شقایق31 40377 ارسال شده در 2 دی، 2010 حالا بذار يه چند روزي متاهلي رو امتحان كنم اگه خوش نگذشت برميگردم :jawdrop::jawdrop: اولش که فقط عسل آخراش سخت میشه عسل تموم بشه..... 3
*mishi* 11920 ارسال شده در 2 دی، 2010 :jawdrop::jawdrop:اولش که فقط عسل آخراش سخت میشه عسل تموم بشه..... خب به بابام ميگم بجاي جهيزيه فقط واسمون عسل بخر حالا بذار يه امتحاني بكنم 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 2 دی، 2010 خب به بابام ميگم بجاي جهيزيه فقط واسمون عسل بخر حالا بذار يه امتحاني بكنم :jawdrop: این عسل با اون عسل فرق میکنه ولی بعدا نیای بگی چرا بهم نگفتینا:167: 3
*mishi* 11920 ارسال شده در 2 دی، 2010 :jawdrop:این عسل با اون عسل فرق میکنه ولی بعدا نیای بگی چرا بهم نگفتینا:167: خدايا............ نه ديگه دارم فكر ميكنم امادم.......ميرم چند روز ببينم خوبه بده.....برميگردم تجربه هامو در اختيار همه ميذارم 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 2 دی، 2010 خدايا............ نه ديگه دارم فكر ميكنم امادم.......ميرم چند روز ببينم خوبه بده.....برميگردم تجربه هامو در اختيار همه ميذارم :ws28: پس هر چی یاد گرفتی به من هم یاد بده 3
VINA 31339 ارسال شده در 2 دی، 2010 اخی اسمایل عجله داری.. مال من بزنید 7 ااردیبهشت 1390 مگه تو نامزد كرزدي يا عقد كردي منم متاهلم يه بچه 5ساله هم دارم خالي بستم 3
asal sadra 3752 ارسال شده در 2 دی، 2010 مگه تو نامزد كرزدي يا عقد كردي منم متاهلم يه بچه 5ساله هم دارم خالي بستم نه دارم قانون جاذبه رو امتحان میکنم..(کتاب راز) عه تو هم داری قانون جاذبرو امتحان میکنی 2
VINA 31339 ارسال شده در 3 دی، 2010 نه دارم قانون جاذبه رو امتحان میکنم..(کتاب راز) عه تو هم داری قانون جاذبرو امتحان میکنی ها هيچكي نميتونه مثل من ازدواج كنه 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 3 دی، 2010 ها هيچكي نميتونه مثل من ازدواج كنه بشین بینیم تو نمیدونی من الان سالهاست سه تا بچه دارم پسرم کامبیز دخترم کبری البته کبری اسمش دوست نداشت هی اصرار کرد عوضش کنیم ما تو شناسنامه کردیمش کیانا ولی همون کبری صداش میکنیم باور کن اینم مکالمم با فلوغه نگاه کن که نگی دروخ میگم.. 2
VINA 31339 ارسال شده در 3 دی، 2010 بشین بینیم تو نمیدونی من الان سالهاست سه تا بچه دارم پسرم کامبیز دخترم کبری البته کبری اسمش دوست نداشت هی اصرار کرد عوضش کنیم ما تو شناسنامه کردیمش کیانا ولی همون کبری صداش میکنیم باور کن اینم مکالمم با فلوغه نگاه کن که نگی دروخ میگم.. من خودم 5 تا بچه دارم باور نميكني؟ از شقي سوال كن اونبار 5 تا بچمو بردم ديدمهسا هم بود هي اين كوچيكه گريه ميكرد مهسا ميزد تو كلش 2
shaden. 18583 ارسال شده در 3 دی، 2010 من خودم 5 تا بچه دارمباور نميكني؟ از شقي سوال كن اونبار 5 تا بچمو بردم ديدمهسا هم بود هي اين كوچيكه گريه ميكرد مهسا ميزد تو كلش از بس خسیسه بچه یه بستنی میخواست نخرید 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 3 دی، 2010 من خودم 5 تا بچه دارمباور نميكني؟ از شقي سوال كن اونبار 5 تا بچمو بردم ديدمهسا هم بود هي اين كوچيكه گريه ميكرد مهسا ميزد تو كلش از بس خسیسه بچه یه بستنی میخواست نخرید من دوتاشونو به فرزندی قبول میکنم:icon_pf (34): 2
shaden. 18583 ارسال شده در 3 دی، 2010 من دوتاشونو به فرزندی قبول میکنم:icon_pf (34): ثواب داره والا منم یه دونشو قبول میکنم 2
VINA 31339 ارسال شده در 3 دی، 2010 از بس خسیسه بچه یه بستنی میخواست نخرید هر چي بگه گوش كنم بي ادب ميشهتازه خودم تو تلويزيون ديدم يه اقاي روحاني گفت بچه ميگه فلان ميخام بگيد نه كه بهش درس صبر بديد من دوتاشونو به فرزندی قبول میکنم:icon_pf (34): ثواب داره والا منم یه دونشو قبول میکنم دو تا ديگه تو راهه اونو نفري يكي بزرگ كنيد:icon_pf (34): 2
shaden. 18583 ارسال شده در 3 دی، 2010 هر چي بگه گوش كنم بي ادب ميشهتازه خودم تو تلويزيون ديدم يه اقاي روحاني گفت بچه ميگه فلان ميخام بگيد نهكه بهش درس صبر بديد دو تا ديگه تو راهه اونو نفري يكي بزرگ كنيد:icon_pf (34): ما یه تعارف کردیم رو هوا گرفتی خجالتم خوب چیزیه:w00: 1
VINA 31339 ارسال شده در 3 دی، 2010 ما یه تعارف کردیم رو هوا گرفتی خجالتم خوب چیزیه:w00: ثواب داره هاا اینجا چخبره؟ مسئله ازدواج حل شد زدید تو کار بچه؟؟ من ميگم متاهلم يه بچه 5 ساله هم دارم عسل ميگه داري از قانون جاذبه استفاده ميكني بابا ما چند سال قبل اين قانونا رو بكار برديم 2
rezanassimi 9036 ارسال شده در 3 دی، 2010 ثواب داره هاا من ميگم متاهلم يه بچه 5 ساله هم دارم عسل ميگه داري از قانون جاذبه استفاده ميكني بابا ما چند سال قبل اين قانونا رو بكار برديم چند سال قبل ؟ 1
ارسال های توصیه شده