hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خوب تو اینجا چیکار میکنی؟؟؟ :167::167:همه تا اسم تاپیک رو میبینن خوششون میاد میان تو ولی میان روشن فکر بازی درمیارن و یا فمنیسم هستن و .... اصلا" چرا میاید؟؟؟:vahidrk: بشین بینیم با :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ چلا؟ خوبه که !:girl_blush2:تازه مگه دست منه ؟ :w165: امان از دست این مامنو باباها :ws18: تو خودت دلت میخواد وگرنه ننه بابا که نمیتونن زورت کنن.الان کدوم قرنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ بابا کی اینو اینجا راه داده؟؟؟؟:w00:مگه نگفتم نذارید اینا نیان اینجا مهناز خانم زود اخراجش کن 4 ماه دسترسیش رو به سایت قطع کن یا بذار من آتیشش بزنم طرف بیشتر از سنش میدونه باید خاکستر بشه:w00: با کی بودی؟:167: 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ تو خودت دلت میخواد وگرنه ننه بابا که نمیتونن زورت کنن.الان کدوم قرنیم؟ نه زور که نمیکنند ولی انقده از فواید مزدوج بودن میگن آدم وسوسه میشه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ نه زور که نمیکنندولی انقده از فواید مزدوج بودن میگن آدم وسوسه میشه تو چشات رو باز کن میبینی خوبی نداره . ای سست عنصر تو چشا من نگاه کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:ws3: 3 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ چه جالب این همه تاپیک بالا می اومد فکر کردم امار متاهل ها بالاست الان میبینم واسه اسپمه 4 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ تو چشات رو باز کن میبینی خوبی نداره .ای سست عنصر تو چشا من نگاه کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:ws3: :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ چه جالب این همه تاپیک بالا می اومد فکر کردم امار متاهل ها بالاست الان میبینم واسه اسپمه منو اغفال کردن من یکی رفتم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ پس چرا اینجایی؟؟؟ :banel_smiley_4: خوب مگه چیه؟؟؟؟؟؟ منم مزدوج میشم خوبببببببببببب 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سمندون هر جا بخواد میره.:167::167::167: اومدم ببینم بدبختای باشگاه کیا هستن چرا بدبخت:ubhuekdv133q83a7yy7 گربه دسش به گوشت نمیرسه میگه بو میده:ws28: 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ چرا بدبخت:ubhuekdv133q83a7yy7گربه دسش به گوشت نمیرسه میگه بو میده:ws28: مرسییییییییییی شقایق :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ این شرایط ازدواج من هست. هر کی این شرایط را داشت اعلام امادگی کنه 1:وضع مالیش بد نباشه البته خیلی لازم نیست پولدار باشه.حداقل یک ماشین را داشته باشه 2:اهل دین و مذهب نباشه و در صورت امکان بیخدا باشه 3:اهل قلیون کشیدن باشه و خوب قلیون بزنه و همیشه تو خونه زغال اماده باشه 4:اهل مشروب خوردن باشه ولی پر توقع نباشه و مشروب های گرون قیمت از من نخواد 5:عاشق سگ باشه و بزاره سگ من و در اینده بچه هایش با ما غذا بخورند و بخوابند 6:درس خون و تحصیلکرده باشه 7:بچه نخواد 8:یکم فمنیست باشه و مهریه را بی ارزش بودن زن و کلا بودنش در نظر بگیره و مهریه نخواد 9:خوشگل باشه 10:خوش هیکل باشه. این مرحله اول هست. هر کی این شرایط را داشت اعلام کنه تا وارد مرحله 2 بشه 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ این شرایط ازدواج من هست.هر کی این شرایط را داشت اعلام امادگی کنه 1:وضع مالیش بد نباشه البته خیلی لازم نیست پولدار باشه.حداقل یک ماشین را داشته باشه 2:اهل دین و مذهب نباشه و در صورت امکان بیخدا باشه 3:اهل قلیون کشیدن باشه و خوب قلیون بزنه و همیشه تو خونه زغال اماده باشه 4:اهل مشروب خوردن باشه ولی پر توقع نباشه و مشروب های گرون قیمت از من نخواد 5:عاشق سگ باشه و بزاره سگ من و در اینده بچه هایش با ما غذا بخورند و بخوابند 6:درس خون و تحصیلکرده باشه 7:بچه نخواد 8:یکم فمنیست باشه و مهریه را بی ارزش بودن زن و کلا بودنش در نظر بگیره و مهریه نخواد 9:خوشگل باشه 10:خوش هیکل باشه. این مرحله اول هست. هر کی این شرایط را داشت اعلام کنه تا وارد مرحله 2 بشه امر دیگه ای نیست؟ اینا رو بده به یه کارخونه... شاید بتونن همچین چیزی برات بسازن 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ امر دیگه ای نیست؟اینا رو بده به یه کارخونه... شاید بتونن همچین چیزی برات بسازن در همین ایران بسیار هستند این خانوم ها. یعنی تو ایران یک دختر زیبا خوشگل پولدار قلیون کش مشروب خور فمنیست سگ دوست کافر پیدا نمیشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ این شرایط ازدواج من هست.هر کی این شرایط را داشت اعلام امادگی کنه 1:وضع مالیش بد نباشه البته خیلی لازم نیست پولدار باشه.حداقل یک ماشین را داشته باشه 2:اهل دین و مذهب نباشه و در صورت امکان بیخدا باشه 3:اهل قلیون کشیدن باشه و خوب قلیون بزنه و همیشه تو خونه زغال اماده باشه 4:اهل مشروب خوردن باشه ولی پر توقع نباشه و مشروب های گرون قیمت از من نخواد 5:عاشق سگ باشه و بزاره سگ من و در اینده بچه هایش با ما غذا بخورند و بخوابند 6:درس خون و تحصیلکرده باشه 7:بچه نخواد 8:یکم فمنیست باشه و مهریه را بی ارزش بودن زن و کلا بودنش در نظر بگیره و مهریه نخواد 9:خوشگل باشه 10:خوش هیکل باشه. این مرحله اول هست. هر کی این شرایط را داشت اعلام کنه تا وارد مرحله 2 بشه من به عنوان تولید کننده انواع دخترهای مدرن و سنتی، باید بگم که تا حالا همچین دختری تولید نکردیم. باید بدیم چین بسازه که نیروی کار ارزونتره!! 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من به عنوان تولید کننده انواع دخترهای مدرن و سنتی، باید بگم که تا حالا همچین دختری تولید نکردیم.باید بدیم چین بسازه که نیروی کار ارزونتره!! اسماعیل تولید داخلی یه چیز دیگست :ws28: 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ در همین ایران بسیار هستند این خانوم ها.یعنی تو ایران یک دختر زیبا خوشگل پولدار قلیون کش مشروب خور فمنیست سگ دوست کافر پیدا نمیشه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! زیبا خوشگل پولدار قلیون کش مشروب خور فمنیست سگ دوست پیدا میشه ولی کافر نیست چون باید به ولایت التزام داشته باشه ! 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اسماعیل تولید داخلی یه چیز دیگست :ws28: آره بهتر هست!! ولی صنعت ما ظرفیت این همه امکانات رو یه جا نداره!!! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ چرا بدبخت:ubhuekdv133q83a7yy7گربه دسش به گوشت نمیرسه میگه بو میده:ws28:[/quote تو به خودت و 4 تا مثل خودت نگاه نکن . اکثریت متاهلین پشیمون هستن .به خصوص خانوما :w16: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یه نوشابه هم کنارش شفارش بده. دیگه اومدی نسازی هاااااااااااا اون کم بود این نوشابه هم بهش اضافه شد.. اصلا من نمی سازمش جم کنید برید :w00: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده