vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ به سلامتیه En-mechanic عزیز که شبمون رو با این سلامتیاش شاد کرد 5 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ به سلامتیه en-mechanic عزیز که شبمون رو با این سلامتیاش شاد کرد به سلامتی وحید عزیز که با این کار باعث شد بدونم دوستهای خوب همیشه ماندنی و ماندگار هستند 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ به سلامتی جاوید عزیز که با این همه مصائب بازم پابرجاست ... به سلامتی جاوید که پرچم تالار مکانیکو بالای بالا نگه داشته ... به سلامتی جاوید که هم باید از دوست ضربه بخوره و هم از دشمن ... به سلامتی جاوید که اگه یکی بخوره صدتا جواب میده ... به سلامتی جاوید که یه مشت خس و خاشاک بهش حسادت میکنن ... 3 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ به سلامتی جاوید عزیز که با این همه مصائب بازم پابرجاست ... به سلامتی جاوید که پرچم تالار مکانیکو بالای بالا نگه داشته ... به سلامتی جاوید که هم باید از دوست ضربه بخوره و هم از دشمن ... به سلامتی جاوید که اگه یکی بخوره صدتا جواب میده ... به سلامتی جاوید که یه مشت خس و خاشاک بهش حسادت میکنن ... به سلامتی علی عزیز که افتخار میکنم شاگردش هستم به سلامتی علی که توی هیچ شرایطی تنهام نزاشت به سلامتی علی که بیشتر از خودم به فکر منه به سلامتی علی که همیشه رک حرف زد و زیر بار حرف زور نرفت به سلامتی علی که سمبل علم مکانیکه به سلامتی علی که هر چی ضربه خورد فولاد آبدیده تر شد و در آخر به سلامتی علی که همیشه رو بازی میکنه و هیچوقت زیر و رو نکشیده 4 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ ه سلامتیه اونایی که بی بهانه میان ، بی منت میمونن ، بی چشم داشت برای عشقشون قدم بر میدارن ، و بی خبر و وداع از پیشمون میرن و مارو با کلی خاطره تنها میزارن... 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ به سلامتی هر چی درده که مال پای لنگه 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ به سلامتی فاحشه. که اگه میفروشه از تن میفروشه. مثل همه نامردا از دیگری نمیفروشه. 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ به سلامتی کسی که غمگین شد ولی کسی از غمش نگفت به سلامتی دلی که گرفت ولی کسی گره ی دلشو باز نکرد به سلامتی کسی که تنها شد ولی کسی از تنهاییش یادی نکرد !!! 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ به سلامتی مادرايی که با حوصله راه رفتن رو ياد بچه هاشون دادن ولی تو پيری بچه هاشون خجالت می کشن ويلچرشونو هل بدن!! 15 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ به سلامتی اونی که آرزو بود ولـــی خاطره شد...! 8 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ به سلامتی عشقم که همه وجودش محبت 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ سلامتیه همه بچه های قدیمیه انجمن.... سلامتي دوستي كه ازم پرسيد"مگه عاشقي"؟گفتم آره،توقع داشتم بگه:عاشق كي؟كه بهش بگم عاشق تو ولي بهم گفت:به "سلامتي"خواستم بگم:"با تو"گفتم:بگذريم،اون هم گفت:گذشتيم."به همين سادگي" 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ به سلامتیه آدمایی که ته معرفتن... خیلی کمن..ولی هستن.. 6 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ به سلامتی اون رفیقممم که ته معرفته و میبینم ناراحته و هیچ کاری نمیتونم واسش انجام بدم 5 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ سلامتی همه رفقا . . . ! دلتان شاد و لبتان خندان بماند . . برایتان عمر جاویدان بماندخدا را میدهم سوگند بر عشق . . هر آن خواهید برایتان آن بماندبپایتان ثروتی افزون بریزد . . که چشم دشمنان حیران بمانددتنتان سالم و سرایتان سبز باشد . . برایتان زندگی آسان بمان 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ به سلامتی دوستی که اشکمو به لبخند تبدیل کرد.... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ به سلامتیه بعضیا با اینکه باهات قهرن اما بازهم هواتو دارن! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده