pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امتحان تفسیررر 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ امتحان تفسیررر خیلی بدی ی ی ی :w821::cryingf::cryingf::cryingf::w821::w821: 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ حالم خیلی بده 2 شبه که نخوابیدم هر چقدر کار میکنم تمومی نداره :4564: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ حالم خیلی بده 2 شبه که نخوابیدم هر چقدر کار میکنم تمومی نداره :4564: الهیییییییییییییی مینا جوووووونم خسته نباشی عزیزززززززززززززززم:aghosh: گلم ایشالله پروژه تو تحویل میدی راحت میشی :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ موفخ باشید همگی... نگران نباشید...بخواین ..نخواین...تموم همه چی... لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ الهیییییییییییییی مینا جوووووونم خسته نباشی عزیزززززززززززززززم:aghosh:گلم ایشالله پروژه تو تحویل میدی راحت میشی :aghosh: قربونت برم مهربونم :aghosh:مرسی :flowerysmile: امشب باید پوستر رو تموم کنم تا فردا صبح برم پلات بگیرم , البته تقریبا آخراشه دیگه فردا هم قطعات ماکت رو چسب میزنم و میسازم و دیگه تموم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ حالم خیلی بده 2 شبه که نخوابیدم هر چقدر کار میکنم تمومی نداره :4564: هم دردیم،دوستم دعا میکنم زودتر تموم بشه،واقعا دلم میخواد چشمامو ببندم و باز کنم دوشنبه تموم شده باشه نمیدونم،توکل به خدا،انشاءالله زودی تموم میشه :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ هم دردیم،دوستمدعا میکنم زودتر تموم بشه،واقعا دلم میخواد چشمامو ببندم و باز کنم دوشنبه تموم شده باشه نمیدونم،توکل به خدا،انشاءالله زودی تموم میشه :icon_gol: مرسی عزیزم انشالله شما هم به موقع کارتون رو تموم کنید و یه نمره خوب که نتیجه زحماتتون هست رو بگیرید :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ قربونت برم مهربونم :aghosh:مرسی :flowerysmile:امشب باید پوستر رو تموم کنم تا فردا صبح برم پلات بگیرم , البته تقریبا آخراشه دیگه فردا هم قطعات ماکت رو چسب میزنم و میسازم و دیگه تموم :hapydancsmil: قربونت برم نازنینم ، خداروشکر ، ایشالله با نمره 20 خستگی از تنت میره :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ قربونت برم نازنینم ، خداروشکر ، ایشالله با نمره 20 خستگی از تنت میره :aghosh: مرسی فاطمه جونم :icon_gol: یعنی میشه :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ مرسی فاطمه جونم :icon_gol:یعنی میشه :girl_in_dreams: حتما میشه نازنینم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ حتما میشه نازنینم :boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ نه بابا 24 ساعت قسم میخورد تو ماهی تو گلی تو تکی تو................................................. اما میخوام تنها باشم یه مدت ت ت ت پسر به این خوبی چه بلایی میتونم سرش بیارم م خردادی نیست احیانا؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ خردادی نیست احیانا؟ نه بابا شهریور بود 23 ام 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ نه بابا شهریور بود 23 ام اگه خردادی بود واقعا دلیل خاصی نداشت شهریوری ها معروفن هیچوقت عاشق نمی شن احتمالا ازت خسته شده خوبی ها بعضی مواقع خسته کننده می شن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ اگه خردادی بود واقعا دلیل خاصی نداشت شهریوری ها معروفن هیچوقت عاشق نمی شن احتمالا ازت خسته شده خوبی ها بعضی مواقع خسته کننده می شن شاید شاید ارزش منو نداشت خیلی کار های بزرگی براش کردم م م م حیف من بود براششششش 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ اگه خردادی بود واقعا دلیل خاصی نداشت شهریوری ها معروفن هیچوقت عاشق نمی شن احتمالا ازت خسته شده خوبی ها بعضی مواقع خسته کننده می شن منم شهریوری هستم بیشتر منطقی هستن تا احساساتی به همین خاطر احساساتشون رو بروز نمیدن . مثل آتش زیر خاکستر میمونن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ منم شهریوری هستم بیشتر منطقی هستن تا احساساتی به همین خاطر احساساتشون رو بروز نمیدن . مثل آتش زیر خاکستر میمونن بخوره تو سرش خاکستر زیر خاک اخلاق مثل........................................ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ بخوره تو سرش خاکستر زیر خاک اخلاق مثل........................................ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ با تو نبودم که :5c6ipag2mnshmsf5ju3 با اون بودم م م مم م م م 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده