~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ ععععععععععه فقط من اینجا تنبلم...... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ منم منم:hapydancsmil: آفرین مینیییی شما فرق دارین خانم مهندسسس....ما تنبلیم....شما زرنگید.... در تنبل بودنت شکی نیست من اصلاحات کارم داره تموم می شهههههههه.بعدش باید ماکت بسازم :hapydancsmil: بچه ها ولی مج دستم داغونه ورم کرده درد هم دارم...اگه بدونین با چه وضعی کار می کنم... حالا کی می خواد با این دست هی فوم برش بده واااااو، چی شده دستت من ترم پیش موقع ساخت ماکت دیگه مچم اینقد بهش فشار اومده بود ،درد گرفته بود،آخراش به یک سختی برش میدادم که نگو، حالا باز فوم برشش راحته ععععععععععه فقط من اینجا تنبلم...... صد در صد لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ واااااو، چی شده دستت :icon_pf (34): من ترم پیش موقع ساخت ماکت دیگه مچم اینقد بهش فشار اومده بود ،درد گرفته بود،آخراش به یک سختی برش میدادم که نگو، :icon_pf (34):حالا باز فوم برشش راحته:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فشار اومده به دستم ... کم کم درد گرفت تا اینکه الان یکم ورم کرده.مچبند هم می بندم ورمش بیشتر می شه تازه اگه بخوام با فوم بسازم راحته ولی هنوز تصمیم نگرفتم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ برو بچ اینجا چه خبره زن هم میدن اینجااااااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ آفرین مینییییدر تنبل بودنت شکی نیست واااااو، چی شده دستت من ترم پیش موقع ساخت ماکت دیگه مچم اینقد بهش فشار اومده بود ،درد گرفته بود،آخراش به یک سختی برش میدادم که نگو، حالا باز فوم برشش راحته صد در صد حالا که اینطور شد...من از بعداز ظهر شروع میکنم....مطمئنم از شما زودتر تموم می کنم.... . فردا همین موقع تموم میکنم... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ فشار اومده به دستم ... کم کم درد گرفت تا اینکه الان یکم ورم کرده.مچبند هم می بندم ورمش بیشتر می شه :icon_pf (34):تازه اگه بخوام با فوم بسازم راحته ولی هنوز تصمیم نگرفتم آخ آخ،چه بد موقعی اینطور شده با فوم قشنگ میشه ؟ اگه برش سخته برات، شاید بهتره بدی لیزری راحت کنی خودتو برو بچ اینجا چه خبره زن هم میدن اینجااااااااااااااااااااااااااا چطور میشه یه روح رو کشت ؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ چطور میشه یه روح رو کشت ؟ بیای دوست دخترش بشی بعد یه مدت ترکش کنی بدون هیچ بهونه ای ی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ حالا که اینطور شد...من از بعداز ظهر شروع میکنم....مطمئنم از شما زودتر تموم می کنم..... فردا همین موقع تموم میکنم... نه دیگه،آدم که یهو به خودش فشار نمیاره، احالا تحویل پروژت کی هست ؟ طرح 5 ؟ ماکت با چی میسازی؟ بیای دوست دخترش بشی بعد یه مدت ترکش کنی بدون هیچ بهونه ای ی آخه کی دوست دخترت میشه؟! در اینصورت هیچ وقت نمیشه تو رو کشت لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ آخه کی دوست دخترت میشه؟! در اینصورت هیچ وقت نمیشه تو رو کشت چرا نشن الان خودت دوست نداری......................... چرا نمیشه کشت لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ حالا که اینطور شد...من از بعداز ظهر شروع میکنم....مطمئنم از شما زودتر تموم می کنم..... فردا همین موقع تموم میکنم... یهویی فشار نیار به خودت دستت مثل من نترکه از ما یاد بگیر آهسته و پیوسته کار میکنیم...هم به کارمون می رسیم هم بیرون و ... آخ آخ،چه بد موقعی اینطور شده :icon_pf (34): با فوم قشنگ میشه ؟ اگه برش سخته برات، شاید بهتره بدی لیزری راحت کنی خودتو نمیدونم والا...چوب بالسا هم بد نیست... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ بیای دوست دخترش بشی بعد یه مدت ترکش کنی بدون هیچ بهونه ای ی بی هیچ بهونه ای هم نبوده ...حتما یه دلیلی داشته دیگه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ چرا نشن الان خودت دوست نداری......................... چرا نمیشه کشت الله اکبر خب وقتی کسی باهات دوس نشه و بعد ترکت نمیکنه و خب کشته نمیشی نمیدونم والا...چوب بالسا هم بد نیست... باید تو چه مقیاسی بسازی؟ یه تیکه از مجموعتو باید بسازی؟ اگه کارت کوچیکه بالسا قشنگ میشه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ نه دیگه،آدم که یهو به خودش فشار نمیاره، احالا تحویل پروژت کی هست ؟ طرح 5 ؟ ماکت با چی میسازی؟ آخه کی دوست دخترت میشه؟! در اینصورت هیچ وقت نمیشه تو رو کشت من برای طرح موقت...2روز بیشتر کار نکردم.. . ولی در روز رو واقعا کار کردم.... . ماکت...:icon_pf (34):بدترین قسمت کاره...بافابریانو 400 گرم.... . لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ بی هیچ بهونه ای هم نبوده ...حتما یه دلیلی داشته دیگه اگر دلیل داشت که این طوری نمیشدم بهونه : میخوام یه مدت تنها باشم م 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ الله اکبر خب وقتی کسی باهات دوس نشه و بعد ترکت نمیکنه و خب کشته نمیشی الله اکبر یعنی چی اینم حرفیه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ یهویی فشار نیار به خودت دستت مثل من نترکه از ما یاد بگیر آهسته و پیوسته کار میکنیم...هم به کارمون می رسیم هم بیرون و ... نمیدونم والا...چوب بالسا هم بد نیست... . نه...مهم بدونید باید چیکار کنید...80 درصد کاراینه... من چون میدونم...باید چیکار کنم...80%پیشرفت کردم...همین الان... . لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ باید تو چه مقیاسی بسازی؟ یه تیکه از مجموعتو باید بسازی؟ اگه کارت کوچیکه بالسا قشنگ میشه ماکت 1/200 باید بسازیم.حداقل از هر تیپ یه ماکت. آره قشنگ می شه ولی باید حوصلش باشه که تمیز دربیاد.من زیاد حال نمیکنم با ماکت اگر دلیل داشت که این طوری نمیشدم بهونه : میخوام یه مدت تنها باشم م خب ببین چه بلایی سرش آوردی که میخواد تنها باشه .نه...مهم بدونید باید چیکار کنید...80 درصد کاراینه... من چون میدونم...باید چیکار کنم...80%پیشرفت کردم...همین الان... . واقعا خسته نباشید میگم بهت که در عرض چند ثانیه 80 درصد کارت حل شد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ خب ببین چه بلایی سرش آوردی که میخواد تنها باشه نه بابا 24 ساعت قسم میخورد تو ماهی تو گلی تو تکی تو................................................. اما میخوام تنها باشم یه مدت ت ت ت پسر به این خوبی چه بلایی میتونم سرش بیارم م 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ نه بابا 24 ساعت قسم میخورد تو ماهی تو گلی تو تکی تو................................................. اما میخوام تنها باشم یه مدت ت ت ت پسر به این خوبی چه بلایی میتونم سرش بیارم م چی بگم والا 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده