sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۸۹ چي شد اينجا كه آمار متاهلين مي گرفتن رسيدبه سوتي گرفتن 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ من هم ازدواج کردم.عکسش هم گذاشتم در اواتارم. لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ سلامبه به ببین کیا میان اینجا:167: ممنون از سپیده خانوم بایت این تاپیک من هم دارم یه کارهایی میکنم بلاخره مامانم از دستم خسته شده و میخواد بقول خودش منو سروسامون بده فعلا دو جلسه است که داریم میریم خاستگاری و تا 80 درصد جور شده:icon_pf (34): خودت بدبخت نکن.تا دیر نشده بیخیال شده. یک روزی به این حرف من میرسه :w00: 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ خودت بدبخت نکن.تا دیر نشده بیخیال شده.یک روزی به این حرف من میرسه :w00: حرفت درسته دادا خودم هم دارم به این مسئله ایمان میارم که اگه ازدواج کنم اونهم با این وضع بیکاری و شرایط داغون اقتصادی عین این میمونه با کله میرم تو فاضلاب:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ حرفت درسته داداخودم هم دارم به این مسئله ایمان میارم که اگه ازدواج کنم اونهم با این وضع بیکاری و شرایط داغون اقتصادی عین این میمونه با کله میرم تو فاضلاب:icon_pf (34): یعنی چی این حرفا؟ خجالت بکش :w00: می خوای بترشی( فرض محال!) 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ منم متاهلم به به... به جمع ما خوش اومدی مبارکه و از این حرفا من هم ازدواج کردم.عکسش هم گذاشتم در اواتارم. خودت بدبخت نکن.تا دیر نشده بیخیال شده.یک روزی به این حرف من میرسه :w00: این بچه رو از راه به در نکن :w00::w00: 4 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی چی این حرفا؟ خجالت بکش :w00: می خوای بترشی( فرض محال!) مهناز جون تو هم نفست از جای گرم در میاد:w00: آخه با جیب خالی که نمیشه متاهل شد:ws44: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز جون تو هم نفست از جای گرم در میاد:w00:آخه با جیب خالی که نمیشه متاهل شد:ws44: من بعدا با شما صحبت می کنم :167: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ کسانی که تصمیم به ازدواج گرفتند. یک توصیه برایشون دارم.بروند یک سگ کوچولو بگیرند.1 سال ازش نگهداری کنند. متوه میشوند وقتی یک سگ اینقدر دردسر داره. چطور میخواهند یک زن و بچه را مراقبت کنند. 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ کسانی که تصمیم به ازدواج گرفتند.یک توصیه برایشون دارم.بروند یک سگ کوچولو بگیرند.1 سال ازش نگهداری کنند. متوه میشوند وقتی یک سگ اینقدر دردسر داره. چطور میخواهند یک زن و بچه را مراقبت کنند. عجب مقايسه هوشمندانه اي... 9 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ کسانی که تصمیم به ازدواج گرفتند.یک توصیه برایشون دارم.بروند یک سگ کوچولو بگیرند.1 سال ازش نگهداری کنند. متوه میشوند وقتی یک سگ اینقدر دردسر داره. چطور میخواهند یک زن و بچه را مراقبت کنند. :ubhuekdv133q83a7yy7 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ بد منظور من را گرفتید.منظور من مقایسه زن و سگ نبود. مقایسه مسئولیت بود. فکر کنید خود من تو مسئولیت یک سگ موندم و نمیتونم کامل ازش مراقبت کنم...چطور میتونم از زن و بچه مراقبت کنم و مسئولیتشون را برعهده بگیرم 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ منم ازدواج كردم ولي به مجردا ميگم ازدواج نكنن 8 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ منم ازدواج كردم ولي به مجردا ميگم ازدواج نكنن :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ منم ازدواج كردم ولي به مجردا ميگم ازدواج نكنن :banel_smiley_4: موافقم:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ منم که همه میدونن متاهلم من نمی دونستم آمار بده 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من نمی دونستمآمار بده مواد تشکیل دهنده یک عدد شوهر:jawdrop: یک عدد پسر 7 ساله:girl_blush2: ویک عدد پیر 1 ساله:girl_blush2: :ws47: 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ مواد تشکیل دهندهیک عدد شوهر:jawdrop: یک عدد پسر 7 ساله:girl_blush2: ویک عدد پیر 1 ساله:girl_blush2: :ws47: پس آماده طبخ هستن تبریک میگم انشاالله که همیشه موفق باشید :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده