*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ میگما میخواین سند اینجارو بزنین به نام منو مینا؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا...کاملا باهات موافقم کیمیا....باید اسمشم عوض کنن بزارن پاتوق مینا و کیمیا 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ خدایی دیگه فایده نداره هاااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ میگم عین 3shahrsaz میخوای ما هم بشیم 2mehraz:banel_smiley_4: به پاتوق 2مهراز خوش آمدین 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ :w00: خشم میاد که یه تنه داره همچنان 4دیواریتونو پیش میبره بابا پرچمت بالا کیمیا جون راستی بعد از یه مدتی گفتیم بیایم یه سری به این معمار کده بزنیم ببینیم در چه حاله لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااام وحیییییییید ناپیداییی؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ بابا یکی نیس بیاد سند اینجارو بزنه به اسم منو مینا:167: اسمشم بزاره 2 دیواری 2 مهراز 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ خسته ام ،خسته از این تکرارها مضطرب در پشت این دیوارها حسرت گل مانده در چشمان من مانده ام در گیرو دار خوارها کاش پیک مرگم از ره می رسید سخت دلتنگم از این تکرارها 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ چاکریم کیمیا خانوم خوبی دخترم.چه خبرا مارو نمیبینین خوشحالین میبینم ه کماکان سخت در پی بالا نگه داشتن پرچم این بی خاصیتایی حقا که باید شهرساز می بودی 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ چاکریم کیمیا خانومخوبی دخترم.چه خبرا مارو نمیبینین خوشحالین میبینم ه کماکان سخت در پی بالا نگه داشتن پرچم این بی خاصیتایی حقا که باید شهرساز می بودی میخوای ارشد طراحی شهری بخونم 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ :w00: میخوای ارشد طراحی شهری بخونم نه دیگه قرار نشد پا تو کفش شهرسازا بکنی البته یه پوشه سبز با گیره 2 تا عکس 4*3 با یه معرفی نامه از یه شهرساز معتبر و ی استشهاد محلی مبنی بر انصراف از معماری مشکلی نیست میتونی بیای 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ نه دیگه قرار نشد پا تو کفش شهرسازا بکنیالبته یه پوشه سبز با گیره 2 تا عکس 4*3 با یه معرفی نامه از یه شهرساز معتبر و ی استشهاد محلی مبنی بر انصراف از معماری مشکلی نیست میتونی بیای مهراز و کناره گیری نه بابا اونجوری گفتم حرصت درآد :ws3: 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ مهراز و کناره گیرینه بابا اونجوری گفتم حرصت درآد :ws3: چقد م در آوردی به هدف والای من نگر در پشت این مباحث 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده