به راه راست هدایتتون کنه :w02:

من بچه های اینجا رو به شهادت می گیرم از ادمین هم خواستارم تمام گفته های گهر بار شما رو توی آرشیو داشته باشه تا به وقتش :persiana__hahaha:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چرا تاپیکش رو آدرس میدیم تشریف فرما بشین ، بلکه خدا به راه راست هدایتتون کنه :w02:

من بچه های اینجا رو به شهادت می گیرم از ادمین هم خواستارم تمام گفته های گهر بار شما رو توی آرشیو داشته باشه تا به وقتش :persiana__hahaha:

:ws3:من رو حرفم تا ماه دیگه هستم:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

هه هه هه...چه بامزه گفتی واقعا! :ws37:

من نه خر میخوام نه دنبالِ پالونش میگردم! :w16: من بابِ عرایضِ دیگر دوستان عرض کردم فقظ :ws37:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...