sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه سکوتی............................................. :sleep1: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من دلم ماریو میخواد:w31: من دلم ماریو میخواد:w31: ماری منو نمیخواااااااااااااد ماری منو نمیخوااااااااااااااد لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ونووسسسس....اصن معلوم هَ کوجایی؟ بیام گیساتو دونه دونه ببافم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ونووسسسس....اصن معلوم هَ کوجایی؟بیام گیساتو دونه دونه ببافم چه خبره اینجا ؟ خوبید شماها؟؟؟ بیا بباف ؛چه بهتر،آرایشگاه هر گیس رو 2000 میگیره لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمی دانم چرا در تکه زمینی که من زندگی می کنم همیشه هنر و هنرمند مظلوم ترین انسان هاست در حالی که همیشه مهد پرورش هنر و هنرمندان بزرگ بوده است؟؟!!؟!؟!؟ حال معنی این که می گویند(محدودیت هاست که انسان را رشد می دهند) را می فهمم.... ای دل خود را در میان سختی ها گم نکن که دگر رشد نخواهی کرد... کسی نیست جواب مرا بدهد؟؟؟؟ چرا هنر و هنرمند مظلوم است در سرزمینی که مهد هنر است؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه خبره اینجا ؟ خوبید شماها؟؟؟ بیا بباف ؛چه بهتر،آرایشگاه هر گیس رو 2000 میگیره من گیسی 5 تومن میگیرم لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من گیسی 5 تومن میگیرم مینی جان دلار ارزون شده هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مینی جان دلار ارزون شده هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ما به دلار کار نمیکنیم لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از زمانی که این 4 دیواری تاسیس شد تا الان همین است و بس در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 0 مهمان ها) kimia لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از زمانی که این 4 دیواری تاسیس شد تا الان همین است و بسدر حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 0 مهمان ها) kimia لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ســلاااااام به همگی:w14: سلام ساناززز لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستای معمار نواندیش:w36: دیگه تاریخ انقضای ما هم برای تالار معماری رسید:164: خیلی دوستتون دارم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بای بای تالار معماری:rose: لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ساناززز ســلام به روی ماهت مینا جون خوبی؟؟:heartshape2: لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام به همه بچه های نو اندیش.... آقا اجازه ما یه سوال داریم..... حالا چرا نو اندیش؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من گیسی 5 تومن میگیرم گرون میگیری خانوم ،همه جا 2 تومنه دوستای معمار نواندیش:w36:دیگه تاریخ انقضای ما هم برای تالار معماری رسید:164: خیلی دوستتون دارم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بای بای تالار معماری:rose: زهرا ، یعنی چی این حرفا ،کتک میخوای ؟ سلام به همه بچه های نو اندیش....آقا اجازه ما یه سوال داریم..... حالا چرا نو اندیش؟؟؟؟ سلام ، خوش اومدید نو اندیش ،اندیشه های نو خوبه از ادمین سوال کنید لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گرون نمیگیرمباید خرج یونی در بیاد لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گرون نمیگیرمباید خرج یونی در بیاد ای بــــــــــــــــابـــــــــــــــــــــا وقتی همه می گن گرون می گیری قبول کن دیگه.... تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده