H$S 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ سلام به همه هم رشته ای های گلم. حمیدم ترم 6 شهرسازی مشهد . 10 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ سلام حميد جان. خيلي خيلي به انجمن خوش اومدي. منتظر فعاليت شما هستيم لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ سلام وحیدم فارغ التحصیل شهرسازی از دانشگاه آزاد همدان 5 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ سلام وحيد جان. به جمع ما خوش اومدي. لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ سلام من هم فارغ التحصیل شهرسازی ام از دانشگاه آزاد همدان سلام خوبی مشه بگین چه سالی فارغ التحصیل شدین آخه منم یه 1،2 تریمی انجا بودم ایقد حال کردم که یه نفرم که شده با ما تو یه دانشگاه درس خونده 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ هدي ورودي 84 بوده و همين امسال فارغ التحصيل شده لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ هدي ورودي 84 بوده و همين امسال فارغ التحصيل شده مر30 ابو جان منم ورودی 84 بوم واسم جالب بود که ورودی چنده ناسلامتی تو یه شهر درس خودیم به حر حال خوشهال شدم یه هم شهری دیدم نه که خودم همدانی باشم نه ولی همدان زندگی کردم تا حالا که نیومدی 2 لینک به دیدگاه
H$S 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ سلام . من تازه وارد جمع گرمتون شدم . حمیدم . ترم 6 شهرسازی مشهد . 2 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ سلام خوبی مشه بگین چه سالی فارغ التحصیل شدینآخه منم یه 1،2 تریمی انجا بودم ایقد حال کردم که یه نفرم که شده با ما تو یه دانشگاه درس خونده اره ورودی 84 بودم میشه فامیلیتون رو بگید اگه شماهم همدان بودید احتمالا همدیگرو بشناسیم گفتین یکی دو ترم همدان بودید یا کلا اونجا بودید؟ورودی چه سالی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ به حمید و وحید که به تازگی به جمع ما پیوستن هم خوش آمدی میگم. ایشالا که اینجا همکاری خوبی رو با هم داریم. چه اسم هر دوتانونم شبیه هم بود الان حتماً نفر بعدی هم اسمش سعیده:ws2: 1 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۸ دوباره بازار معرفی رونق گرفته چقدر خوب! ببینید خودتون رو معرفی کنید دوست و اشنا در میاید:ws2:چقدر خوبه پس بقیه هم بیان دیگه دلم می خواد با هم رشته ای های بیشتری اشنا شم 5 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ مهدي جان خودتون رو معرفي ميكنيد؟ از كدون دانشگاهيد؟ 1 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ مهدي جان خودتون رو معرفي ميكنيد؟ از كدون دانشگاهيد؟ دانشگاه هنر اصفهان چیزی دیگه هم باید بگم؟!:w68: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۸۸ نه. اینجا واسه آشنایی هستش دیگه هرکی هرچی دوست داشته باشه میگه. ولی خوشحال میشیم نظراتت رو تو تاپیک ها دیگه هم ببینیم. 4 لینک به دیدگاه
H$S 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۸ سلام به همه مهندس های گل جمع.من حمیدم . ترم 6 شهرسازی مشهد .همتونو دوست دارم بد فرم !!!!!!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۸ ما هم دوست داريم حميد جان مخصوصا كه اسم مشهد مقدس رو آوردي 1 لینک به دیدگاه
saeid 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۸ سلام به همگی. در مورد وضعیت شغلی کسی چیزی میدونه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۸ سلام سعید جان. خوش اومدی به جمع شهرسازا. :icon_pf (44): منظورت از وضعیت شغلی چیه؟ وضعیت شغلیه این رشته رو میگی یا وضعیت شغلی که الان کلاً تو جامعه هست یا ... لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۸ سلام من محمد حسینم ترم سوم دانشجوی دانشگاه هنر تهران سایت خوبیست، استفاده کریم. اگه یه تاپیک باشه که هرکی نیازی داره، تو هر زمینه ای، از معرفی منبع تا قرار دادن کارهایی که تو اون زمینه انجام شده، خیلی میتونه مفید واقع بشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده