Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ چرا مدیرشون هست ....خودشو افتابی نمی کنه این ورا محمد درست میگه خسیسن 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ واي واي!! عجب آدمايي هستنااااا!!! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ مدیر اینجا حالش خوب نیست :icon_pf (34): اگر چیزی بخواین من جاش پذیرایی رو میکنم امشب. 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ آخی!! چش شده سپیده؟؟ زنده میمونه؟ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ اهم اهم:62izy85: سلآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآم:dancegirl2: من اومدم:626gdau: محمد پس چرا پذیرایی نکردی؟:guntootsmiley2: الکی قول دادی؟ محمد حسین بعدا حساب توام میرسم:w00: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۸۹ فعلا که از شانس بد زنده موندی!!! راسی علیک سلام با این پاتوق داغونتون!!! لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام معماران گل میخواستم ببینم کدومتون میتونید یه شرکت کار درست در زمینه تولید پله بهم معرفی کنه برای یه ویلا میخوام ترجیحا تو زمینه چوب و استیل باشه 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام سلآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآام:w31: اینجا چرا خلوته؟:w00: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام سلآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآام:w31:اینجا چرا خلوته؟:w00: سلام سپیده گل .. راست می گی اینجا چرا خلوته الان این جوریه وای به حال زمان تحویل پروژه:167: لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یکی هم جواب منو میداد بد نبود 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام سپیده گل ..راست می گی اینجا چرا خلوته الان این جوریه وای به حال زمان تحویل پروژه:167: تایید میشه همتون رو باید ترور کرد:icon_razz::guntootsmiley2: آماده ایید؟:guntootsmiley2: لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جان منو صدا زدین؟ اومدم:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ یکی هم جواب منو میداد بد نبود سلام مهدی جان خوبی؟ ببین چیزی که میخواستی رو من نتونستم کارخونه یا شرکت خوبی برای پیدا کنم که مطمئن باشه شرمنده:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ جان منو صدا زدین؟اومدم:icon_pf (44): بهله بهله صداتون زدیم خوش اومدید خوبی؟:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام مهدی جان خوبی؟ ببین چیزی که میخواستی رو من نتونستم کارخونه یا شرکت خوبی برای پیدا کنم که مطمئن باشه شرمنده:flowerysmile: همین که جواب دادی خودش کلی ارزش داشت ممنون که به فکر بودی 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ همین که جواب دادی خودش کلی ارزش داشت ممنون که به فکر بودی خواهش میکنم وظیفه ای بیش نبود :flowerysmile: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 4 دیواری که 4 روز پشه که صحله مدیر هم بهش سر نمی زنه... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام ابرام جان. چطوری آقا؟ 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام ابرام جان. چطوری آقا؟ سلام بر محمد آقای عزیز .. والا نمی دونم چرا چند وقته بچه ها کم تر میان تاپیک 4 دیواری ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده