شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ حالا بذار يه چند روزي متاهلي رو امتحان كنم اگه خوش نگذشت برميگردم :jawdrop::jawdrop: اولش که فقط عسل آخراش سخت میشه عسل تموم بشه..... 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop:اولش که فقط عسل آخراش سخت میشه عسل تموم بشه..... خب به بابام ميگم بجاي جهيزيه فقط واسمون عسل بخر حالا بذار يه امتحاني بكنم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ خب به بابام ميگم بجاي جهيزيه فقط واسمون عسل بخر حالا بذار يه امتحاني بكنم :jawdrop: این عسل با اون عسل فرق میکنه ولی بعدا نیای بگی چرا بهم نگفتینا:167: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ :jawdrop:این عسل با اون عسل فرق میکنه ولی بعدا نیای بگی چرا بهم نگفتینا:167: خدايا............ نه ديگه دارم فكر ميكنم امادم.......ميرم چند روز ببينم خوبه بده.....برميگردم تجربه هامو در اختيار همه ميذارم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ خدايا............ نه ديگه دارم فكر ميكنم امادم.......ميرم چند روز ببينم خوبه بده.....برميگردم تجربه هامو در اختيار همه ميذارم :ws28: پس هر چی یاد گرفتی به من هم یاد بده 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ اخی اسمایل عجله داری.. مال من بزنید 7 ااردیبهشت 1390 مگه تو نامزد كرزدي يا عقد كردي منم متاهلم يه بچه 5ساله هم دارم خالي بستم 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ مگه تو نامزد كرزدي يا عقد كردي منم متاهلم يه بچه 5ساله هم دارم خالي بستم نه دارم قانون جاذبه رو امتحان میکنم..(کتاب راز) عه تو هم داری قانون جاذبرو امتحان میکنی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ نه دارم قانون جاذبه رو امتحان میکنم..(کتاب راز) عه تو هم داری قانون جاذبرو امتحان میکنی ها هيچكي نميتونه مثل من ازدواج كنه 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ ها هيچكي نميتونه مثل من ازدواج كنه بشین بینیم تو نمیدونی من الان سالهاست سه تا بچه دارم پسرم کامبیز دخترم کبری البته کبری اسمش دوست نداشت هی اصرار کرد عوضش کنیم ما تو شناسنامه کردیمش کیانا ولی همون کبری صداش میکنیم باور کن اینم مکالمم با فلوغه نگاه کن که نگی دروخ میگم.. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ بشین بینیم تو نمیدونی من الان سالهاست سه تا بچه دارم پسرم کامبیز دخترم کبری البته کبری اسمش دوست نداشت هی اصرار کرد عوضش کنیم ما تو شناسنامه کردیمش کیانا ولی همون کبری صداش میکنیم باور کن اینم مکالمم با فلوغه نگاه کن که نگی دروخ میگم.. من خودم 5 تا بچه دارم باور نميكني؟ از شقي سوال كن اونبار 5 تا بچمو بردم ديدمهسا هم بود هي اين كوچيكه گريه ميكرد مهسا ميزد تو كلش 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ من خودم 5 تا بچه دارمباور نميكني؟ از شقي سوال كن اونبار 5 تا بچمو بردم ديدمهسا هم بود هي اين كوچيكه گريه ميكرد مهسا ميزد تو كلش از بس خسیسه بچه یه بستنی میخواست نخرید 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ من خودم 5 تا بچه دارمباور نميكني؟ از شقي سوال كن اونبار 5 تا بچمو بردم ديدمهسا هم بود هي اين كوچيكه گريه ميكرد مهسا ميزد تو كلش از بس خسیسه بچه یه بستنی میخواست نخرید من دوتاشونو به فرزندی قبول میکنم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ من دوتاشونو به فرزندی قبول میکنم:icon_pf (34): ثواب داره والا منم یه دونشو قبول میکنم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ از بس خسیسه بچه یه بستنی میخواست نخرید هر چي بگه گوش كنم بي ادب ميشهتازه خودم تو تلويزيون ديدم يه اقاي روحاني گفت بچه ميگه فلان ميخام بگيد نه كه بهش درس صبر بديد من دوتاشونو به فرزندی قبول میکنم:icon_pf (34): ثواب داره والا منم یه دونشو قبول میکنم دو تا ديگه تو راهه اونو نفري يكي بزرگ كنيد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ هر چي بگه گوش كنم بي ادب ميشهتازه خودم تو تلويزيون ديدم يه اقاي روحاني گفت بچه ميگه فلان ميخام بگيد نهكه بهش درس صبر بديد دو تا ديگه تو راهه اونو نفري يكي بزرگ كنيد:icon_pf (34): ما یه تعارف کردیم رو هوا گرفتی خجالتم خوب چیزیه:w00: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ اینجا چخبره؟ مسئله ازدواج حل شد زدید تو کار بچه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ ما یه تعارف کردیم رو هوا گرفتی خجالتم خوب چیزیه:w00: ثواب داره هاا اینجا چخبره؟ مسئله ازدواج حل شد زدید تو کار بچه؟؟ من ميگم متاهلم يه بچه 5 ساله هم دارم عسل ميگه داري از قانون جاذبه استفاده ميكني بابا ما چند سال قبل اين قانونا رو بكار برديم 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ ثواب داره هاا من ميگم متاهلم يه بچه 5 ساله هم دارم عسل ميگه داري از قانون جاذبه استفاده ميكني بابا ما چند سال قبل اين قانونا رو بكار برديم چند سال قبل ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده