hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خدا رحمتشون کنه نمیدونستم تسلیت میگم ایشالا که غم آخرت باشه مرسی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خب حامی جون من دیگه باید برم کاری امری باشه ضمنا این خانم رئیسم بندازین بیرون بره یه مدیر فعالتر انتخاب کنین 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خب حامی جون من دیگه باید برم کاری امری باشه ضمنا این خانم رئیسم بندازین بیرون بره یه مدیر فعالتر انتخاب کنین یه بار دیگه بگو :167: 4 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خب حامی جون من دیگه باید برم کاری امری باشه ضمنا این خانم رئیسم بندازین بیرون بره یه مدیر فعالتر انتخاب کنین قربون تو ببین یه بار دیگه این حرفو بزنی 3 بار دارت میزنما با اقای رئیس ما درست حرف بزن شهرساز بیعقل 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ یه بار دیگه بگو :167: وحيد بگو .......... نه نگو :w00: 4 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ حامی موافقم جمع شیم اینجا یه بحث درس درمون بکنیم 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من میگم اول خانوم نه آقای رئیسو عوض کنین همه چی خودش درست میشه من که هر کاری از دستم بر بیاد هستیم در خدمتتون مثل دعوت شهرسازا و از این حرفا .... 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ من میگم اول خانوم نه آقای رئیسو عوض کنین همه چی خودش درست میشه من که هر کاری از دستم بر بیاد هستیم در خدمتتون مثل دعوت شهرسازا و از این حرفا .... برو پسر جون هر چی داشتیم دادیم به گدای قبلی پیشته...........:ws3: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز سر راندوو جاوایزی که دادم تعداد افرادی که شرکت کرده بودن درست بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ آره... درست بود... دستت مرسی 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز کیا واسه مجله کمک کردن؟ اسم بده واسه امتیازا میخوام اسماشون رو 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اسما رو در میارم می دم بهت...بابا امتیااااااااااااااز 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستای گللللللللللللللللللللم...چه عجب اینجا یکمکی شلوغ شد... داده کار ساز بودااااااا ای ول 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ اسما رو در میارم می دم بهت...بابا امتیااااااااااااااز دستت طلا میسی دیگه چی کار کنیم دیگه چشم محمد رو دور دیدم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده