kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ باشه هرچی تو بگی نمیخوای دعوتم کنی بیام پاتوقتون 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ باشه هرچی تو بگینمیخوای دعوتم کنی بیام پاتوقتون پاتوق آخه هیشکی نی اونجا همین ینجا خوفه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ نه دیگه قرار نشد پا تو کفش شهرسازا بکنیالبته یه پوشه سبز با گیره 2 تا عکس 4*3 با یه معرفی نامه از یه شهرساز معتبر و ی استشهاد محلی مبنی بر انصراف از معماری مشکلی نیست میتونی بیای اخه کدوم مهراز عاقلی میاد معماری و ول کنه بچسبه به شهرسازی.. 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ اخه کدوم مهراز عاقلی میاد معماری و ول کنه بچسبه به شهرسازی.. به سلام به روی ..... منو باش میخواستم سند اینجارو به نامتون بزنم (تو و کیمیا) به هر حال یه پیشنهاد سخاوتمندانه بود از طرف یه شهرساز لارژژژژژژژ تازه اگه بچه هامون بفهمن که نمیذارن خواستم زیر سیبیلی درستش کنم براتون 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) mini, armin.eleman+, وحید هیپوداموس جلل خالق.. 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ به سلام به روی .....منو باش میخواستم سند اینجارو به نامتون بزنم (تو و کیمیا) به هر حال یه پیشنهاد سخاوتمندانه بود از طرف یه شهرساز لارژژژژژژژ تازه اگه بچه هامون بفهمن که نمیذارن خواستم زیر سیبیلی درستش کنم براتون نمیخواد....خانوم مدیر هوامونو داره اوهوووووووو....اخی الهی...هیچکی تحویلتون نمیگیره نه...:ws2: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان)mini, armin.eleman+, وحید هیپوداموس جلل خالق.. چیه تعجبکردی یه رونقی گرفته نه اینا همش به خاطر حضور گرم منه بذار من برم ببین چه بلای سرش میاد باز 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ نمیخواد....خانوم مدیر هوامونو دارهاوهوووووووو....اخی الهی...هیچکی تحویلتون نمیگیره نه...:ws2: ببین امشب بشه فردا دیگه ا زاین پیشنهادا خبری نیستا امشبم نمیدونم چم شده بود که این پیشنهادو دادم ،فک کنم قرصامو پشتو رو خوردم 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ خیلی خوش گذشت تا دیداری دگر بار بای تا های 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ نمیخواد....خانوم مدیر هوامونو دارهاوهوووووووو....اخی الهی...هیچکی تحویلتون نمیگیره نه...:ws2: دارمت برو دارمت... ببین امشب بشه فردا دیگه ا زاین پیشنهادا خبری نیستاامشبم نمیدونم چم شده بود که این پیشنهادو دادم ،فک کنم قرصامو پشتو رو خوردم وحید مگه تو ارشد نداری؟ چند خط خوندی؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ دارمت برو دارمت... وحید مگه تو ارشد نداری؟ چند خط خوندی؟:w00: کی من ،من ،من چیزه ندارم نه یعنی خوندم اومدم یه سرکی تونت بکشمو برم از بس امشب این معمارا سر حال بودنو انرژی دادن یه دفعه دیدم 3 ساعته که دارم وب گردی میکنم :ws3: باشه میرم خانوم مدیر بای تا های 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااااااااام به مهرازای گللللللللللللللللللل 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ سلام مینا دیدی گفتم برم اینجا از رنگو رو میوفته قبول نکردی پستای بعد من (2تا) 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ مهناز جون راستی درسامم خوندم اومدم 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ به سلام کیمیا جون خوش اومدی میگم کار خودتو کردی حالا ما یه 12:15 گفتیم تو چرا اینقد کنجکاوی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده