R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ مینا من این آهنگ پروفت رو خیلی دوست دارم :4564: [FLASH=width=100 heigh=100] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ ای جوننننننننننننننننننننننننننم خودمم عاشقشم 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ آمدیم میان این بحث سازنده،فاصله ای ایجاد کنیم برای ابراز وجود! لطفا،آرام و بدون توجه به این پست با همین فرمون ادامه بدین بحث رو موخره:وقت آنتراکت شد و وقت پذیرایی خبر بفرمایید شاید از این میزگرد علمی، خوردنی اون نصیب ما شد! 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ آمدیم میان این بحث سازنده،فاصله ای ایجاد کنیم برای ابراز وجود!لطفا،آرام و بدون توجه به این پست با همین فرمون ادامه بدین بحث رو موخره:وقت آنتراکت شد و وقت پذیرایی خبر بفرمایید شاید از این میزگرد علمی، خوردنی اون نصیب ما شد! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان معمار و دوستانی که با تری دی مکس کار کردن ... یه سری تاپیک آموزشی تری دی بود ، که بیشترش رو *Mina* بانو زحمت کشید و دسته بندی کرد ... میشه یه نگاهی بکنید ببینید سطح بندی ها خوبه یا نه؟ مرسی http://www.noandishaan.com/forums/thread85512.html#post932761 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ موضوع پایان نامم تایید شد " خانه هنــــــــــــر " خیلی خوشحالممممممممم من عاشخ هنرم از دوستان عزیز هم هر کسی مطلبی دراین مورد داره خعلی ممنونش می شم کمکم کنه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ موضوع پایان نامم تایید شد " خانه هنــــــــــــر " :hapydancsmil: خیلی خوشحالممممممممم من عاشخ هنرم :hapydancsmil: از دوستان عزیز هم هر کسی مطلبی دراین مورد داره خعلی ممنونش می شم کمکم کنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تبریک میگم؛موفق باشی، تا شهریور میرسی تحویل بدی؟ من که موضوع فرهنگسرا دارم، فردا هم باید برم کرکسیون لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ تبریک میگم؛موفق باشی،تا شهریور میرسی تحویل بدی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من که موضوع فرهنگسرا دارم، فردا هم باید برم کرکسیون :icon_pf (34): مرسی عزیزممممممممممم نـــــــــــــــــــــــه دخترم شهریورم کجا بود یک ماهه می شه پایان نامه داد مگه؟ مثل اینکه مهرزاد گفته تا آذر مهلت دارین، بعدش باید تمدید کنین. تو چه مرحله ای هستی؟؟ رسیدی به طراحی؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی عزیزممممممممممم:hapydancsmil: نـــــــــــــــــــــــه دخترم شهریورم کجا بود یک ماهه می شه پایان نامه داد مگه؟ مثل اینکه مهرزاد گفته تا آذر مهلت دارین، بعدش باید تمدید کنین. تو چه مرحله ای هستی؟؟ رسیدی به طراحی؟ :hapydancsmil: ای خدااااا؛آخه چرا هر کی یه چیزی میگه عاطفه گفت تا آبانه ؛ باید شهریه ثابت رو + شهریه همون درس رو داد مونا گفت شهریور همه بایدد ارائه بدن ، هرکی نقص داشت ،تمدید میشه تا آبان و باید نصف شهریه همون درس رو فقط داد نه ،فقط دارم مطالعات میبرم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ چرا دیگه اینجا رو مثل قبل دوست ندارم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ چرا دیگه اینجا رو مثل قبل دوست ندارم منظورت چهاردیواریه یا تالار معماری یا انجمن ؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ چرااااااااااااااااااااااا؟ ولی من هنوزم از اینجا خاطره های خیلی خوبی دارم 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ چرااااااااااااااااااااااا؟ولی من هنوزم از اینجا خاطره های خیلی خوبی دارم منم دارم 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ salaaaaaaaaam...man mina hastam.19 salame.khobin? وای مینا یادته .... ما خوبیم تو چطورییییییییی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ منم دارم شما برو دمپاییتو از صفحه 100 و خورده یی به پایین پیدا کن بیار اول 1 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ شما برو دمپاییتو از صفحه 100 و خورده یی به پایین پیدا کن بیار اول یه پیغام بالاتر رو بخون 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ وای مینا یادته .... ما خوبیم تو چطورییییییییی خیلی نامردیییییی...زیر خاکی میکشی بیرون؟ ارههههه.....چقد کل مینداختیم....هنوزم هر وقت میخونمشون غش میکنم از خنده:ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ منظورت چهاردیواریه یا تالار معماری یا انجمن ؟ انجمن 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ چرااااااااااااااااااااااا؟ولی من هنوزم از اینجا خاطره های خیلی خوبی دارم منم خیلی خاطره های خوب دارم... اما نمیدونم چرا مثل قبل اینجا رو دوست ندارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده