kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ ده برو دیگهتو که هنوز اینجایی :167::167: :ws28: رفتم چرا میزنی؟:ws3: 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نه اینجوری نمیخوام این که تضمینی نیست که :w00:چند بار اصلا خوب نیست یه بار برای همیشه پس معلومه کارت اصلا خوب نیستاااااااااا اخه اون خودش اینطوری خاسته بود البته راهای دیگه هم هستا فقط یخورده ریسکش بالاست مثلا بیای زن خودم بشی بعد 3 تا هوو میریزن سرت اینقد میزننت تا بمیری البته ممکنه نمیری و فقط زمین گیر بشی خلاصه میل خودته :ws3: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ :ws28:رفتم چرا میزنی؟:ws3: مامان جون بیا که دارم عروس چهارمتو میارم خونه البته 50 درصد قضیه حله ببینیم اون چی میگه:ws3: 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ :ws28:رفتم چرا میزنی؟:ws3: حس گرفته واسه کشتن من 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ مامان جون بیا که دارم عروس چهارمتو میارم خونهالبته 50 درصد قضیه حله ببینیم اون چی میگه:ws3: اولا گفتم یه روشی که نفهمم ثانیا من بیام باید بشم سوگولی 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ اولا گفتم یه روشی که نفهمم ثانیا من بیام باید بشم سوگولی تو بیاااااااااااااااا بشو سوگلی اصلا میگم از فرنگ اومدی خوبه اسمتو میزارم ملوسک السلطنه خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ مامان جون برو فکر لباس باش که داره جور میشه :ws3: 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نه از این سلطنه و ملک و اینا نمیخوام سوگولی 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سپیده جان اجازه مرخصی میدی؟ اگه حرفی زدم قصدم فقط شوخی بود امیدوارم ناراحت نشده باشی خوشحال شدم از اشناییت 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ نه از این سلطنه و ملک و اینا نمیخوامسوگولی باشه عزیزم سوگلی گوگولی موگولی 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ منم خوشحال شدم شبت بخیر :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ منم خوشحال شدمشبت بخیر :icon_pf (44): شب به خیر خدانگه دار 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ به جایی که همش اینجا بپلکید یه کن بیاید تو تالار پست بزنید :w00: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (1 عضو و 2 مهمان) =mini لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااام بر مهرازای عزیز 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ چطوریییییییییییییین؟؟؟ چرا کسی نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان)=mini 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ دفه بعدی همتون یکی یه دستمال و سطل آب و تی و میدارید میارید اینجارو برق میندازیمااااااااا:gnugghender::w42::w42::w42: فهمیدین؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ دفه بعدی همتون یکی یه دستمال و سطل آب و تی و میدارید میارید اینجارو برق میندازیمااااااااا:gnugghender::w42::w42::w42: فهمیدین؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) شاهین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده