شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ بچه هاجک جدید ندارید؟ ترکه موقع مرگش بچه هاشو جمع میکنه بهشون یه چوب میده میگه بشکنید میشکنن بعد یه دسته چوب میده میگه بشکنید میشکنن بعد یه دسته بیل میده میگه بشکنید میشکنن . بعد 10 تا دسته بیل میده میگه بشکنید میشکنن. مفتول میده میشکنن . تیر اهن 18 میده میشکنن . میگه کره خرا لر بازی در نیارین میخوام نصیحتتون کنم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ دعای دختران دم بخت : شاید این جمعه بیاید شاید لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۸۹ امروز غم دنیا رو سرم آوار شد هق هق دلتنگیامو تو کدوم 4 دیواری داد بزنم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام....چطورین مهرازا؟ نبینم پاتوقمون خالی باشه:w00: 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ قربونه تو دختر برم من خوبی مینا جونم 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ قربونه تو دختر برم منخوبی مینا جونم[/QUOT] فدات شم کیمیا جونم.....خوبی عزیزم.....دلم واست تهنگه تهنگ شده بود 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۸۹ فدااااااااااات...چه خبببببببببببر؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) kimia لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ میگما میخواین سند اینجارو بزنین به نام منو مینا؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده