amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام..... دوستان هر گونه پیشنهاد و انتقادی راجع به تدریس نرم افزار Solidworks که در این تاپیک انجام میشه رو توی همین تاپیک مطرح کنن تا در اسرع وقت پاسخگو باشیم....:167: خواهشاً از اسپم دراین تاپیک جداً خودداری کنید....:icon_gol: . . . . . . . . . . . لینک به دیدگاه
بیگلی 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ تو رو خدا اگر امکان داره جلسه اول رو مانند جلسه دوم قرار دهید.چون جلسه اول اصلا بالا نمی اید. 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ تو رو خدا اگر امکان داره جلسه اول رو مانند جلسه دوم قرار دهید.چون جلسه اول اصلا بالا نمی اید. فهمیدم مشکلتون از کجاست! حل شد....:w139: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ شیوه تدریست خوبه . فکرکنم مجموعه اول رو دیدم . فقط . حواست باشه که خیلی مهمه که درست کار رو شروع کنی . و البته ایجاد علاقه با نشون دادن نمونه کارهای انجام شده به کاربران تازه بسیار مهمه . با ارزوی پایندگی و پیروزی روز افزون . 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ امین جان . عالیه . شیوه . تدریس خوبه . نوع نوشتن هم بسیار بهتر. مرسی. فقط فکر کنم واسه تاپیکت . اطلاع رسانی نمیکنی . 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ امین جان . عالیه . شیوه . تدریس خوبه . نوع نوشتن هم بسیار بهتر. مرسی. فقط فکر کنم واسه تاپیکت . اطلاع رسانی نمیکنی . مرسی از لطفی که داری....(گل) نه....نمیدونم...چجوری آخه؟ نمی خوام فردا پس فردا بیان بگن اینم بخاطر 2 تا امتیاز داره خودشو میکشه و تبلیغ میکنه! یبارم به این سهیل گفتم بره تبلیغ کنه....نمیدونم کرد یا نه..... سعی میکنم وقتی تاپیکو آپدیت کنم که حداکثر کاربران آن باشن...خودمم بطور شخصی به اونایی که تاپیکو پیگیری میکنن پیام میدم که جلسه ی جدید رو آپ کردم! راه حلی داری برا این مساله؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی از لطفی که داری....(گل)نه....نمیدونم...چجوری آخه؟ نمی خوام فردا پس فردا بیان بگن اینم بخاطر 2 تا امتیاز داره خودشو میکشه و تبلیغ میکنه! یبارم به این سهیل گفتم بره تبلیغ کنه....نمیدونم کرد یا نه..... سعی میکنم وقتی تاپیکو آپدیت کنم که حداکثر کاربران آن باشن...خودمم بطور شخصی به اونایی که تاپیکو پیگیری میکنن پیام میدم که جلسه ی جدید رو آپ کردم! راه حلی داری برا این مساله؟:JC_thinking: کمک خواستی بوگو آموزشت خوبه...سرعتش کمه فقط واسه تبلیغ هم کمک خواستی بگو:dancegirl2: نمدونم چی کار کنم من مرسی ..زحمت میکشی :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
ShErViN 1765 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ هر مهندس مکانیکی که نرم افزار سالید به علاوه آباکوس رو کامل یاد بگیره من خیر دنیا و آخرت ! رو براش تضمین میکنم . مخصوصا نقشه کشی سالید رو کامل یاد بگیرید . 4 لینک به دیدگاه
بیگلی 110 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ سلام وبا تشکر.اگر امکان داره اموزش سالید جلسه جدیدشو بذارید .چون یکم فاصله افتاده. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ سلام وبا تشکر.اگر امکان داره اموزش سالید جلسه جدیدشو بذارید .چون یکم فاصله افتاده. مدرس رفتند واسه ارشد بخونند سرش هم شلوغ شده این مدته عذر خواهی کرد از همه گفت بتونم میام حتما 4 لینک به دیدگاه
behnamm30 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلام اولا خیلی ممنونم واسه این آموزش خیلی بهش نیاز داشتم دوما قسمت 5 کی میزارید؟ اصلا 5 ای داره آخه من تازه شروع کردم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلام اولا خیلی ممنونم واسه این آموزش خیلی بهش نیاز داشتم دوما قسمت 5 کی میزارید؟ اصلا 5 ای داره آخه من تازه شروع کردم ادامه نداره فعلا صاحابش رفته واسه ارشد بخونه وقت نداره بیاد 3 لینک به دیدگاه
samanohet 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سلام.اگه امکان داره گسترش و برخورد احجام رو با استفاده از این نرم افزار آموزش بدین یا کمکم کنید ممنون لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ سری جدید آموزش سالید تا چند روز دیگه شروع میشه... سلام.اگه امکان داره گسترش و برخورد احجام رو با استفاده از این نرم افزار آموزش بدین یا کمکم کنیدممنون کمی بیشتر توضیح بدید...یعنی چجوری برخورد احجام و گسترششون؟ کاربرد این روش تو چیه؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ سری جدید آموزش سالید تا چند روز دیگه شروع میشه... کمی بیشتر توضیح بدید...یعنی چجوری برخورد احجام و گسترششون؟ کاربرد این روش تو چیه؟ نقشه 2 مگه پاس نکردی؟ مثلا یه مخروط با یه استوانه برخورد میکنه...تو همدیگه هستند میگه میشه یه کاری کرد یه مخروط بکشیم...یه استوانه هم بکشیم تو هم بعد خود نرم افزار فصل مشترک و سطح گسترده شدهش رو نشون بده؟ اگه میشه یاد بده لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ نقشه 2 مگه پاس نکردی؟ مثلا یه مخروط با یه استوانه برخورد میکنه...تو همدیگه هستند میگه میشه یه کاری کرد یه مخروط بکشیم...یه استوانه هم بکشیم تو هم بعد خود نرم افزار فصل مشترک و سطح گسترده شدهش رو نشون بده؟ اگه میشه یاد بده آها! خوب اینکه سادست...آره میشه.... ولی کشیدن مخروط نوک تیز کمی پیچیدست.و باز کردنش (ایجاد نمای گسترش) تو محیط ورق کاریه.. همه چی گاماس گاماس! به اونا هم میرسیم... لینک به دیدگاه
M.M.M 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ سلام ممنون از زحماتی که می کشید موفق باشید لینک به دیدگاه
esmal-aghaaa 1379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ agha in amuzehsai k migin kojast?kodumlink?hazfesh kardin?chera baraie man chii nemiad?:(((((((( 1 لینک به دیدگاه
arsham_7 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ با عرض سلام به همگی بنده به تازگی عضو این سایت شدم لازم به ذکر که بنده حدود 5 ساله که به صورت حرفه ای solid works کار میکنم خوشحال میشم اکه کمکی از دستم بر میاد انجام بدم و یا راهنماییتون کنم این هم ایمیل بنده arsham_7@yahoo.com 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده