mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ یه بار دیگه تکرار کن :167: من نبودم که.همون جنی که تو تاپیک بغلی بحثشه نوشته 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ یه عده نون ندارن بخورن تو این دنیا ...............یه عده از بیکاری نمیدونن چیکار کنن. عجب..بابا..مثلا تو ایران آقایون میرن 10 تا 10 زن صیغه میکنن!!!!بیکارن یا پولشون زیاده!!؟!؟! یا آقایون بعد ازدواج دوست دختر دارن یا اینهمه تو این روز نامه گند روابط غیر متعارف یه زن با دوست همسرش مطرح میشه علتش پول یا بیکاری!؟! هر چی که رسمی و علنی شد الزاما بد نیست مخصوصا وقتی بقیه هم این کارا رو میکنن اما مخفی!!! من رسمی بودنش و ترجیح میدم..دست کم میدونی طرف مقابلت چیکارس!!مشکلی نداره از ابراز وضعیتش و تو میتونی تصمیم بگیری مثلا باهاش ارتباط داشته باشی یا نه!! اما تو ایران همه یه جور و یه شکل اند...خیلی جالبه که واقعا من لمس کردن این قضیه رو که یه نفر یه حرفی میزنه تو فکرش یه چیزه دیگه است و کلا یه چیزی جدای اونی که فک میکنه و میگه عمل میکنه!!!ا به نظر من این یعنی فاجعه نه اون! 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ عجب..بابا..مثلا تو ایران آقایون میرن 10 تا 10 زن صیغه میکنن!!!!بیکارن یا پولشون زیاده!!؟!؟!یا آقایون بعد ازدواج دوست دختر دارن یا اینهمه تو این روز نامه گند روابط غیر متعارف یه زن با دوست همسرش مطرح میشه علتش پول یا بیکاری!؟! هر چی که رسمی و علنی شد الزاما بد نیست مخصوصا وقتی بقیه هم این کارا رو میکنن اما مخفی!!! من رسمی بودنش و ترجیح میدم..دست کم میدونی طرف مقابلت چیکارس!!مشکلی نداره از ابراز وضعیتش و تو میتونی تصمیم بگیری مثلا باهاش ارتباط داشته باشی یا نه!! اما تو ایران همه یه جور و یه شکل اند...خیلی جالبه که واقعا من لمس کردن این قضیه رو که یه نفر یه حرفی میزنه تو فکرش یه چیزه دیگه است و کلا یه چیزی جدای اونی که فک میکنه و میگه عمل میکنه!!!ا به نظر من این یعنی فاجعه نه اون! هی نگو آقایون...... خواهرم بنده متاهلم ............همین الان دختر خانمی هست که ولم نمیکنه.......تموم حرفش اینه که میخوام زن تو بشم هیچی هم ازت نمیخوام .............پس تا از اونور چراغ سبز نباشه اقایون چیکار میتونن بکنن؟ 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ هی نگو آقایون...... خواهرمبنده متاهلم ............همین الان دختر خانمی هست که ولم نمیکنه.......تموم حرفش اینه که میخوام زن تو بشم هیچی هم ازت نمیخوام .............پس تا از اونور چراغ سبز نباشه اقایون چیکار میتونن بکنن؟ منم میخوام زنت بشم.هوتن جون 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ منم میخوام زنت بشم.هوتن جون صبر کن ...............من هرصد میلیون که کنار میزارم یه زن جدید هم میگیرم هنوز تو صد میلیون اولش موندم 2 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ هی نگو آقایون...... خواهرمبنده متاهلم ............همین الان دختر خانمی هست که ولم نمیکنه.......تموم حرفش اینه که میخوام زن تو بشم هیچی هم ازت نمیخوام .............پس تا از اونور چراغ سبز نباشه اقایون چیکار میتونن بکنن؟ ببینید اینی که شما میگی میتونه دو طرفه باشه..یعنی الزامی نیست از طرف خانوما یا آقایون باشه..اما خیلیا کلا به تعدد زوجین اعتقاد دارن.. 1 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ صبر کن ...............من هرصد میلیون که کنار میزارم یه زن جدید هم میگیرمهنوز تو صد میلیون اولش موندم شانس آورده خانومت..معلومه شمام به تعدد زوجین همچین بی علاقه نیسیا!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ ببینید اینی که شما میگی میتونه دو طرفه باشه..یعنی الزامی نیست از طرف خانوما یا آقایون باشه..اما خیلا کلا به تعدد زوجین اعتقاد دارن.. ببین خواهر من تقصیر منو شما نیست همون اسلامی که میگه نماز بخون ...روزه بگیر........همونم میگه ازدواج متعدد کن.......و تمام الگوهایی که ارائه میده کل ائمه اطهارش اعتقاد نظری و عملی به تعدد زوجات داشتن پس این اعتقاد از جای دیگه ای نشات میگیره اسلام مثل چلوکباب کوبیده میمونه...........یا نباید اصلا بخوری .....یا نمیتونی بشینی پیازهای داخل گوشت رو سوا کنی...........نمیشه بگی پیامبر معصوم بوده ولی نباید در ازدواج به روش اون عمل کرد..............پس یا خداحافظ اسلام .........یا همینیه که هست 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ شانس آورده خانومت..معلومه شمام به تعدد زوجین همچین بی علاقه نیسیا!:persiana__hahaha: از نظر غریزی بنده به تعدد زوجات علاقه وافری دارم اما عقل و اخلاقی که بهش معتقدم اجازه این کار رو به من نمیده.........البته از نظر شرعی هیچ مانعی نیست............و اسلام خشنود هم میشه 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ این خبیر که مال خیلی پیشه!:دی من واقعا نمیدونم انگیزه این افراد از اینن کارا چیه؟ میخوان با قانون طبیعت مخالفت کنن؟ میخوان آزادی رو اینطوری به همگان نشون بدن؟ کلا برام توجیه پذیر نیستت این کارا بلا به دور! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ این خبیر که مال خیلی پیشه!:دیمن واقعا نمیدونم انگیزه این افراد از اینن کارا چیه؟ میخوان با قانون طبیعت مخالفت کنن؟ میخوان آزادی رو اینطوری به همگان نشون بدن؟ کلا برام توجیه پذیر نیستت این کارا بلا به دور! شایدم یه جور نواندیشی باعث شده اینجوری عمل کنن البته بعضی ها برای خودنمایی و معروفیت این کارها رو میکنن.............نتایج مالی خوبی هم میگیرن 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ بعد از همجنسگرایی نوع جدیدی از ازدواج در آمریكا آغاز شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد از آنكه در غنی ترین ایالت آمریكا یعنی كالیفرنیا همجنسگرایی و ازدواج همجنسگرایان مجاز شناخته شد نوع دیگری از ازدواج نیز برای اولین بار در این ایالت پا به عرصه گذاشت: ازدواج گروهی! ازدواج همجنسگرایان باعث ایجاد مشاغل جدیدی شده است؛ از تولید مبلمان های ویژه زنان همجنسباز و مردان همجنسباز تا ساخت كیكهایی مختص این نوع ازدواجها و ارتباط ها! اما به گزارش وبلاگ ترجمه اخبار تركیه به نقل از حریت، آخرین نوع ازدواج كه در آمریكا به صورت قانونی ثبت شد بسیار عجیب تر از قانونی شدن ازدواج بین همجنسگرایان است: برای اولین بار در تاریخ دو زن و شوهر با دو زن و شوهر دیگر به صورت قانونی ازدواج كردند! زوج تونی و كایه با كوین و سندی به صورت قانونی ازدواج كردند. عشق و ازدواج چهارگانه این دو زن و شوهر همه را متعجب كرده است. تونی، كایه، كوین و سندی كه برگه های امضای چهارگانه را امضا كرده اند به خانه جدیدی نقل مكان كردند. این چهار نفر در منزل جدید، یك تخت مشترك دارند و به صورت گروهی مسئولیت فرزند تونی و كایه را نیز به عهده گرفته اند. من که حالم بد شد :jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ بابا تشویش روحی روانی میاره اونطور که شنیدم ....فرض کن آدم فک کنه جنس مخالفه کل ساختار عقلیش به هم میخوره یه عده گوسفند میشن این وسط فقط بقیه هم به پولشون میرسن 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ مردم از خوشی نمیدونن چیکار کنن به حق چیزای ندیده و نشدیده................چه کارا میکنن مردم................... جقد دنیای ادما با هم فرق میکنه ما تو چه فکریم .....ای بابا 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ من نمیدونستم قدیمیه آره.مال پارساله 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ مردم از خوشی نمیدونن چیکار کنن به حق چیزای ندیده و نشدیده................چه کارا میکنن مردم................... جقد دنیای ادما با هم فرق میکنه ما تو چه فکریم .....ای بابا موش بخورتت:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ خوبی؟:167: تو چنا هر وخت منو می بینی اینطوری حالمو می پرسی؟!:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده