Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ با سلام خدمت همه معمارای عزیز اینجا دوستای خوب معمارمون میان خودشون رو معرفی میکنن و با هم آشنا میشن در عین حال مکانیه برای گفت و گوهای دوستانه و جمع شدن اعضا موفق باشید 25 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ سلام انوشه جونم اینجا چرا هیشکی نیست یوهوووووووووووووووووووو ســــــــــــــــــــلام انوش خوبی؟ 7 لینک به دیدگاه
mohammad.j 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ سلام به تمامی معماران عزیز ali_67.2010 دوستان این شناسه ی یاهوی منه خوشحال می شم با هم در ارتباط باشیم 7 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ سلام انوشه جونماینجا چرا هیشکی نیست یوهوووووووووووووووووووو ســــــــــــــــــــلام انوش خوبی؟ سلام سپیده خانوم گل خوبی عزیزم؟؟؟ سلام به تمامی معماران عزیزali_67.2010 دوستان این شناسه ی یاهوی منه خوشحال می شم با هم در ارتباط باشیم سلام دوست عزیز حضورت رو در اینجا خوشامد میگم 4 لینک به دیدگاه
amir.d 1211 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ یه سوال حتما باید معمار باشن؟؟؟؟؟؟:ws1: 6 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۸۸ یه سوال حتما باید معمار باشن؟؟؟؟؟؟:ws1: این امیرو کی اینجه راه داده :ws13: تو هنوز بی اجازه وارد حریم خصوصی ملت میشی :ws24: از معمارا معذرت می خوام الان با خودم میبرمش .امیر پاشو بریم :ws2: 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۸۸ سلام. خوب منم كه اينجا درخدمتتون. اميدوارم سايت روز به روزپيشرفت كنه ديگه نشه اعضارو پيدا كرد چرا؟ خوب ملومه بهخاطر تعداد زيادمون :ws50: 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۸۸ سلام. خوب منم كه اينجا درخدمتتون.اميدوارم سايت روز به روزپيشرفت كنه ديگه نشه اعضارو پيدا كرد چرا؟ خوب ملومه بهخاطر تعداد زيادمون :ws50: سلام ستاره خانومه گل خوش اومدی عزیزم ایشالا که حتما همین طور میشه البته اعضارو بشه پیدا کرد تو دعات یکم تجدید نظر کن:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۸۸ این امیرو کی اینجه راه داده :ws13:تو هنوز بی اجازه وارد حریم خصوصی ملت میشی :ws24: از معمارا معذرت می خوام الان با خودم میبرمش .امیر پاشو بریم :ws2: امین جان امیر همه جا هست امیر اینجا امیر اونجا امیر همه جاااا حالا که داری میبریش برین خوش بگذره اگه خوب بود صدا کنین منم بیام یه سوال حتما باید معمار باشن؟؟؟؟؟؟:ws1: عنوانش یه همچین چیزی میگه :ws4:پس خودم اینجا چیکار میکنم؟بعدا میگم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ شهرسازیا هم می تونن بیان دیگه. خوب بالاخره دانشکده هامون معمولاً یکیه. انقدر تو همه جا خودمو معرفی کردم خسته شدم. اسمم محمده شهرسازی خوندم الانم سربازم. خیلی هم خوش اومدم به اینجا 9 لینک به دیدگاه
rabin_huood 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ اهم ... سلام عرض شد ... حال احوال ... عرض ادب خدمت مدیر عزیز معماری و دیگر مدیران .... 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ اهم ...سلام عرض شد ... حال احوال ... عرض ادب خدمت مدیر عزیز معماری و دیگر مدیران .... به سلام اقا رابینه گل اینجا رو مشعف کردی باحضورت خوش اومدی خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
rabin_huood 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۸ به سلام اقا رابینه گلاینجا رو مشعف کردی باحضورت خوش اومدی خوش اومدی خواهش می کنم ... ممنون از شما که من رو دعوت کردی ... (گل) 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۸ سلام بچه ها اینجا مثل اینکه خیلی خلوته کسی خونه نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ سلام بچه ها اینجا مثل اینکه خیلی خلوته کسی خونه نیست؟ تو خودتو نمیخوای معرفی کنی؟ :ws4: 3 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ تو خودتو نمیخوای معرفی کنی؟ :ws4: قبلا که گفتم من کامیارم و سال سوم می خونم 4 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۸ سلام به همگی مخصوصا صاحب خونه گرامی انوشه جان،بر خلاف نظر بیشتر مهندس های عمران مبنی بر اینکه معمارا دارن حق مارو میخورن( اینکه واقعیته) من دوسشون دارم،آخه خیلی جالبن و دوست داشتنی با اجازه دیدم انوشه جان به محیط زیست سر زده بود گفتم بده بیام تشکر کنم البته با معرفی خودم من امیدم 25 سالمه (البته 8 روزه) دانشجوی ترم آخر عمرانم،فقط دعا کنید (آبجی کوچیکه دعا کن)که تموم شه که دارم از دست دانشگاه دیونه میشم:ws18: 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۸ سلام به همگی مخصوصا صاحب خونه گرامی انوشه جان،بر خلاف نظر بیشتر مهندس های عمران مبنی بر اینکه معمارا دارن حق مارو میخورن( اینکه واقعیته) من دوسشون دارم،آخه خیلی جالبن و دوست داشتنیبا اجازه دیدم انوشه جان به محیط زیست سر زده بود گفتم بده بیام تشکر کنم البته با معرفی خودم من امیدم 25 سالمه (البته 8 روزه) دانشجوی ترم آخر عمرانم،فقط دعا کنید (آبجی کوچیکه دعا کن)که تموم شه که دارم از دست دانشگاه دیونه میشم:ws18: سلام پاشا جان مرسی اینجا سر زدی منور کردی با حضورت آخی زووود تموم میشه باور کن ببین همین الآن نیمه ی مهر رد شد با همین سرعت بقیشم میگذره ولی دعا هم میکنم باشه دعاااااااااااااااا ایشالا ترم آخری کلی خوش بگذره خاطره بشه تو تاپیک خاطرات دانشجویی بیای بنویسی:ws2: 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۸۸ راحله جان خودتو به بچه هاي معماري معرفي كن. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده