vahid88 9651 ارسال شده در 6 مهر، 2011 به سلامتیه En-mechanic عزیز که شبمون رو با این سلامتیاش شاد کرد 5
EN-EZEL 13039 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2011 به سلامتیه en-mechanic عزیز که شبمون رو با این سلامتیاش شاد کرد به سلامتی وحید عزیز که با این کار باعث شد بدونم دوستهای خوب همیشه ماندنی و ماندگار هستند 5
just work 12354 ارسال شده در 7 مهر، 2011 به سلامتی جاوید عزیز که با این همه مصائب بازم پابرجاست ... به سلامتی جاوید که پرچم تالار مکانیکو بالای بالا نگه داشته ... به سلامتی جاوید که هم باید از دوست ضربه بخوره و هم از دشمن ... به سلامتی جاوید که اگه یکی بخوره صدتا جواب میده ... به سلامتی جاوید که یه مشت خس و خاشاک بهش حسادت میکنن ... 3
EN-EZEL 13039 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2011 به سلامتی جاوید عزیز که با این همه مصائب بازم پابرجاست ... به سلامتی جاوید که پرچم تالار مکانیکو بالای بالا نگه داشته ... به سلامتی جاوید که هم باید از دوست ضربه بخوره و هم از دشمن ... به سلامتی جاوید که اگه یکی بخوره صدتا جواب میده ... به سلامتی جاوید که یه مشت خس و خاشاک بهش حسادت میکنن ... به سلامتی علی عزیز که افتخار میکنم شاگردش هستم به سلامتی علی که توی هیچ شرایطی تنهام نزاشت به سلامتی علی که بیشتر از خودم به فکر منه به سلامتی علی که همیشه رک حرف زد و زیر بار حرف زور نرفت به سلامتی علی که سمبل علم مکانیکه به سلامتی علی که هر چی ضربه خورد فولاد آبدیده تر شد و در آخر به سلامتی علی که همیشه رو بازی میکنه و هیچوقت زیر و رو نکشیده 4
ایناز 981 ارسال شده در 9 اسفند، 2011 ه سلامتیه اونایی که بی بهانه میان ، بی منت میمونن ، بی چشم داشت برای عشقشون قدم بر میدارن ، و بی خبر و وداع از پیشمون میرن و مارو با کلی خاطره تنها میزارن... 5
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 به سلامتی فاحشه. که اگه میفروشه از تن میفروشه. مثل همه نامردا از دیگری نمیفروشه. 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 به سلامتی کسی که غمگین شد ولی کسی از غمش نگفت به سلامتی دلی که گرفت ولی کسی گره ی دلشو باز نکرد به سلامتی کسی که تنها شد ولی کسی از تنهاییش یادی نکرد !!! 5
*Polaris* 19606 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 به سلامتی مادرايی که با حوصله راه رفتن رو ياد بچه هاشون دادن ولی تو پيری بچه هاشون خجالت می کشن ويلچرشونو هل بدن!! 15
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 سلامتیه همه بچه های قدیمیه انجمن.... سلامتي دوستي كه ازم پرسيد"مگه عاشقي"؟گفتم آره،توقع داشتم بگه:عاشق كي؟كه بهش بگم عاشق تو ولي بهم گفت:به "سلامتي"خواستم بگم:"با تو"گفتم:بگذريم،اون هم گفت:گذشتيم."به همين سادگي" 6
Valentina 13664 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 به سلامتیه آدمایی که ته معرفتن... خیلی کمن..ولی هستن.. 6
judyabott 8886 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 به سلامتی اون رفیقممم که ته معرفته و میبینم ناراحته و هیچ کاری نمیتونم واسش انجام بدم 5
mojhde.z 345 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 سلامتی همه رفقا . . . ! دلتان شاد و لبتان خندان بماند . . برایتان عمر جاویدان بماندخدا را میدهم سوگند بر عشق . . هر آن خواهید برایتان آن بماندبپایتان ثروتی افزون بریزد . . که چشم دشمنان حیران بمانددتنتان سالم و سرایتان سبز باشد . . برایتان زندگی آسان بمان 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 20 فروردین، 2013 به سلامتیه بعضیا با اینکه باهات قهرن اما بازهم هواتو دارن! 4
ارسال های توصیه شده