kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام بر وحید گل من سرم بره دادا قولم نمیره 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ جلسه کجاست؟ آدرس بده بیام دیگه؟ آخه جلسه بی من 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام بر وحید گلمن سرم بره دادا قولم نمیره بر منکرش ....... اصلا شما معمارا هیچی نداشته باشین این یه فاکتورو خوب دارین واسه همینه که میخوام با یه معمار اوزدوواج کنم 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ جلسه کجاست؟آدرس بده بیام دیگه؟ آخه جلسه بی من جلس شروع شده بابا تخصصیه مگه هرکسیو راه میدن اونجا اون پوشه و عکسو اینارو واسه امشب میخواستم که اونجا رات بدن انقده کلاففففففففففففففففم آخی شرا سپیده نترس همه کلافه ایم 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا منتظره هرچی میشم خدا سوسکم میکنه! 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ آدرس بده بیام دیگه؟ نه جدا میخوای بیای چیکار بگو چی تو سرته؟ 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا منتظره هرچی میشم خدا سوسکم میکنه! حتما صلاح نیس عزیز دل غصه نخور دنیا نیرزد آنکه پریشان شوی 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ نه جدا میخوای بیای چیکاربگو چی تو سرته؟ خودم گیرش آوردم الاناس که بره رو هوا 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ نمیدونم چرا منتظره هرچی میشم خدا سوسکم میکنه! ببینم به جای اینکه به خدا توکل کنی به بندش امید می بندی؟ 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ ببینم به جای اینکه به خدا توکل کنی به بندش امید می بندی؟ نه کلا به کسی امید ندارم 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ خودم گیرش آوردمالاناس که بره رو هوا نکن این کارو بچه منم که با معمارا رابطم خوبه اونا خدا میدونه که چیکار ممکنه بکنن بعدشم جلس کاولا رسمیه بی خیال 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ نه کلا به کسی امید ندارم خب پس کلافگیه فصلیه یعنی سنی که تقریبا همه گرفتارشیم یه جورایی 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ میگم برم وسط جلسه جدی بترکونم اینجوری :Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28: به نظرت اینکارو بکنم چیمیشه؟:Laie_28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده