MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ سپهر خیلی با معماریا خوبه هااااااااااااا... اصلنشم عمران و معماری و از هم جدا نمی کنه... عمران و معماری مکمل هم هستن! بیخود نیارش اینجا که چون من معماری می خونم عمراً با ما معماریا دعوا نمی کنه... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ سپهر خیلی با معماریا خوبه هااااااااااااا... اصلنشم عمران و معماری و از هم جدا نمی کنه... عمران و معماری مکمل هم هستن! بیخود نیارش اینجا که چون من معماری می خونم عمراً با ما معماریا دعوا نمی کنه... حتما بگو سپهر بیاد... امتیازش با من ای کاش میشد میومد .. اگه سپهر بیاد خودش یه تنه همه رو حریفه .. سسسسسسسسسسسسپپپپپپهرررررررررررررررررررر کجاییییییییییییییییی که سرباز و داران ....:putertired: مهندس شما برو بخواب دیگه. اینجوری می شیا :imoksmiley: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ مهناز با کارای بانکی آشنا هستی؟! لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ مهناز با کارای بانکی آشنا هستی؟! من؟ آره بلدم برم پول بگیرم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ شما دکتر بودین، معماری هم دوس دارید!! دیگه واویلا!!! چه شود!! من چجوری تحمل کنم!!! :icon_pf (34): اصلا خودتو ناراحت نکن...میبریمت پیش دکتر جون..خوب میشی..:ws2: دکتر جون..یه امپول تحمل برا این بچه تجویز کن قربون دستت.. 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ :167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167:اگه همین چکمه پوش ها نبودند که هیچ وقت این طرح های تخیولیتون به واقعیت تبدیل نمیشد. :167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167: اخه موضوع اینه که این واقعیتارو هم که شما میسازید نظارتش با ماست...بعدشم برو خدارو شکر کن ما معمارا هستیم یه طرحی تحویلتون میدیم وگرنه الان همتون بیکار تو خونه هاتون نشسته یودین:ws28: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ من؟ آره بلدم برم پول بگیرم انتقال چی؟! میشه از اونور پول انتقال داد به یه حساب تو ایران؟! اصلا خودتو ناراحت نکن...میبریمت پیش دکتر جون..خوب میشی..:ws2:دکتر جون..یه امپول تحمل برا این بچه تجویز کن قربون دستت.. من تا وقتی هوش هستم پیش دکترا نمیرم!! مگر اینکه از هوش برم دیگه بتونن منو ببرن پیش اونا!! اخه موضوع اینه که این واقعیتارو هم که شما میسازید نظارتش با ماست...بعدشم برو خدارو شکر کن ما معمارا هستیم یه طرحی تحویلتون میدیم وگرنه الان همتون بیکار تو خونه هاتون نشسته یودین:ws28: خدا به شهرسازا رحم کنه با این وضعیت!!! :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ . . . خدا به شهرسازا رحم کنه با این وضعیت!!! :icon_pf (34): فکر کن معمار طرح بده عمران اجرا کنه طوری که معمار نظارت می کنه چه شود . . . مگه ما چه گناهی کردیم :4564: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ من تا وقتی هوش هستم پیش دکترا نمیرم!! مگر اینکه از هوش برم دیگه بتونن منو ببرن پیش اونا!! باشه اول بیوهشت میکنم بعد میبرمت:167::167: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ فکر کن معمار طرح بده عمران اجرا کنه طوری که معمار نظارت می کنه چه شود . . . مگه ما چه گناهی کردیم :4564: مگه مردم چه گناهی کردن!! :icon_pf (34): باشه اول بیوهشت میکنم بعد میبرمت:167::167: خدایا کمک!!! 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ تا اینجا سپهر یک فرد مظلوم هستش... در پایان فیلم به یک شخص وحشتناک تبدیل میشه!!! نخیرشم... همیشه سر به زیر و مظلومه... حتما بگو سپهر بیاد... امتیازش با من وقتِ امتحاناتشه داره درس می خونه خیلی کم میاد نِت ... 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ اگه از غارنشيني هم شروع كني باز مي توني به بهترين آثار معماري برسي:persiana__hat: از همه بالاتر كه خدا رو همه معمار خلق دنيا مي دونند:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ اگه از غارنشيني هم شروع كني باز مي توني به بهترين آثار معماري برسي:persiana__hat: از همه بالاتر كه خدا رو همه معمار خلق دنيا مي دونند:flowerysmile: عجب ، ما با گذشته کاری نداریم . به شما می گن سوء استفاده چی ، از اسم خدا سوء استفاده میکنید . چرا کفر میگی :ws35: :vahidrk::vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ اگه از غارنشيني هم شروع كني باز مي توني به بهترين آثار معماري برسي:persiana__hat: از همه بالاتر كه خدا رو همه معمار خلق دنيا مي دونند:flowerysmile: تایید میشه شدیداً 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ اگه از غارنشيني هم شروع كني باز مي توني به بهترين آثار معماري برسي:persiana__hat: از همه بالاتر كه خدا رو همه معمار خلق دنيا مي دونند:flowerysmile: حالا غارنشینا آثار معماری داشتن ، شما چه اثری خلق کردین ؟ ؟ ؟ لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ حالا غارنشینا آثار معماری داشتن ، شما چه اثری خلق کردین ؟ ؟ ؟ بي منطق بي جنبه اولا اطلاعات عمومي و ديني-فلسفي رو زياد كن دوما غارهاو كنده كاريهاي تودل كوه رو نگاه كن هرچند تو چيزي نمي فهمي ولي باز پيشنهاد مي دم سعي كن بفهمي :shame::w127: لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ بي منطق بي جنبه اولا اطلاعات عمومي و ديني-فلسفي رو زياد كن دوما غارهاو كنده كاريهاي تودل كوه رو نگاه كن هرچند تو چيزي نمي فهمي ولي باز پيشنهاد مي دم سعي كن بفهمي :shame::w127: ببخشید الان اینا شوخی بود ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها اینجوری نکنید دیگه!! خانم های معمار!!! یکم...!!! یه سوال ساده اینکه شما چی ساختین، که ازین حرفا نداره!! یک کلام بگین کاری از دستتون جز خرابکاری بر نمیاد!! کسی با محتوای معماری کاری نداره که!! 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها اینجوری نکنید دیگه!! خانم های معمار!!! یکم...!!! یه سوال ساده اینکه شما چی ساختین، که ازین حرفا نداره!! یک کلام بگین کاری از دستتون جز خرابکاری بر نمیاد!! کسی با محتوای معماری کاری نداره که!! حالا تو هم وسط دعوا نرخ تعیین نکن.....بابا حالا کوتاه بیاین....داریم باهم شوخی میکنیم.... ما نمیایم که خوب و بد رشته هامون و به رخ بکشیم که...همه رشته ها چه معماری چه شهرسازی..چه عمران هم خوبی دارن هم بدی،هم سختی دارن هم اسونی...ما هم میایم اینجا فقط گپ بزنیم نه دعوا کنیم..سارای جان...مرتضی خان... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده