* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2012 منم منم:hapydancsmil: آفرین مینیییی شما فرق دارین خانم مهندسسس....ما تنبلیم....شما زرنگید.... در تنبل بودنت شکی نیست من اصلاحات کارم داره تموم می شهههههههه.بعدش باید ماکت بسازم :hapydancsmil: بچه ها ولی مج دستم داغونه ورم کرده درد هم دارم...اگه بدونین با چه وضعی کار می کنم... حالا کی می خواد با این دست هی فوم برش بده واااااو، چی شده دستت من ترم پیش موقع ساخت ماکت دیگه مچم اینقد بهش فشار اومده بود ،درد گرفته بود،آخراش به یک سختی برش میدادم که نگو، حالا باز فوم برشش راحته ععععععععععه فقط من اینجا تنبلم...... صد در صد
سـارا 20071 ارسال شده در 5 مهر، 2012 واااااو، چی شده دستت :icon_pf (34): من ترم پیش موقع ساخت ماکت دیگه مچم اینقد بهش فشار اومده بود ،درد گرفته بود،آخراش به یک سختی برش میدادم که نگو، :icon_pf (34):حالا باز فوم برشش راحته:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فشار اومده به دستم ... کم کم درد گرفت تا اینکه الان یکم ورم کرده.مچبند هم می بندم ورمش بیشتر می شه تازه اگه بخوام با فوم بسازم راحته ولی هنوز تصمیم نگرفتم
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 مهر، 2012 برو بچ اینجا چه خبره زن هم میدن اینجااااااااااااااااااااااااااا
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2012 آفرین مینییییدر تنبل بودنت شکی نیست واااااو، چی شده دستت من ترم پیش موقع ساخت ماکت دیگه مچم اینقد بهش فشار اومده بود ،درد گرفته بود،آخراش به یک سختی برش میدادم که نگو، حالا باز فوم برشش راحته صد در صد حالا که اینطور شد...من از بعداز ظهر شروع میکنم....مطمئنم از شما زودتر تموم می کنم.... . فردا همین موقع تموم میکنم...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2012 فشار اومده به دستم ... کم کم درد گرفت تا اینکه الان یکم ورم کرده.مچبند هم می بندم ورمش بیشتر می شه :icon_pf (34):تازه اگه بخوام با فوم بسازم راحته ولی هنوز تصمیم نگرفتم آخ آخ،چه بد موقعی اینطور شده با فوم قشنگ میشه ؟ اگه برش سخته برات، شاید بهتره بدی لیزری راحت کنی خودتو برو بچ اینجا چه خبره زن هم میدن اینجااااااااااااااااااااااااااا چطور میشه یه روح رو کشت ؟
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 مهر، 2012 چطور میشه یه روح رو کشت ؟ بیای دوست دخترش بشی بعد یه مدت ترکش کنی بدون هیچ بهونه ای ی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2012 حالا که اینطور شد...من از بعداز ظهر شروع میکنم....مطمئنم از شما زودتر تموم می کنم..... فردا همین موقع تموم میکنم... نه دیگه،آدم که یهو به خودش فشار نمیاره، احالا تحویل پروژت کی هست ؟ طرح 5 ؟ ماکت با چی میسازی؟ بیای دوست دخترش بشی بعد یه مدت ترکش کنی بدون هیچ بهونه ای ی آخه کی دوست دخترت میشه؟! در اینصورت هیچ وقت نمیشه تو رو کشت
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 مهر، 2012 آخه کی دوست دخترت میشه؟! در اینصورت هیچ وقت نمیشه تو رو کشت چرا نشن الان خودت دوست نداری......................... چرا نمیشه کشت
سـارا 20071 ارسال شده در 5 مهر، 2012 حالا که اینطور شد...من از بعداز ظهر شروع میکنم....مطمئنم از شما زودتر تموم می کنم..... فردا همین موقع تموم میکنم... یهویی فشار نیار به خودت دستت مثل من نترکه از ما یاد بگیر آهسته و پیوسته کار میکنیم...هم به کارمون می رسیم هم بیرون و ... آخ آخ،چه بد موقعی اینطور شده :icon_pf (34): با فوم قشنگ میشه ؟ اگه برش سخته برات، شاید بهتره بدی لیزری راحت کنی خودتو نمیدونم والا...چوب بالسا هم بد نیست...
سـارا 20071 ارسال شده در 5 مهر، 2012 بیای دوست دخترش بشی بعد یه مدت ترکش کنی بدون هیچ بهونه ای ی بی هیچ بهونه ای هم نبوده ...حتما یه دلیلی داشته دیگه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2012 چرا نشن الان خودت دوست نداری......................... چرا نمیشه کشت الله اکبر خب وقتی کسی باهات دوس نشه و بعد ترکت نمیکنه و خب کشته نمیشی نمیدونم والا...چوب بالسا هم بد نیست... باید تو چه مقیاسی بسازی؟ یه تیکه از مجموعتو باید بسازی؟ اگه کارت کوچیکه بالسا قشنگ میشه
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2012 نه دیگه،آدم که یهو به خودش فشار نمیاره، احالا تحویل پروژت کی هست ؟ طرح 5 ؟ ماکت با چی میسازی؟ آخه کی دوست دخترت میشه؟! در اینصورت هیچ وقت نمیشه تو رو کشت من برای طرح موقت...2روز بیشتر کار نکردم.. . ولی در روز رو واقعا کار کردم.... . ماکت...:icon_pf (34):بدترین قسمت کاره...بافابریانو 400 گرم.... .
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 مهر، 2012 بی هیچ بهونه ای هم نبوده ...حتما یه دلیلی داشته دیگه اگر دلیل داشت که این طوری نمیشدم بهونه : میخوام یه مدت تنها باشم م 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 مهر، 2012 الله اکبر خب وقتی کسی باهات دوس نشه و بعد ترکت نمیکنه و خب کشته نمیشی الله اکبر یعنی چی اینم حرفیه
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 5 مهر، 2012 یهویی فشار نیار به خودت دستت مثل من نترکه از ما یاد بگیر آهسته و پیوسته کار میکنیم...هم به کارمون می رسیم هم بیرون و ... نمیدونم والا...چوب بالسا هم بد نیست... . نه...مهم بدونید باید چیکار کنید...80 درصد کاراینه... من چون میدونم...باید چیکار کنم...80%پیشرفت کردم...همین الان... .
سـارا 20071 ارسال شده در 5 مهر، 2012 باید تو چه مقیاسی بسازی؟ یه تیکه از مجموعتو باید بسازی؟ اگه کارت کوچیکه بالسا قشنگ میشه ماکت 1/200 باید بسازیم.حداقل از هر تیپ یه ماکت. آره قشنگ می شه ولی باید حوصلش باشه که تمیز دربیاد.من زیاد حال نمیکنم با ماکت اگر دلیل داشت که این طوری نمیشدم بهونه : میخوام یه مدت تنها باشم م خب ببین چه بلایی سرش آوردی که میخواد تنها باشه .نه...مهم بدونید باید چیکار کنید...80 درصد کاراینه... من چون میدونم...باید چیکار کنم...80%پیشرفت کردم...همین الان... . واقعا خسته نباشید میگم بهت که در عرض چند ثانیه 80 درصد کارت حل شد 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 5 مهر، 2012 خب ببین چه بلایی سرش آوردی که میخواد تنها باشه نه بابا 24 ساعت قسم میخورد تو ماهی تو گلی تو تکی تو................................................. اما میخوام تنها باشم یه مدت ت ت ت پسر به این خوبی چه بلایی میتونم سرش بیارم م 4
سـارا 20071 ارسال شده در 5 مهر، 2012 نه بابا 24 ساعت قسم میخورد تو ماهی تو گلی تو تکی تو................................................. اما میخوام تنها باشم یه مدت ت ت ت پسر به این خوبی چه بلایی میتونم سرش بیارم م چی بگم والا 3
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 6 مهر، 2012 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3
ارسال های توصیه شده