aida.comix 1809 ارسال شده در 26 مهر، 2010 منم . . . . . . . . . . . . . . . . متأهل . . . . . . . . . . . . . . . . . ادامه داستان هفته آینده. یعنی چه اتفاقی میفته؟ آیا پسر شاه پریون متأهله؟ آیا پسر شاه پریون مجرده؟ حالا مثلا" خیلی مهمه که مجردی یا متـأهل؟؟؟؟؟!!!! :ws28: 5
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 26 مهر، 2010 حالا مثلا" خیلی مهمه که مجردی یا متـأهل؟؟؟؟؟!!!! :ws28: خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی مـــــــــــــــــــــــــــــــــهــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــه 4
aida.comix 1809 ارسال شده در 26 مهر، 2010 خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی مـــــــــــــــــــــــــــــــــهــــــــــــــــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــه چــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا مثــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا"؟؟؟؟!!!!! 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 مهر، 2010 من هم هستم اسماعیل هستم 23 سال و 8 ماهه. نامزدی هستیم. هفته آخر سال ازدواج میکنم :wubpink: 16
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 26 مهر، 2010 این شتریه که روی همه میخوابه :ws28: من هم هستماسماعیل هستم 23 سال و 8 ماهه. نامزدی هستیم. هفته آخر سال ازدواج میکنم :wubpink: به به.... به سلامتی 5
پسر شاه پریون 976 ارسال شده در 26 مهر، 2010 چــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا مثــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا"؟؟؟؟!!!!! مثـــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا زیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 26 مهر، 2010 منم . متأهل . . ادامه داستان هفته آینده. یعنی چه اتفاقی میفته؟ آیا پسر شاه پریون متأهله؟ آیا پسر شاه پریون مجرده؟ وقت کردی خودتو تحویل بگیر. 5
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 مهر، 2010 من نمیخوام ازدواج کنم بگم از الان :w00: پس اشتباه اومدی :w00: برو تاپیک بغلی 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 مهر، 2010 همه چیز آرومه من چه قدر خوشحالم. :wubpink: اوختاپوس چطوره اسی؟؟ 4
piton 429 ارسال شده در 26 مهر، 2010 :icon_pf (44):خو من میمرم ولی گفتما نبینم باز توی تاپیک خواستگاری کسی ازم خواستگاری کنه:w00: 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 مهر، 2010 :icon_pf (44):خو من میمرم ولی گفتما نبینم باز توی تاپیک خواستگاری کسی ازم خواستگاری کنه:w00: خیالت راحت من حواسم هست 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 26 مهر، 2010 :wubpink:اوختاپوس چطوره اسی؟؟ دیگه خیلی وقته ازش خبری نیست. مردم آلمان به خاطر بصیرت دهی آنگلا مرکل، از او روی بر گردانده اند. خیلی به اختاپوس واسه تغییرات اساسی در دیکتاتوری آلمان امید داشتم،اما نشد. 7
sepide1990 1242 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2010 چه باحالهاونای که خودشون با خودش تریپ ازدواجن چی شامل نمیشه؟ تاپیک بعدی به متاهلین امتیاز میدین نه.... نه:ws28: شقایق21 و vahid2007 زن و شوهرنمهسا. هم خواهر شقیه.....مزدوج شده اونم هوتن هم مزدوجه یه دختر هم داره mohse88 هم هس rezanasimi هم فکر کنم باشه بازم هستند... ممنونم میلاد جان ولی اینبچه ها چرا خودشون نمیان اخه دلم میخواد بدونم از اینکه ازدواج کردن راضی هستن یا نه بعدشم یکی از علتایی که این تاپیک رو زدم اشنایی با بچه های متاهله دعا قحط بود قربونت بشم؟؟؟؟ :banel_smiley_4: نه فدات دعا بهتر از این برات پیدا نکردم علیرضا و سپیده مهسا و ایمان مهدی( یاقوت) مهناز جان ممنونم از اطلاع دادنت ولی اگه میتونی بخودشون بگو بیان مخصوصا مهسا خیلی وقته ازش خبر ندارم میخوام متاهلا دور هم جمع شیم راستی مهناز جان نگفتی از ازدواجت چقدر راضی هستی منم . . . . . . . . . . . . . . . . متأهل . . . . . . . . . . . . . . . . . ادامه داستان هفته آینده. یعنی چه اتفاقی میفته؟ آیا پسر شاه پریون متأهله؟ آیا پسر شاه پریون مجرده؟ نمک نریز میدونم مجردی بینمک:ws28::ws28::ws28::ws28: من هم هستماسماعیل هستم 23 سال و 8 ماهه. نامزدی هستیم. هفته آخر سال ازدواج میکنم :wubpink: خوشبخت بشی اسماعیل جان چن وقته مزدوج شدی اخجون عروسی:w42::w42::w42: اخر سال یه عروسی افتادیم:w14::w14::w14:برم لباس بخرم 4
sepide1990 1242 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2010 راستی دوستان گرامی سعی کنید خیلی اسپم نکنید بعدشم میبینم دوستای مجرد بیشترز از بچه های متاهل سر زدن به این تاپیک 4
ارسال های توصیه شده