Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ منم متاهل نیستم دل متاهلا آب:shad: با تشکر فراوان 2 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ منم متاهل نیستم دل متاهلا آب:shad: مي دونم مي خواي گريه كني ولي روت نمي شه:cryingf::cryingf::cryingf: 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ مي دونم مي خواي گريه كني ولي روت نمي شه:cryingf::cryingf::cryingf: دلیله اصلی ازدواج اینه که تو کشور ما نمیشه به طور قانونی باپسری هم خونه شد،من که اگه میشد هرگز ازدواج نمیکردم چون ازدواج همش مسئولیته 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ مي دونم مي خواي گريه كني ولي روت نمي شه:cryingf::cryingf::cryingf: آره خوب دلم خیلی براتون میسوزه به زور جلو خودمو گرفتم گریم در نیاد :ws3: 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ evaaaaaaa...kojan baghiye? تموم شد دیگه همینا بودن حالا صاحب تاپیک آمار بگیره (تا حالش جا بیاد) 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تموم شد دیگههمینا بودن حالا صاحب تاپیک آمار بگیره (تا حالش جا بیاد) نه مهندس.... بیشتریم.... بقیه لو نمی دن :ws2: 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ منم چند روز دیگه سومین سالگرد ازدواجمه دل مجردا بسوزه 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ منم چن روزه دیگه ساگرد ازدواجمه 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ منم چند روز دیگه سومین سالگرد ازدواجمهدل مجردا بسوزه منم چن روزه دیگه ساگرد ازدواجمه تبریکککککککککککککککککککککککککککک می گم بهتون 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ منم چند روز دیگه سومین سالگرد ازدواجمهدل مجردا بسوزه منم چن روزه دیگه ساگرد ازدواجمه خوب منم چند روز دیگه ... فقط 88 روز دیگه 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ خوب منم چند روز دیگه ... فقط 88 روز دیگه من 2 برابر روزای تو یعنی تقریبا 6 ماه دیگه مزدوج میشم 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ یک فروند مجرد در آسمان تاپیک مشاهده شد.. از گروهان خواسته میشود در کمال آرامش انو به خارج از مرزهای تاپیک هدایت کنند.. در صورت سرپیچی از فرمان ، اجازه شلیک داده میشود. با تشکر سرتیپ سرلشکر اسماعیل هوانیروز 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ من 2 برابر روزای تو یعنی تقریبا 6 ماه دیگه مزدوج میشم خب یعنی همون چند روز دیگه دیگه :ws2: شد دو تا دیگه 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ یک فروند مجرد در آسمان تاپیک مشاهده شد..از گروهان خواسته میشود در کمال آرامش انو به خارج از مرزهای تاپیک هدایت کنند.. در صورت سرپیچی از فرمان ، اجازه شلیک داده میشود. با تشکر سرتیپ سرلشکر اسماعیل هوانیروز خودت هنوز شبه متاهلی که........ سرلشگر بسیجی رضا...... حفا..... 6 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ منم چند روز دیگه سومین سالگرد ازدواجمهدل مجردا بسوزه منم چن روزه دیگه ساگرد ازدواجمه منم چند روز دیگه ! ها.... یادم اومد ...... میزم دانشگاه 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ یه ایده ی خوب! همه سالگرد ازدواج- عقد- نامزدی- عروسی و اینا رو بنویسن ... بهدا بهشون تبریک بگیم. اینخده می چسبه!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۸۹ یه ایده ی خوب!همه سالگرد ازدواج- عقد- نامزدی- عروسی و اینا رو بنویسن ... بهدا بهشون تبریک بگیم. اینخده می چسبه!!!!! تاریخ ازدواج : 24 شهریور 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ خب بقیه چی شدین پس؟ چرا نمیگین؟ من که کلا پایه این کار هستم! میدونید چرا؟ یه بار برا تولدشون ازشون شیرینی میگیری یه بار برا سالگرد ازدواج و این چزا! کلا سعی کنید تعداد این رویدادهای خوش رو زیاد کنید! من مجردم، شاد و خُرم! آخه من نمیدونم شما که ازدواج کردید به کجا رسیدید یا میخواید برسید که ما مجردا بخوایم ازدواح کنیمو برسیم! 2 لینک به دیدگاه
mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ مثه اینکه اینجا آمار بر و بچ شیر خام خورده بالا ست . یه سئوال: ازدواج کردن شجاعته یا حماقت؟ 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ مثه اینکه اینجا آمار بر و بچ شیر خام خورده بالا ست . یه سئوال: ازدواج کردن شجاعته یا حماقت؟ تاپیک در مورد مسایل ازدواج زیاده.. دوتاشم اسپو استارت کرده برو اونجا جوابت بگیر .. اینجا فقط امار میگرن... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده